Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Ennyi jött ma,szerintem erre az évre le tudva az aroma vásárlás​:blush::grin::wink:

9 kedvelés

Mai harcia feladat letudva érlelve .

Ma vattáztam újra a doom X mesh-t . Rossz pont Fuurios Flavornak fagylalt tejszínhab nem gyere be és nem távozik az íze a vattából vagy 8 tank Diabolik után sem :sob::face_with_symbols_over_mouth:

6 kedvelés

Rámentem a pisztácia vonalra a DC után, mert szeretem, megérdemlem! :+1: :sweat_smile:
Bár egy a bajom vele, nem érzem a dohányt benne! :thinking:

8 kedvelés

ezúton és itt is szeretném meg köszönni @Tyutyika nak és @Ispy nek a közös rendelést ami szlovákból jött.:blush::wink:

4 kedvelés

Nehéz szülés volt Szlovákból :sweat_smile: mit szólhatott az apa . Halkan megjegyzem sokan idősebbek vagyunk mit Tót-ia :rofl::sweat_smile::rofl:

3 kedvelés

Húzta Deepfreeze amíg húzhatta :slight_smile:

Pont volt annyi időm, hogy átvegyem a futártól. Illetve nem, mert ezt félbe kellett hagynom :sweat_smile:

5 kedvelés

És középen a nagypapi. :rofl:

2 kedvelés

Igen az akkor eléggé bejött. Mondjuk 120ml-vel elleszek egy darabig :sweat_smile:
Numero-ra leszek kíváncsi, de arra gyárilag is 30 nap van megadva, szóval az csak jövőre. De jópofa ez fadarb, amibe csomagolják.
Ja meg asse tom mikor lesz időm keverni. Esténként csak elterülök és reménykedem, hogy az ágy mellett teszem :rofl:

7 kedvelés

Szép estét mindenkinek :vaperina:
Adok neki még egy esélyt, egyébként meg az uccsó, Azhad’s Elixirs próbálkozás! :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Karácsonyi ajándék tőlem-nekem.

9 kedvelés

Az rta érdekelne majd mond ,hogy milyen… :slightly_smiling_face:

Hányadik az évben? :grin:

Pfff. Nem tudom. 5-6 talán De szerintem itt a vége a tank vásárlásnak. Majd még egy dicodes,azt ennyi. Vagyis remélem.

1 kedvelés

Ízre még nem tudom. Szerelésileg abszolút nem szoros, inkább olyan"húzósan" paszentos. Minőségi darab az biztos. Azt majd az ízt, azt meglátjuk.

Ez már az új afc-és?

Ez elvileg a legújabb modell, ebből gondolván igen. De nem tudom, milyen a régi és melyik az új. Majd jól kölcsönküldöm neked,azt majd leteszteled te is. :wink:

Az új fém a régi peek

Akkor régi szerintem.

1 kedvelés

Afc pont nem látszik…

Ha a kis lencsére gondolsz,akkor az határozottan fém