Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Nagy test nagyobbat esik… :smiley:

Ígyvan,csak én adjam az elsőt :joy::joy::joy:

Ebbe még nem futottam bele,hogy az elsőtől kidőljek.Olyan volt még titán koromban,hogy az első pofon után amit kaptam haza mentem… :slightly_smiling_face:

Nos Hölgyeim és Uraim, fiúk és lányok! Én ezeket már be is kevertem. :hushed:

4 kedvelés

Nézem, h milyen alapokat vesztek itt-ott. Én az Azúr mintaboltban veszem sok éve. Szerintem ott a legolcsóbb. (a palack betétes, ergo csak 1x kell kifizetni) A bolt amúgy hatalmas flash… tiszta szocializmus hangulata van, teljesen megállt az idő bő 30 éve. :grin:1085 Budapest, József krt. 65. Tel.: +36 1 327-0419

5 kedvelés

Mennyiért veszed literjét?

Van wepshopjuk?
Engem szépen körbelőttek a boltjaikkal​:rofl:
Félnek Veszprémtől, vagy mivan? :flushed:

2 kedvelés

Élek a gyanúperrel,hogy az azúr vegyszer ≠ azúr drogériával.

Az is lehet​:sweat_smile:

Én úgy tudom nincsen, mert akkor ott lenne a főoldalon. Mondom… nagyon szoci az üzlet, bemész a pestibe és fiatalodsz 30 évet. :slight_smile: Na jó, ezt nem azért írtam mintha öreg lennél. :stuck_out_tongue:

1 kedvelés

Mennyi az annyi/liter? Minősége jó? Átlátszó, szagtalan? Ezek ilyen apró, mellékes dolgok :slightly_smiling_face:

Mondd, hogy az árak is retrók! Csak odaállok valahogy a kombival. :joy:

PG-3.600.- HUF és VG-3.400.- HUF (de ebben a flakon ára is benne van) Ugyebár a liquidhall-on ha veszel 2 litert az 10.984.- amíg Azúrban ez a mennyiség 7.000.- :wink:

1 kedvelés

Hova gondolsz, vegyszer bolt, a legtisztább. Minden régi pesti vaper ott vásárol, illetve a pancsolós borászok viszik még. :slight_smile:

1 kedvelés

Cukrász diszkontot keressetek a környéketeken,pl. szeged pg 3650, vg 1740.

3 kedvelés

Köszi, pontosan :wink:
PG: Propilénglikol 1kg-os
VG: Glicerin 99,9%-os 1kg-os

4 kedvelés

Van, ahol literre van, és 1.25 kg. Ez se mindegy :slightly_smiling_face:

Én a literesre szavazok :rofl: igaz nekem most egy ideig lesz :grin:

Megint nem szólalok meg :joy::joy::joy::joy:

Igen, igazából kilóban van a mértékegysége. A gilcerin 1,2 kg egy liter, míg a glikol 1 kg / 1 liter.

2 kedvelés