Nekem az analóg élményhez hasonlót ad, ha csak megközelítőleg is.
Hosszan kínlódtam, mire rátaláltam ezekre.
A zöld dobozos pancsoltabb “ízfantázia” Azhadokon kívül szerintem mind jó lehet.
De jó! Kávé mellé szántam, arra akkor tökéletes
Köszi
Ha a leganalógosabb kv-zósakat keresed:
Old Times, Signature 1000, Kentucky.
(bátorság esetén Latakia.
Azt én sem használom szólóban, ízlés azerint “bolondítok, füstösítek” más dohánykivonatokat).
Lejegyzetelve
Most megjött az adagom, egy darabig nem vásárolok, de jól jön
Az azhad baffo-ra majd kíváncsi lennék. Vagyis a véleményedre róla! Vagy valakiére, aki ismeri. Mondjuk a la tabi baffometto-hoz hasonlítva
Kérdezz rá január végén
Pfff. Igyekszem nem elfelejteni. Mondjuk nincs kizárva, hogy addigra saját véleményem lesz!
Bal, a bal…
Azt tudom. Na de a jobb??? Lutri!
Egy Burley-t próbálj ki legközelebb!Nekem adja a piros Symphonia feelinget.
Igen, a bal a jobb…eddig nem ismerem a gésa aromákat sajna.
Most is akartam, de megvette azt is a @Zolika de tervben van.
Az a pali mindent is megvesz!
Ha már Singnature 1000…
Tudom, hogy az aromák megítélése a végletekig szubjetív, egyiknek bejön, a másiknak nem.
Valamint semmiképpen ne menjünk bele abba, hogy ki érzi ki a leheletnyi flambírozott ananászt a 4234345 féle gyümölcsből összerakott aromából. Maradjunk a vezető íznél.
A Signature 1000-ből milyen ízt, zamatot kellene éreznem? A petróleumos hordót írni nem ér, azt már lefoglaltam. Ez egy borzalom. Még a K Flavour Quinto erérszagú cuccát is kenterbe veri, pedig azt hittem annál nincs lejjebb.
Egyelőre még csak kéthetes a csemete, és tudom, hogy a dohányos érlelés minimum 1 hónap, de nyugtassatok meg, hogy ez kisimul, és végre az első, valódi analógra kicsit is hajazó ízvilágot kapok a sok-sok próbálkozás után.
Sosem éreztem petróleumosnak.
Egy standard pl. Symphonia dohány némi hamutállal, de kevesebb égett papír, mint a cigi.
És, ha adhatok tanácsot, nem jót tesz a dohánykivonatnak, ha valaki 6-8 Watton püppögi.
Valódi hamutartós analóg íz. Nem annyira combos szerintem mint a la tabi baffometto-ja, ( nekem az a top) de nagyon durván a nyomában lohol. Na meg a signature-t legalább lehet kapni.
Általában claptont használok (húúúú, az eretnek…) és 17-18 W-ton tolom a dohányost.
Ti tényleg nem érzitek azt az iszonytató ízt, amit leírtam?
Clapton, 17-23 Watt én is főleg.
Nem…tetszik az analógos “alattomossága”, de számomra kellemetlen nincs benne.
8 hét után az igazi
Ha érezném, akkor szerintem nem szeretném, és nem az analóghoz hasonlítanám,hanem a petróleumos hordóhoz. Részemről abszolút semmi kellemetlen mellékízt nem tapasztaltam. Én géppel kevertem 2 napig,és utána használtam. Most elfogyott. Kipróbálom gép nélkül érlelni. Nálam bérelt helye van.