Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Nem, nem és nem! Nme nézek róla most videót :joy:

@Ivett neked hol folyt a tank? Levegőzőnél?

1 kedvelés

Igen, ott is meg alul ahol összetekered, de nem tudtam soha megallapitani, mert tiszta trutyi volt mindig. Egyszer egy srác mutatta hogy kell ezt vattázni, de ugyse volt jó. Valami spéci technnikaja van, keresd meg YouTubeon

Na figyelem majd… Remélem ez lesz a kivétel :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Ezt egyszer teszed be,ezt nem veszed ki :grin:

Ez igaz…bár amikor új kipróbálod mind.

1 kedvelés

Mind ugyanaz,csak a körítés más :rofl:ja,az nem az :rofl::rofl::rofl:

Nem fokozom, tudod barack :rofl::rofl::rofl::rofl:

Zolika! Látod nem szabad ide jönnöm, mindenkiből kihozom az “állatot” :rofl::rofl::rofl:
Megyek is…

Sajnos én is bűnös vagyok, de nekem bejött… Nem meleg, mondjuk most a 3 Expromizerben van, 20-22 watton.

Nekem 13watt fölött már meleg A clapton már 10w-tól de ott meg nem az igazi az íz bár üzemel…

Én meg reménytelen vagyok :sweat_smile: de legalább Vaper. 7 hónapja.
Uhh, most jut eszembe, még a Törpébe is claptont tettem most. Az is jó. Ok, ő csak 15 watton. Neki a citromos sárgadinnye a dolga. :grin:

Szerintem rövidebb slukk, nagyobb watt, nagyobb pillanatnyi th, amúgy.meg nem láncslukkolok. Így lehet ez… :thinking:

lehet én máskép zenélek…szív-sürit gyujt kipufog…én így :slightly_smiling_face:

Szia!
Jól látom, hogy a pisztáciásnak fényes a cimkéje?

Szia!
Igen, miért?

Köszi, ha megkérlek csinálsz egy képet nekem a cimke hátsó feléről ahol a felirat van? Jó privátban is! Köszi

Mint ha a réginek matt lett volna a címke :thinking:úgy emlékszem ha arra gondolsz :stuck_out_tongue_winking_eye:

Igen, arra gondolok, már jó pár flaska elfogyott nálam de még fényes cimkével nem láttam! :wink:

Ez nem jó? :thinking:

1 kedvelés

Nagyon köszönöm! De biztos jó, mindjárt össze hasonlítom! :kissing_heart: