Nagy test nagyobbat esik…
Ígyvan,csak én adjam az elsőt
Ebbe még nem futottam bele,hogy az elsőtől kidőljek.Olyan volt még titán koromban,hogy az első pofon után amit kaptam haza mentem…
Nézem, h milyen alapokat vesztek itt-ott. Én az Azúr mintaboltban veszem sok éve. Szerintem ott a legolcsóbb. (a palack betétes, ergo csak 1x kell kifizetni) A bolt amúgy hatalmas flash… tiszta szocializmus hangulata van, teljesen megállt az idő bő 30 éve. 1085 Budapest, József krt. 65. Tel.: +36 1 327-0419
Mennyiért veszed literjét?
Élek a gyanúperrel,hogy az azúr vegyszer ≠ azúr drogériával.
Az is lehet
Én úgy tudom nincsen, mert akkor ott lenne a főoldalon. Mondom… nagyon szoci az üzlet, bemész a pestibe és fiatalodsz 30 évet. Na jó, ezt nem azért írtam mintha öreg lennél.
Mennyi az annyi/liter? Minősége jó? Átlátszó, szagtalan? Ezek ilyen apró, mellékes dolgok
Mondd, hogy az árak is retrók! Csak odaállok valahogy a kombival.
PG-3.600.- HUF és VG-3.400.- HUF (de ebben a flakon ára is benne van) Ugyebár a liquidhall-on ha veszel 2 litert az 10.984.- amíg Azúrban ez a mennyiség 7.000.-
Hova gondolsz, vegyszer bolt, a legtisztább. Minden régi pesti vaper ott vásárol, illetve a pancsolós borászok viszik még.
Cukrász diszkontot keressetek a környéketeken,pl. szeged pg 3650, vg 1740.
Köszi, pontosan
PG: Propilénglikol 1kg-os
VG: Glicerin 99,9%-os 1kg-os
Van, ahol literre van, és 1.25 kg. Ez se mindegy
Én a literesre szavazok igaz nekem most egy ideig lesz
Megint nem szólalok meg
Igen, igazából kilóban van a mértékegysége. A gilcerin 1,2 kg egy liter, míg a glikol 1 kg / 1 liter.