Ok, hogy ugrál a forint, de nem 3000 százalékot ![]()
![]()
Még annyi se volt![]()
Azért megkérdeztem 0,01 dollárér eladó e? ![]()
![]()
Azt írta ha annyiért tudok akkor kettő kell neki!
Visszaírom neki hogy már akcio lejart
Húúú gyerekek hogy jártam. Haza szaladtam a melóbol, mivel reggel nem vittem magammal levest. Gyorsan kikaptam a szekrényből az egyik flakont, na mondom ez jó lesz mivel alig van már benne, elpöfékelem. Megtöltöttem a tankot, vissza a kocsiba, lenyugodttam. Pöfékelek, szívogatom, olyan furcsa íze van, persze a gőze se az igazi, na mondom ennek annyi le égett. Szétszedtem gyorsan, semmi baja a vattának. Csak nem jó a gőze, nagyon mentolos is, pedig ebben az aromában nincs is mentol, mivel almás pite
. Nézem a flakont ami ugyan olyan márka mint az almás pite, csak nem az hanem amit a múlt heten rendeltem és még nem volt bekeverve. Hát ne próbáljátok ki milyen az amikor csak az aromát szívjátok
![]()
Az aromateszter is csak ember. ![]()
Írjuk ki tisztesen:
AROMATESZTER![]()
![]()
![]()
Gondolom feltűnt a nic hiánya ![]()
Az elején reménykedtem, hogy a Lady Baba lesz az ![]()
3ml- bele ment a tankba
, még jó hogy keveredett valamennyire a tankban ![]()
Ez olyan emeletes…?![]()
Nem emeletes,ez csak egy snassz hamburger errefelé ![]()
Sima sétálós ezeröté?![]()
![]()
![]()
Hálomeceeccá
de megmaradt a fele későbbre
ez nem a sétálós volt,hanem az otthonevős mert égtem volna mint a Reichstag kajálás közben ![]()
![]()
![]()
Ezen mondjuk nem szabad spórolni! De ez inkább döneres verzió mint hamburgeres? Vagy nem jól látom?
A pici pocimon nem szoktam,ami látszik is rajtam :rof https://www.mrsmokey.hu/
40 dkg hús! Végre valahol értik mit jelent az a szó, hogy: zabálás! Az átlag 10 dekás husiktól sírógörcsöt kapok, az csak annyira elég, hogy picit összekenjem magam.
Szoktam grillezni a konyhában. 10 emeletem lakok. Nekem egy hamburger husi 30 deka. Panasz még nem volt rá! De kettőt sem evett még senki! ![]()
![]()
![]()
Na ugye hogy ugye
jobb mint a mekdánelces sajtburi ![]()
![]()
![]()
![]()
Asztat annyira rühellem, hogy befele sem térek nyílászárón belűre hozzájuk.
Na erre ránézek ![]()
![]()
![]()
40 dkg hús ![]()
Majd mesélj
de jobb ha odacsörögsz előtte
hogy kész legyen időben ![]()