Ok, hogy ugrál a forint, de nem 3000 százalékot
Még annyi se volt
Azért megkérdeztem 0,01 dollárér eladó e?
Azt írta ha annyiért tudok akkor kettő kell neki!
Visszaírom neki hogy már akcio lejart
Húúú gyerekek hogy jártam. Haza szaladtam a melóbol, mivel reggel nem vittem magammal levest. Gyorsan kikaptam a szekrényből az egyik flakont, na mondom ez jó lesz mivel alig van már benne, elpöfékelem. Megtöltöttem a tankot, vissza a kocsiba, lenyugodttam. Pöfékelek, szívogatom, olyan furcsa íze van, persze a gőze se az igazi, na mondom ennek annyi le égett. Szétszedtem gyorsan, semmi baja a vattának. Csak nem jó a gőze, nagyon mentolos is, pedig ebben az aromában nincs is mentol, mivel almás pite . Nézem a flakont ami ugyan olyan márka mint az almás pite, csak nem az hanem amit a múlt heten rendeltem és még nem volt bekeverve. Hát ne próbáljátok ki milyen az amikor csak az aromát szívjátok
Az aromateszter is csak ember.
Írjuk ki tisztesen:
AROMATESZTER
Gondolom feltűnt a nic hiánya
Az elején reménykedtem, hogy a Lady Baba lesz az
3ml- bele ment a tankba , még jó hogy keveredett valamennyire a tankban
Ez olyan emeletes…?
Nem emeletes,ez csak egy snassz hamburger errefelé
Sima sétálós ezeröté?
Hálomeceeccá de megmaradt a fele későbbre ez nem a sétálós volt,hanem az otthonevős mert égtem volna mint a Reichstag kajálás közben
Ezen mondjuk nem szabad spórolni! De ez inkább döneres verzió mint hamburgeres? Vagy nem jól látom?
A pici pocimon nem szoktam,ami látszik is rajtam :rof https://www.mrsmokey.hu/
40 dkg hús! Végre valahol értik mit jelent az a szó, hogy: zabálás! Az átlag 10 dekás husiktól sírógörcsöt kapok, az csak annyira elég, hogy picit összekenjem magam.
Szoktam grillezni a konyhában. 10 emeletem lakok. Nekem egy hamburger husi 30 deka. Panasz még nem volt rá! De kettőt sem evett még senki!
Na ugye hogy ugye jobb mint a mekdánelces sajtburi
Asztat annyira rühellem, hogy befele sem térek nyílászárón belűre hozzájuk.
Na erre ránézek 40 dkg hús
Majd mesélj de jobb ha odacsörögsz előtte hogy kész legyen időben