Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Ok, hogy ugrál a forint, de nem 3000 százalékot :rage::scream:

1 kedvelés

Még annyi se volt​:confused:

Azért megkérdeztem 0,01 dollárér eladó e? :joy::joy:

1 kedvelés

Azt írta ha annyiért tudok akkor kettő kell neki!
Visszaírom neki hogy már akcio lejart

1 kedvelés

Húúú gyerekek hogy jártam. Haza szaladtam a melóbol, mivel reggel nem vittem magammal levest. Gyorsan kikaptam a szekrényből az egyik flakont, na mondom ez jó lesz mivel alig van már benne, elpöfékelem. Megtöltöttem a tankot, vissza a kocsiba, lenyugodttam. Pöfékelek, szívogatom, olyan furcsa íze van, persze a gőze se az igazi, na mondom ennek annyi le égett. Szétszedtem gyorsan, semmi baja a vattának. Csak nem jó a gőze, nagyon mentolos is, pedig ebben az aromában nincs is mentol, mivel almás pite :grin:. Nézem a flakont ami ugyan olyan márka mint az almás pite, csak nem az hanem amit a múlt heten rendeltem és még nem volt bekeverve. Hát ne próbáljátok ki milyen az amikor csak az aromát szívjátok :rofl: :grin:

2 kedvelés

Az aromateszter is csak ember. :rofl:

1 kedvelés

Írjuk ki tisztesen:

:+1:AROMATESZTER:+1:

:scream::grin:

Gondolom feltűnt a nic hiánya :grin:

Az elején reménykedtem, hogy a Lady Baba lesz az :rofl:

3ml- bele ment a tankba :rofl: , még jó hogy keveredett valamennyire a tankban :grin:

1 kedvelés

Ez olyan emeletes…?:rofl:

Nem emeletes,ez csak egy snassz hamburger errefelé :joy:

1 kedvelés

Sima sétálós ezeröté?:joy::joy::joy:

Hálomeceeccá :joy:de megmaradt a fele későbbre :grin:ez nem a sétálós volt,hanem az otthonevős mert égtem volna mint a Reichstag kajálás közben :joy::joy::joy:

Ezen mondjuk nem szabad spórolni! De ez inkább döneres verzió mint hamburgeres? Vagy nem jól látom?

A pici pocimon nem szoktam,ami látszik is rajtam :rof https://www.mrsmokey.hu/

1 kedvelés

40 dkg hús! Végre valahol értik mit jelent az a szó, hogy: zabálás! Az átlag 10 dekás husiktól sírógörcsöt kapok, az csak annyira elég, hogy picit összekenjem magam.
Szoktam grillezni a konyhában. 10 emeletem lakok. Nekem egy hamburger husi 30 deka. Panasz még nem volt rá! De kettőt sem evett még senki! :joy::joy::joy:

1 kedvelés

Na ugye hogy ugye :joy: jobb mint a mekdánelces sajtburi :joy::joy::joy::joy:

1 kedvelés

Asztat annyira rühellem, hogy befele sem térek nyílászárón belűre hozzájuk.

Na erre ránézek :joy::joy::joy::joy:40 dkg hús :crazy_face:

1 kedvelés

Majd mesélj :stuck_out_tongue_winking_eye:de jobb ha odacsörögsz előtte :smiling_face:hogy kész legyen időben :wink:

1 kedvelés