Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Azt egyszer megnézném, hogy milyen amikor nem fogalmazol diplomatikusan. Úgy értem egy kicsit messzebbről :rofl:

Ne akard megtudni :joy::joy::joy:

Csupán apróságok…egy kerámia driptip, kis ínyenc leves…stb…

7 kedvelés

A pokert ismerem :grin:az jó lesz :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 kedvelés

Már látom nem csak @Zoli76 nak vannak érdekes drip tipjei​:slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Én azért úgy gondolom teljes árat fizettél…de nem akarlak hergelni… :face_with_hand_over_mouth: :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Egyetértek, de tényleg nem számottevő, 1-2 ml lehet max

2 kedvelés

Jani nem akar hergelni…mi lenne, ha akarna? :joy:

Pont ezen gondolkodtam :joy::joy:

Jól van na végül is ha az autódra egy kerékcsavart nem tesznek vissza az nem gond attól még jó… :joy:

Azért ez nem ugyanaz :slightly_smiling_face: Egyébként pont beletaláltál, a 140ezres szerviz után vissza vittem, hogy jó jó, de mégse, és szó nélkül megcsinálták. Meglepetésemben azt se tudtam mit mondjak :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Persze nem ugyan az én se szólnék Lacának.A szervíznek azért mondtam volna ezt azt…

Sajnos nem értek hozzá, úgyhogy nem voltam szőke, de szakértőt se tudtam játszani :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Igen és ezt ki is használják…akkor vesznek csak vissza az arcból ha rájönnek hogy értesz hozzá…

Kollégák próbáltak okítani, hogy mit mondjak, de aztán inkább csak elmondtam mi a gond. Szerintem már nem először vittek vissza hozzájuk emiatt autót, és azért fogadták el szó nélkül.

Hát, ez szomorú…
:joy:

Nekem a színe az erogén zóna​:grin:, a formája nagyon is praktik :+1: de ez a “kacsacsőrű” tényleg buli.

Másik szerviz a megoldás…

Igen, az lesz. Keresek majd másikat, csak míg garanciás volt, markaszerviz kellett :person_shrugging:

1 kedvelés

Hát, vagy kocsit, vagy nőt szoktak cserélni :grin:

Akkor most én mit mondjak erre ? :rofl::rofl::rofl: