Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

addig gyakorold a csipesszel fogom a drótot és úgy forasztok,hogy ba@meg…

1 kedvelés

Megvolt. A bmeg többször, már nagyon jól megy. :grin:

1 kedvelés

Ledes driptippet? :grin:

Láttam egy kitt-et, de nem találtam végül annyira érdekesnek. :grin:

Megnéztem, de az neked szerintem visszalépés lett volna. Beépített akkus mod, porlasztós tankkal. A mod kis cuki volt :thinking: de kb ennyi ránézésre

2 kedvelés

Pontosan igy volt. Én is a mod miatt néztem, mert 40 wattos volt, de tc is volt benne. Emiatt néztem én is rá. :grin:
Viszont töröltem is mert eléggé gagyi volt…:rofl:

Hello sziasztok :slight_smile: nekem nem volt csak fogtam már a kezemben . Szerintem nem egy rossz mod .Kicsit nehéz, de azért mert van bene cucc rendesen, nem egy ilyen szétesek mod . Minden estre szerintem ennyit röhögve megér . https://www.vaporism.cz/elektronicky-mod-aspire-prestige-paradox-P/

2 kedvelés

Én nem tudom ,mi van ezzel a futárral. Egyre sűrűbben jön. :joy::joy::joy: Mondjuk ilyeneket konkrétan még nem hozott.

12 kedvelés

A finom illatú boltból, most csak szolid kosárba pakolás volt tegnap, ma már nálam is van :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Nem lesz sok a pisztácia? Én is vettem neked 2db.ot(még úton)

2 kedvelés

Nem :slightly_smiling_face:
Nagyon fogy! Szinte csak az megy, meg a crown

2 kedvelés

Értettem! Én kérek elnézést… :joy:

Már erősen meggyőző erővel kezd bírni szamomra is ez a pisztáciás történet :+1::grin: gondolom édes

Eddigi tapasztalatom alapján a super sorb vattával, (most próbálom először ) mintha könnyebb lenne dolgozni, mint a cotton baconnal. Legalábbis a hulladék számottevően kevesebb. De lehet csak én vagyok ügyetlen a cottonnal

Megdöbbentően finom byka-ban. Bár én a pisztáciát nem éreztem erősen. De tény, hogy tényleg finom.

2 kedvelés

Á…ez annyira füst ízű :roll_eyes::rofl::rofl:jó nem :grin:
Szerintem ne hagyd ki te sem :smiling_face:ha a Royalt szereted hasonló karakter neked desszertnek :grin:

Igen, az, de nem túlzóan. Nekem egész nap megy

3 kedvelés

Ha a dobozosat vetted ,vedd ki és tedd zacsiba,sokunk tapasztalata,átveszi a doboz ízt egy idő után :smiling_face:

Cotton hosszú ollóval vágd hosszában majd félbe. Úgy is elég széles és hosszú marad a munkához kivéve ha alsó itatású a tank .

Na ezt az infót nagyon köszi! Nem tudtam. Igen a dobozost vettem. Csak az volt! Papír, vagy nylon zacsi,vagy mindegy? Vagy esetleg más vatta zacsija? Mi a legjobb?

1 kedvelés