Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Nekem az analóg élményhez hasonlót ad, ha csak megközelítőleg is.
Hosszan kínlódtam, mire rátaláltam ezekre. :slightly_smiling_face:
A zöld dobozos pancsoltabb “ízfantázia” Azhadokon kívül szerintem mind jó lehet.

1 kedvelés

De jó! Kávé mellé szántam, arra akkor tökéletes​:grin:
Köszi :kissing_heart:

2 kedvelés

Ha a leganalógosabb kv-zósakat keresed:
Old Times, Signature 1000, Kentucky.

(bátorság esetén Latakia.

Azt én sem használom szólóban, ízlés azerint “bolondítok, füstösítek” más dohánykivonatokat).

3 kedvelés

Lejegyzetelve​:blush:
Most megjött az adagom, egy darabig nem vásárolok, de jól jön :grin:

1 kedvelés

Az azhad baffo-ra majd kíváncsi lennék. Vagyis a véleményedre róla! Vagy valakiére, aki ismeri. Mondjuk a la tabi baffometto-hoz hasonlítva

Kérdezz rá január végén :grin::+1:

Pfff. Igyekszem nem elfelejteni. Mondjuk nincs kizárva, hogy addigra saját véleményem lesz! :joy:

Egyiket tudom, hogy jó. A másikat csak remélem.

3 kedvelés

Bal, a bal… :+1:

1 kedvelés

Azt tudom. Na de a jobb??? Lutri!

Egy Burley-t próbálj ki legközelebb!Nekem adja a piros Symphonia feelinget.

1 kedvelés

Igen, a bal a jobb…eddig :grin: nem ismerem a gésa aromákat sajna.

Most is akartam, de megvette azt is a @Zolika :joy:de tervben van.

Az a pali mindent is megvesz!:joy::joy:

Ha már Singnature 1000…
Tudom, hogy az aromák megítélése a végletekig szubjetív, egyiknek bejön, a másiknak nem.
Valamint semmiképpen ne menjünk bele abba, hogy ki érzi ki a leheletnyi flambírozott ananászt a 4234345 féle gyümölcsből összerakott aromából. Maradjunk a vezető íznél.
A Signature 1000-ből milyen ízt, zamatot kellene éreznem? A petróleumos hordót írni nem ér, azt már lefoglaltam. Ez egy borzalom. Még a K Flavour Quinto erérszagú cuccát is kenterbe veri, pedig azt hittem annál nincs lejjebb.
Egyelőre még csak kéthetes a csemete, és tudom, hogy a dohányos érlelés minimum 1 hónap, de nyugtassatok meg, hogy ez kisimul, és végre az első, valódi analógra kicsit is hajazó ízvilágot kapok a sok-sok próbálkozás után.

Sosem éreztem petróleumosnak.
Egy standard pl. Symphonia dohány némi hamutállal, de kevesebb égett papír, mint a cigi.
És, ha adhatok tanácsot, nem jót tesz a dohánykivonatnak, ha valaki 6-8 Watton püppögi.

3 kedvelés

Valódi hamutartós analóg íz. Nem annyira combos szerintem mint a la tabi baffometto-ja, ( nekem az a top) de nagyon durván a nyomában lohol. Na meg a signature-t legalább lehet kapni.

Általában claptont használok (húúúú, az eretnek…) és 17-18 W-ton tolom a dohányost.
Ti tényleg nem érzitek azt az iszonytató ízt, amit leírtam?

Clapton, 17-23 Watt én is főleg.
Nem…tetszik az analógos “alattomossága”, de számomra kellemetlen nincs benne.
8 hét után az igazi​:+1:

Ha érezném, akkor szerintem nem szeretném, és nem az analóghoz hasonlítanám,hanem a petróleumos hordóhoz. Részemről abszolút semmi kellemetlen mellékízt nem tapasztaltam. Én géppel kevertem 2 napig,és utána használtam. Most elfogyott. Kipróbálom gép nélkül érlelni. Nálam bérelt helye van.