Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

A mod, gyöngyökkel. :joy:

1 kedvelés

Azok kavicsok​:rofl::rofl::rofl:

Jaj, bocsának, laikus vagyok. :sweat_smile:

Most szórtad a kertet​:grin:

1 kedvelés

Nagyon büszke vagyok magamra!10 hónap után elhatároztam, hogy keverek egyet​:sweat_smile:

6 kedvelés

Nekem ez mindig fájni szokott, amikor már minden talált leves elfogyott és szorít az idő, na akkor szoktam. :sweat_smile:

4 kedvelés

Ősszel egyszer már rendeltem nic shot-ot de aztán rájöttem ,hogy alaplevet is kellett volna.:sweat_smile:Ami igazán fáj ,hogy már csak úgy 100 ml levesem van és az mind NET.Tekerni három naponta át mindent,na az a fájdalmas !!!:rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Látom,nagyon hasonló az ízlèsünk. :slightly_smiling_face:
M-Type termèszetessen a legnagyobb flakonban,nálam is. :grinning:

2 kedvelés

Majd fél éve,hogy kiürült az M-type.Az elmúlt egy hónapban már nagyon szorítottam,hogy küldjön már kupont a le petit​:laughing:

2 kedvelés

Kipróbálásra kaptam, és mellé kóstolók is jöttek! Köszönöm @Zolika :blush::hugs:

5 kedvelés

Ha szabad tanácsot adni első pár újra töltést ne a modon csináld…

1 kedvelés

Köszönöm, megfogadom a tanácsod! Bevallom videók és most így élő alapján nem annyira szimpatikus tank :blush::joy:

1 kedvelés

íze jó…más nem…

1 kedvelés

1 bejegyzés egyesült egy létező témába: [TiSvapo] akciók!

Köszi Éva @Peva71 így egy pár hónap után nagyon finom…

7 kedvelés

Évinek lassan már a költségvetéssel kell elszámolnia, amennyi embert ellát lével. :rofl:

Ez születésnapra ment :blush:

2 kedvelés

Á, aztat bárki mondhassa! :grinning:

Jól lefedte a sztorit, még egy Danit is kapott a nejétől. Nekem hihető volt :joy::blush:

Imádkozz,.hogy a nav ne nézzen be a kis szekrényedbe, mert ez már kimeríti a terjesztés fogalmát. :rofl:

Mondjuk vagyunk még így egy páran. :thinking:

Gyanútlanul felmentem aromamesterhez, erre…na mindegy.