Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Mai keverések.Újak nekem,szóval,én Mikuláskor már rákóstolok​:grin:

7 kedvelés

Contra nekem bejövős ,mondjuk lehet azért mert ez is volt pihentetve egy pár évszakot​:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

A leírás alapján nekem is bejövős lesz szerintem.

3 kedvelés

Nálam is keverés volt ma. :thinking::joy:

12 kedvelés

Elég bőszen húz a latakia,a háttérben meg talán egy kis turkish?,de az a jófajta ,lágy és enyhe.Ó bazz,csak egyszer érjek a végére ennek a tpa turkish-nek!Mar alig van 100ml és soha többet :rofl:De kemény vagyok,mind elszívom ha beledöglök is.Igazi régi locsolkodós 20 forintos kölni flash az egész úgy ahogy van.

1 kedvelés

Ezek a sötét,english keverékek jönnek be nekem.

2 kedvelés

Én holnap tervezek keverni,habár már tervezem egy pár hónapja :slightly_smiling_face:Kiváncsi vagyok mit rejt a szekrény ,tavaly óta nem hiszem hogy vettem valami aromát de gyanús,hogy egy darabig még kitart.

2 kedvelés

Amúgy a Besuky meg már több mint egy éve megvan.Most kevertem be :grin:Van rajta egy 2021 májusi dátum,de sebaj :joy:

2 kedvelés

Nálam is szekrény átnézés következménye a mennyiség, és egy még le is maradt a képről. :slightly_smiling_face: Nagyrészt azokat kevertem be, amiknek jövő évi lejárata van.
Igazság szerint egy jó darabig nekem se kéne vennem aromát, max nicet majd, de úgyse bírom ki​:roll_eyes::upside_down_face:

4 kedvelés

Ezt feltétlenül próbáld ki!

5 kedvelés

Nekem most meglepően bejött az azhad sima virginiája is .Semmi extra,telibe ugyanaz az ízvilág mint a tekerős golden virginia,amin pár évig éltem .Amúgy én nagyon elvagyok a le petit saját dohányos aromáival.Még egy se volt köztük amire azt mondtam volna ,hogy többször ilyet nem veszünk .

1 kedvelés

Journey custardja van most bekeverve , meg a ripe vapes sweet almond. A sweet almond olyasmi csak mandulásabb nem?

2 kedvelés

Nekem a virginia magában nem ízlik.De legalább ezt már tudom :smiley:

1 kedvelés

Nekem is van pár azhad keveretlenül aminek a nevére se emlékszek.A gond ott van ,hogy keverve is van egy 4-500 ml kivonatos de tekerni meg nem szeretek.

2 kedvelés

Azt nem kóstoltam,de ez letehetetlen.

1 kedvelés

Akkor a következő rendelésben benne lesz :slightly_smiling_face::+1:

2 kedvelés

Mondjuk azt nem tudom ,hogy nic az van-e itthon​:rofl::rofl:Áh,legyen meglepetés .Ha nincs akkor egy gonddal kevesebb​:rofl::rofl:

Próbálkozz valamilyen szűrt cuccal.Nekem azok állandóak.15-20ml elmegy egy tekeréssel.

Én 15%-ban kevertem,úgy kijön belőle 200ml.Simán jó,és így már nem is olyan drága.

Nekem bejövős ,valami fa illatára emlékeztet .Mivel elég diszkrét ezért nem egésznapos ,mert hamar kikopik az íze .

3 kedvelés