Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

A pár napos vapelos pályafutásom alatt sok pisztáciásat kóstoltam, de ennek a nyomába sem érhettek, ugye ez is csak saját véleményem!

1 kedvelés

Neked hiszek a boltban nem sok jót írnak róla…

1 kedvelés

Druszám, te inkább már lassan kóstold meg a fahéjjast ne a pisztáciát szívogasd! Már nagyon várom a véleményed mert lassan készülnöm kell a télre! :joy: :joy: :handshake:

Vastagabb o-ring csere esetleg…

Na de mit fogsz robbantani ennyi TNT-vel? :thinking: :rofl:

Ettél már fahéjas tejbegrízt gyerekkorodban ?
Édesanyám főzte :heart:
Na ez olyan !!! Kib…ott finom !
A fahéj az adja,pici dohánnyal de enyik sem nyomja el egymást :blush:
Eskü nekem fahéjas tejbepapi​:smiling_face:

Köszönöm barátom, akkor nekem sem lehet nagy csalódás, ezt pöfékelem az ünnepekben! :wink: :handshake:

Valószínűleg a liquideket :slightly_smiling_face:
Nem olyan sok az csak úgy néz ki. Nem találtam náluk 10es csomagban és egyenként dobozolva tűnik csak soknak :slightly_smiling_face:

Nos. Aki ezt az aromát kikémiázta valószínűleg gyűlöli a cigarettát, és soha nem szívott egy szálat sem. A cigarettához annyiban van köze, hogy a teli hamutartó szagát érzem a számban :roll_eyes: persze friss keverés, adok neki időt, de erősen lefolyó gyanús :thinking:

Kivonatosnak minimum 1 hónap. Nagyon kár volt rápróbálkozni. Egyenesen dőreség :smiley:
Konkrétan ezt még nem próbáltam, de a La Tabi azért nem szokott rossz lenni.

Szerintem ez nem kivonatos…
Én mindent (mégha dőreség is) keverés után megkóstolok :slightly_smiling_face:
Most szépen félretettem, és egy hónap múlva újabb kóstoló lesz
Kíváncsi vagyok eltűnik e hamutartó iz

2 kedvelés

Pedig a La Tab-ok azok. Ez is :slightly_smiling_face:

Őszintén ? Nem fog :rofl::rofl::rofl:
Csak azt nem tudom minek próbálkozunk ilyenekkel ha tudván tudni fogjuk hogy nem a mi világunk :rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Akkor már ezt is tudom :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Mert… Miért ne? :joy: Akár még jó is lehet valamelyik! :thinking:

Tudom :grin:ezért vesszük :rofl::rofl:
Én is tettem pár próbát,szép a csomagolás de nem az én számnak valók​:smiling_face:

Egyébként a tegnapi Don cristo csomagolásra visszatérve. A the crownt is mindig az olaszoktól rendeltem, és annak is másabb, jóval világosabb most a címkéje mint eddig

1 kedvelés

Igen jó, ez+ez volt nálam, nekem bejön nagyon!
https://www.tisvapo.it/prodotto/black-cavendish-organic-4pod-single-leaf-la-tabaccheria/
https://www.tisvapo.it/prodotto/latakia-organic-4pod-single-leaf-la-tabaccheria/
Egyébként az oldalon azt egyik hozzászólásban azt írják róla hogy, túlsúlyban van benne a Latakia, és valószínűleg virginia és Burley is van benne! :wink:
Akkor olyan rossz nem lehet! :joy:

1 kedvelés

A blacket néztem, de valahogy a. Black miatt nem került a kosárba, a latakia meg,… Néhányan ahogy itt írtak róla, nem hiszem, hogy az én világom.
És de, hidd el, elsőre nagyon rossz! :joy:
De remélem majd finomul :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Ez brutál jó! Nehéz megállni, hogy ne töltsem újra és legyen ideje beérni :thinking::star_struck::star_struck::star_struck:

1 kedvelés