Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Ha én kereskedő lennék nem áraznám le a német cuccokat, mert mindjárt hiánycikk lesz. Inkább az emelés előtt feltankoltam volna belőlük.

Gondolom ha zárjegyes lesz akkor az itteni kereskedő se árulhatja, vagy nem így van?

1 kedvelés

Gondolom igen, ezért mondom, hogy ami még nem az azt nem “kótyavetyélném” el.

Vajon hol kerül rá a zárjegy?

Jogos, gondolom az adott országban

Ami külföldi országból jön cigi azt a magyar állam zárjegyezi.
Attól hogy a németeknél rámegy a zárjegy, nállunk nem biztos. Ha csak export tilalom nincs rá.

Az az amit én is kóstoltam nálad?:smile:

Ezek szerint a Németek nyugodttan küldhetnek Magyarba aromát, attól függetlenül hogy náluk zárjegyes lesz. Már csak az a kérdés hogy mennyiért.

Az én logikám szerint igen.
De nem vagyok egy észlény ilyen téren (sem).

Valamennyire sikerült megnyugodnom :rofl: annyira már nem érzek késztetést hogy felvásároljam a kedvenc aromákat.

1 kedvelés

Nem kuldhetnek csak zarjegyeset. Nem lehet egyenlore kijatszani. Van ket Vape boltos baratom. Meg a haveroknak sem mehet pult alol. Ha megfognak buntetik a boltot es a vevot is max 5000€- ra. Most ez nem jatek.

Igen. Az bizony az! Szerintem csodálatos.

1 kedvelés

Az aromák meddig állnak el nagyságrendileg? Valamint ha lefagyasztom, az árthat neki? Megérné betárazni pár évre előre?

Szerintem a fagyasztás nem a legjobb, szerintem max egy- két évre lehet betárazni

Max nem németet szívunk hanem magyart :rofl:

Sajnos pesszimista vagyok és tapasztalati úton. Egyszerűen rossz az irány, a folyamat. Egyik nap nincs törvényi szabályzás másik nap már van.

Kivel vitassák meg és minek? :roll_eyes:

Egy-két nap vagy hónap és ráteszik a kezüket ill. akarom mondani a zárjegyet. Azon raktárkészlet, amin még nincs zárjegy eladhatatlanná válik legális úton. Előszőr a “bevizsgált” és “veszélyes” aromákat, gyártókat kell kitakarítani a polcról, de késöbb talán az összeset. Így képzelem…

Éljen a bevizsgált és zárjegyes aroma!
Egészségünkre! Az egészségünkért. :woozy_face:

1 kedvelés

Most nézem ezt:

Már szemüveggel, de úgy sem látok rajta lejárati időt. Akkor honnan lehet tudni meddig jó? Lehet évekig eláll.

Pedig rajta kell hogy legyen, amúgy a lejárati időre még rá lehet rakni egy lapáttal

Biztos vagyok benne, hogy nincs. Annyit ír, hogy 1-40 fok között tároljam. Mondjuk olaszul nem sokat tudok

Akkor passz, most néztem végig az aromáim, mindegyikre rá van írva