addig gyakorold a csipesszel fogom a drótot és úgy forasztok,hogy ba@meg…
Megvolt. A bmeg többször, már nagyon jól megy.
Ledes driptippet?
Láttam egy kitt-et, de nem találtam végül annyira érdekesnek.
Megnéztem, de az neked szerintem visszalépés lett volna. Beépített akkus mod, porlasztós tankkal. A mod kis cuki volt de kb ennyi ránézésre
Pontosan igy volt. Én is a mod miatt néztem, mert 40 wattos volt, de tc is volt benne. Emiatt néztem én is rá.
Viszont töröltem is mert eléggé gagyi volt…
Hello sziasztok nekem nem volt csak fogtam már a kezemben . Szerintem nem egy rossz mod .Kicsit nehéz, de azért mert van bene cucc rendesen, nem egy ilyen szétesek mod . Minden estre szerintem ennyit röhögve megér . https://www.vaporism.cz/elektronicky-mod-aspire-prestige-paradox-P/
Én nem tudom ,mi van ezzel a futárral. Egyre sűrűbben jön. Mondjuk ilyeneket konkrétan még nem hozott.
Nem lesz sok a pisztácia? Én is vettem neked 2db.ot(még úton)
Nem
Nagyon fogy! Szinte csak az megy, meg a crown
Értettem! Én kérek elnézést…
Már erősen meggyőző erővel kezd bírni szamomra is ez a pisztáciás történet gondolom édes
Eddigi tapasztalatom alapján a super sorb vattával, (most próbálom először ) mintha könnyebb lenne dolgozni, mint a cotton baconnal. Legalábbis a hulladék számottevően kevesebb. De lehet csak én vagyok ügyetlen a cottonnal
Megdöbbentően finom byka-ban. Bár én a pisztáciát nem éreztem erősen. De tény, hogy tényleg finom.
Á…ez annyira füst ízű jó nem
Szerintem ne hagyd ki te sem ha a Royalt szereted hasonló karakter neked desszertnek
Igen, az, de nem túlzóan. Nekem egész nap megy
Ha a dobozosat vetted ,vedd ki és tedd zacsiba,sokunk tapasztalata,átveszi a doboz ízt egy idő után
Cotton hosszú ollóval vágd hosszában majd félbe. Úgy is elég széles és hosszú marad a munkához kivéve ha alsó itatású a tank .
Na ezt az infót nagyon köszi! Nem tudtam. Igen a dobozost vettem. Csak az volt! Papír, vagy nylon zacsi,vagy mindegy? Vagy esetleg más vatta zacsija? Mi a legjobb?