Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Ezért eszik a család krumplis tésztát állandóan​:joy:

1 kedvelés

Mai szerzemény
Egy Steam Crave Mini Robot és egy Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA tank.

9 kedvelés

Na egy kis értékelés, mielőtt teljesen feledésbe megy. Valóban, az AE Virginia, már majdnem teljesen elfogyott, annyira rákaptam. Bár pillogtam, mint az a bizonyos béka a levesben, hogy már egy hete nem cseréltem vattát, és egyre finomabb. Miért is nincsen koksz? Csak most kezd derengeni, miután újra olvastalak, hogy ez “extrán szűrt” Amúgy, ahogyan mások is írják, ez valódi tiszta dohány íz. Nem is igazán értem, hogy az AE vonal egyeseknek miért nem gyere be? Mint nálam az Inawera. Na azok viszont igazán sohasem láttak dohányt, tehát össze sem hasonlíthatóak. Amaz az “American Old” csak külföldi shopokban kapható, ha nem kaptam volna, sohasem találkoznék vele. Nekem kicsit bizarrabb, mint a Virginia, mert az édes mazsola íz keverve van a keserű kinin ízével benne. Látom az nálad sem annyira jött be, mert szinte színig volt a palack, amiben jött. A kávés Solub, az kávés. Sok értékelni való nincsen rajta, ha a reggeli kávém után még hiányolok egy kis kávé ízt, arra jó, egész nap folyamatosan nem kávéznék. Ha időnként szívogatom, majd az is elfogy.

5 kedvelés

9 kedvelés

Abból azért maradt olyan sok,mert 20 ml-is aroma,és így 200 ml volt belőle,de tényleg nem ízlett.A virgina az nem Azhad,hanem Angolo della Guancia.De örülök,hogy neked ízlik.

2 kedvelés

Ja, szóval ők gyártják azokat a “Hybrid” - eket? Amit a jó múltkor küldtél, TNT -be volt Virginia? Sajnos nem áll módomban már összehasonlítgatni, mert azokat már elszívtam. De már ennek is a fenekére vertem, ma elfogyott. Most már jöhet az a keverékes anyag, van mit rajta analizálni. Tényleg minden van benne, csak éppen ki kéne találni, mi micsoda? (Mazsolás is, kesernyés is, dohos is, meg dohányos is.) A Virginia csupán csak annyit vet fel, hogy ugyanannyiért egy Latakia füstösebb, jobban hozza az analógot. A szalonna sem ízlik nekem, ha nem füstös. Pedig a disznónak már tényleg nincsen semmi köze a füsthöz. A mű dohányok közt nálam a Journey RY4 viszi a pálmát. De nem rossz az aromamastertől rendelt RY se, kár, hogy ott nem tudni, ki a gyártó. A Solub Rotterdam is csak akkor bukott le, amikor az eliquidvg

Solub címkés palackban küldte. Azóta kiderült, hogy a Solubnál az Amszterdam, Rottterdamokon kívül nincs is dohányos. Annál inkább csodálkozom, akkor hogyan sikerült ennyire finomra? A Rotterdam azonos arányú RY4 -el keverve nálam teljesen olyan, mint a dohánykivonatosak. Csodálom, hogy ezt mástól még senkitől nem olvastam itt.

3 kedvelés

Ez a keverék leírása:
Az amerikai keverék minden bizonnyal a legismertebb dohánykeverék, amelyben Virginia, Burley és Orientals használják.
Amerikai régi stílusunkban Bright and Red Virginiát, Burley-t, Orientalt és végül Marylandet használtunk, ami testessé és krémessé teszi a keveréket.
A TNT az Extra Virginia néven fut,de az nem kivonatos.

3 kedvelés

Na, tegnap elemezgettem, Old Americant, de azt hiszem, többet nem írok róla, mert nálam ez a végleges. American Old: Erősen keserű, de még az utóíze is az, azt hiszem, a TPA M-Type is hasonló okok miatt lehet megosztó aroma. Amazt is a turkish - el keverem, nekem úgy jó. Mint annál leírtam, nekem erősen gin-tonic, talán még egy kis kinin is. Amerikainál is véleményem szerint az erős keserű íz miatt nem jön be nálad. A háttérben érezni egy kis aszalt gyümölcsöt is, ami az utóízén már semmit nem javít. Talán, ha jó illata lenne, megbocsátható lenne a keserűsége, de csak valami dohos pinceillat-szerűt érzek. Talán ez is valami erősen édes aromával feljavítva elszopogatható. Amúgy a keserű és az édes nem idegen a valódi dohányíztől, csak az arányok nem mindegyek. Egyébként még jó keserű aroma a Dark Vaper az Aromamestertől, a feleségem szerint büdös is. Pedig én úgy szívtam, egész jó dohány lehetne, ha nem lenne ennyire gyógyszer íze. Erős aroma az is, de jól felhígítva ízetlen, vagy túl édes liquidek feljavítására jó.

5 kedvelés

Szerintetek üvegben jobban érne a liquid mint a műanyag palackban?
Esetleg ízben is jobb lenne ?

2 kedvelés

https://www.solubarome.fr/boutique/recherche?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=le+tabac&submit_search=&p=3
Innen tudsz csemegézni SOLUB DOHÁNYosból.

1 kedvelés

Nem hinném, de tölgyfahrodóban biztos :smile:

Magyar boltban miért nincs? Gandalfék is árulnak ötvenvalahányat. Csak éppen az a bibije, hogy egyik se tiszta dohányos, hanem valami gyümölcsös dohány keverék. Mint például az Al Carlo. Solubban egyáltalán nincs dohányosuk, egyedül az aromamesternél van Rotterdam. Vape 42-őn sincs dohányos Solub, előnyükre legyen írva, van Journey Discovery RY4, pár TPA és Azhad’s Elixirs is van. Ez utóbbit még nem kóstoltam, de ami késik… A magyar webshopok semmit nem vesznek meg, ki kell költözni franciába?

Meleg üvegben :grin: mit jelent a “jobban érik”? Ha gyorsanbban-t, akkor pici emelt hő, több rázás max.

Bár van, aki azért teszi üvegbe, mert egyébként is idegenkedik a műanyagoktól.
(Kioldódás és mellékíz félelme, küllem, ilyesmi).

2 kedvelés

Nem kell kiköltözni​:rofl:
Csak olyat tartanak amiket biztosan el is tudnak adni szerintem​:grin:
Mindenkinek nem járhatnak a kedvében,például nekem sem.
Van egy gyártó amit szeretek,de nem mindegyik aromájukból tartanak.
Így hol az egyikből,hol a másik shopból kell összeválogatnom még nekem is :grin:

1 kedvelés

https://www.vapemester.hu/
ezt találtam még neked,ha megfelel pestről.

Bocsiii, de nem bírtam ki. :joy::joy::joy:

1 kedvelés

Na innen aztán tényleg semmit. Még íz szerinti csoportosítás sincs. Akkor már inkább maradok az Aromamesternél. Ott van egy pár füstös. Ha más nem, RY4 és Roterdam mindig van. Azért nem akarok olyan helyről rendelni, ahonnan nem lehet egyesével, mert nagy a szállítási költség, mert nem szeretnék mégegyszer úgy befürödni, mint az Inawerákkal. 12 ezerért a kanálisba való majdnem minden. Azért próbálgatom ízesíteni őket azzal, amim van, talán majd fogyogat.

Bakker250 forint a posta nála !!!
Ha így gondolod akkor OK RENDBEN

4 kedvelés

Csak a …

Sake Free Shipping GIF by Sorakami

Egy nullát legalább nem hagytál le? Szerintem a franciáktól még 2 ezernél is több lehet. A vapemester azért nem érdekel, mert nekem nem kell gyümölcsös OK? USA mix se kell. Az az egy van ott Solub. Avval már befürödtem Inawerából.