A pár napos vapelos pályafutásom alatt sok pisztáciásat kóstoltam, de ennek a nyomába sem érhettek, ugye ez is csak saját véleményem!
Neked hiszek a boltban nem sok jót írnak róla…
Druszám, te inkább már lassan kóstold meg a fahéjjast ne a pisztáciát szívogasd! Már nagyon várom a véleményed mert lassan készülnöm kell a télre!
Vastagabb o-ring csere esetleg…
Na de mit fogsz robbantani ennyi TNT-vel?
Ettél már fahéjas tejbegrízt gyerekkorodban ?
Édesanyám főzte
Na ez olyan !!! Kib…ott finom !
A fahéj az adja,pici dohánnyal de enyik sem nyomja el egymást
Eskü nekem fahéjas tejbepapi
Köszönöm barátom, akkor nekem sem lehet nagy csalódás, ezt pöfékelem az ünnepekben!
Valószínűleg a liquideket
Nem olyan sok az csak úgy néz ki. Nem találtam náluk 10es csomagban és egyenként dobozolva tűnik csak soknak
Nos. Aki ezt az aromát kikémiázta valószínűleg gyűlöli a cigarettát, és soha nem szívott egy szálat sem. A cigarettához annyiban van köze, hogy a teli hamutartó szagát érzem a számban persze friss keverés, adok neki időt, de erősen lefolyó gyanús
Kivonatosnak minimum 1 hónap. Nagyon kár volt rápróbálkozni. Egyenesen dőreség
Konkrétan ezt még nem próbáltam, de a La Tabi azért nem szokott rossz lenni.
Szerintem ez nem kivonatos…
Én mindent (mégha dőreség is) keverés után megkóstolok
Most szépen félretettem, és egy hónap múlva újabb kóstoló lesz
Kíváncsi vagyok eltűnik e hamutartó iz
Pedig a La Tab-ok azok. Ez is
Őszintén ? Nem fog
Csak azt nem tudom minek próbálkozunk ilyenekkel ha tudván tudni fogjuk hogy nem a mi világunk
Akkor már ezt is tudom
Mert… Miért ne? Akár még jó is lehet valamelyik!
Tudom ezért vesszük
Én is tettem pár próbát,szép a csomagolás de nem az én számnak valók
Egyébként a tegnapi Don cristo csomagolásra visszatérve. A the crownt is mindig az olaszoktól rendeltem, és annak is másabb, jóval világosabb most a címkéje mint eddig
Igen jó, ez+ez volt nálam, nekem bejön nagyon!
https://www.tisvapo.it/prodotto/black-cavendish-organic-4pod-single-leaf-la-tabaccheria/
https://www.tisvapo.it/prodotto/latakia-organic-4pod-single-leaf-la-tabaccheria/
Egyébként az oldalon azt egyik hozzászólásban azt írják róla hogy, túlsúlyban van benne a Latakia, és valószínűleg virginia és Burley is van benne!
Akkor olyan rossz nem lehet!
A blacket néztem, de valahogy a. Black miatt nem került a kosárba, a latakia meg,… Néhányan ahogy itt írtak róla, nem hiszem, hogy az én világom.
És de, hidd el, elsőre nagyon rossz!
De remélem majd finomul
Ez brutál jó! Nehéz megállni, hogy ne töltsem újra és legyen ideje beérni