Meg ezeket varom.
KTS Love nagy kedvenc nálam
Kiderül, lesz-e kémia illatra elég hmmmmm.
Sosem tudtam elképzelni ezt a “milkreisz” és egyéb tejes cuccokat. Kíváncsi leszek.
Fahéj is megosztó. Volt már, nem volt finom. Mint a boltiaknál is. X márka finom, y meg silány.
Jövőhéten neki ugrok
Most nem volt időm rendelni de van még itthon
Szia! Ezt hol rendelted?
Thx!
Ha @Tivadar_Szocs barátunk, pozitív dolgokat ír róla a köv…rend…benne lesz, szeretem a fahéjas liquid-eket, régen a NO.1 a MJ Cinna Magic volt, azóta se szívtam egy igazán jó fahéjas cuccot!
Fahéjas? Hát Barátom mindig megtudsz lepni…
Gyümi-vel kezdtem anno, aztán desszert/dohány, dohány, néha néha befigyel egy kis extra, de a MJ felejtő sajna mert megeszi , kisebesedik a szájam tőle, annyira tömény, de nagyon fincsi!
Nekem még a witchcraft Cereal killer ízlett nagyon fehéjból
Sok szerencsét hozzá. Mi egy ilyen hasonlót próbáltunk. El fog fogyni, de nem lesz belőle újrarendelés.
Sziasztok,
Próbálkozom a Flavour Art aromákkal. Kevertem be cuccokat és lehet, hogy akadt egy kakukktojás, hibás keverés. Tiramisu. Feltűnt a színe, hogy mennyire különbözik a kettő. Próbából akartam keverni egy 6 és 8 százalékosat. 1 milis fecskendőt használok. Kétszer kell aromát adagolni mert a százalék miatt több mint 1 mili kell. így ránézésre elrontottam valamit vagy tényleg ennyi lehet a szín külömbség 6 és 8 százalék közt?
No igen, ez inkább kérdés mint rendelés, tapasztalat, de ezért nem csinálok külön topic-ot
Szeretem a tiramisu ízét, más márkával próbálkoztam már,de nagyon kokszolt. Gondolom egyikkel se lesz jobb. Most ezeket kevertem.
Szerintem lehet hogy ennyit jelent a 2% színben, de majd kiderül a kostolásnál. Ha sok akkor hígítod majd egy kis alalplével. Ha nem nullásat használsz akkor idővel még sötétebb lesz a lötyi.
Ohh, akkor lehet, hogy nem rontottam el semmit Ennyit jelenthet a 6 -8 százalék közti külömbség Ezt az aromát lehet higítani, erősíteni? újabb érlelés?