Ha én kereskedő lennék nem áraznám le a német cuccokat, mert mindjárt hiánycikk lesz. Inkább az emelés előtt feltankoltam volna belőlük.
Gondolom ha zárjegyes lesz akkor az itteni kereskedő se árulhatja, vagy nem így van?
Gondolom igen, ezért mondom, hogy ami még nem az azt nem “kótyavetyélném” el.
Vajon hol kerül rá a zárjegy?
Jogos, gondolom az adott országban
Ami külföldi országból jön cigi azt a magyar állam zárjegyezi.
Attól hogy a németeknél rámegy a zárjegy, nállunk nem biztos. Ha csak export tilalom nincs rá.
Az az amit én is kóstoltam nálad?
Ezek szerint a Németek nyugodttan küldhetnek Magyarba aromát, attól függetlenül hogy náluk zárjegyes lesz. Már csak az a kérdés hogy mennyiért.
Az én logikám szerint igen.
De nem vagyok egy észlény ilyen téren (sem).
Valamennyire sikerült megnyugodnom annyira már nem érzek késztetést hogy felvásároljam a kedvenc aromákat.
Nem kuldhetnek csak zarjegyeset. Nem lehet egyenlore kijatszani. Van ket Vape boltos baratom. Meg a haveroknak sem mehet pult alol. Ha megfognak buntetik a boltot es a vevot is max 5000€- ra. Most ez nem jatek.
Igen. Az bizony az! Szerintem csodálatos.
Az aromák meddig állnak el nagyságrendileg? Valamint ha lefagyasztom, az árthat neki? Megérné betárazni pár évre előre?
Szerintem a fagyasztás nem a legjobb, szerintem max egy- két évre lehet betárazni
Max nem németet szívunk hanem magyart
Sajnos pesszimista vagyok és tapasztalati úton. Egyszerűen rossz az irány, a folyamat. Egyik nap nincs törvényi szabályzás másik nap már van.
Kivel vitassák meg és minek?
Egy-két nap vagy hónap és ráteszik a kezüket ill. akarom mondani a zárjegyet. Azon raktárkészlet, amin még nincs zárjegy eladhatatlanná válik legális úton. Előszőr a “bevizsgált” és “veszélyes” aromákat, gyártókat kell kitakarítani a polcról, de késöbb talán az összeset. Így képzelem…
Éljen a bevizsgált és zárjegyes aroma!
Egészségünkre! Az egészségünkért.
Most nézem ezt:
Már szemüveggel, de úgy sem látok rajta lejárati időt. Akkor honnan lehet tudni meddig jó? Lehet évekig eláll.
Pedig rajta kell hogy legyen, amúgy a lejárati időre még rá lehet rakni egy lapáttal
Biztos vagyok benne, hogy nincs. Annyit ír, hogy 1-40 fok között tároljam. Mondjuk olaszul nem sokat tudok
Akkor passz, most néztem végig az aromáim, mindegyikre rá van írva