Jónak tűnik!!!
Javitottam rajta egy kicsit, igy mar elfogadta.
De szerintem elso és utolsó rendelesem innen. 53 euro ertekb n valogattam cuccot, majd posta es vammak egyutt 66 euro lett es az otp utalas 30.000et vont le. 66 euro meg ha 400-al valtom is csak 26400, gondolom a 3600 az a kezelesi költség. A kozel 17-18 ezres cucc 30 ezerbe kerult. Nem eri meg innen rendelni
Nekem igen jó minőség…sajnálom,hogy nem tetszik.
Majd gondolj a vándor-ra is amikor aromát rendelsz, de tudod te azt nagyon jól, nem kell említeni sem…
Nem a minoseggel van a baj, bar azt majd 3-5 nap mulva tudom kiprobalni hanem a matekkal, hogy a megrendelt termek felet meg ki kel fizetni ilyen-olyan cimszoval.
Ez a banok közötti üzlet semmi köze hozzá a boltnak.
Zivipf volt? Névről ismerős.
PayPal jobb lett volna, megúszod 1:1 a végösszegből.
Megszünik a Bonbonliquid, akció van ha még találtok valamit. Érdemes rá nézni.
https://www.bonbonliquid.hu/
Ezt a boltot még nem is láttam.
Régebben rendeltem tőlük, vatta stb egész jó áron voltak
Kategóriája legjobbja szerintem! Imádni fogod. Gratulálok.
Köszönöm
Már régóta érdekelt a squonk, de eddig nem találtam megfelelő módot
Most megvan úgy érzem.
És nagyon kényelmes kézbe venni
Dovpo topside szerintem is a legjobb sqounker.
Ha 21700-as lenne, akkor mar nekem is lenne, de sajna nem az, es amugy is nagyon kicsi a valasztek squonk modbol
@Bishop Hat igen, van 11db 21700-am 18650 nincs. De elvileg a topside single mar 21700-as. Ha igen akkor ha elfogy a centaurusom potpalackja es bem tudom megoldani a palack rogziteset valami sufnituninggal, akkor megy a kukaba es veszek egy singlet.
Na Fiúk, Lányok ma bekevertem a DC Pistachiomat 15 százalékban, egy hónap múlva megmondom megtértem-e vagy sem