Contra nekem bejövős ,mondjuk lehet azért mert ez is volt pihentetve egy pár évszakot
A leírás alapján nekem is bejövős lesz szerintem.
Elég bőszen húz a latakia,a háttérben meg talán egy kis turkish?,de az a jófajta ,lágy és enyhe.Ó bazz,csak egyszer érjek a végére ennek a tpa turkish-nek!Mar alig van 100ml és soha többet De kemény vagyok,mind elszívom ha beledöglök is.Igazi régi locsolkodós 20 forintos kölni flash az egész úgy ahogy van.
Ezek a sötét,english keverékek jönnek be nekem.
Én holnap tervezek keverni,habár már tervezem egy pár hónapja Kiváncsi vagyok mit rejt a szekrény ,tavaly óta nem hiszem hogy vettem valami aromát de gyanús,hogy egy darabig még kitart.
Amúgy a Besuky meg már több mint egy éve megvan.Most kevertem be Van rajta egy 2021 májusi dátum,de sebaj
Nálam is szekrény átnézés következménye a mennyiség, és egy még le is maradt a képről. Nagyrészt azokat kevertem be, amiknek jövő évi lejárata van.
Igazság szerint egy jó darabig nekem se kéne vennem aromát, max nicet majd, de úgyse bírom ki
Ezt feltétlenül próbáld ki!
Nekem most meglepően bejött az azhad sima virginiája is .Semmi extra,telibe ugyanaz az ízvilág mint a tekerős golden virginia,amin pár évig éltem .Amúgy én nagyon elvagyok a le petit saját dohányos aromáival.Még egy se volt köztük amire azt mondtam volna ,hogy többször ilyet nem veszünk .
Journey custardja van most bekeverve , meg a ripe vapes sweet almond. A sweet almond olyasmi csak mandulásabb nem?
Nekem a virginia magában nem ízlik.De legalább ezt már tudom
Nekem is van pár azhad keveretlenül aminek a nevére se emlékszek.A gond ott van ,hogy keverve is van egy 4-500 ml kivonatos de tekerni meg nem szeretek.
Azt nem kóstoltam,de ez letehetetlen.
Akkor a következő rendelésben benne lesz
Mondjuk azt nem tudom ,hogy nic az van-e itthonÁh,legyen meglepetés .Ha nincs akkor egy gonddal kevesebb
Próbálkozz valamilyen szűrt cuccal.Nekem azok állandóak.15-20ml elmegy egy tekeréssel.
Én 15%-ban kevertem,úgy kijön belőle 200ml.Simán jó,és így már nem is olyan drága.
Nekem bejövős ,valami fa illatára emlékeztet .Mivel elég diszkrét ezért nem egésznapos ,mert hamar kikopik az íze .