Ez már kényszeres. Minden aromához külön tankot venni…
Írj egy izét …a tiéd 50/50/4 12%ban egy tank elég volt pedig beérett szerintem május óta
Helyesen: aromacsoporthoz, esetenként alcsoporthoz.
De néha kivételt teszek.
Mondjuk szerdán.
Aztán van, hogy megbánom.
Black Cavendish egy édesen sötét semmi.
Nekem se jött be. Van 100 milli pihenőn…u
Írjak egy mizét?
Sose bánd a szerdát. Más napokon is ez van
Küldj egy címet vagy bármit,csak ne is legyen a házamban 2napja gondolkodom de nem volt szivem kilocsolni
9 hete néztem…aztán megtanultam elfordítani a fejem.
Nem akarlak még külön költségekbe verni ezért.
Ezen ne aggódjvan itt még mit szívni ,nem fog hiányozni
Csak jót teszel neki.
Fuck Shui szerint is jobb, ha ingatlanon kívül van.
Akkor írok privátba.
nekem is be kell majd szerezzek egy dvarwot,mert hát kellett neked kölcsönadnod a 16 ost @Zolika így meg tetszett és ízre is jo szerintem.igaz az asszonynak kértem kölcsön de hát neki hiába adom oda megszokta a gtx one pedig neki is ízlett a 16 dvarw.Még most is szívogatok belőlle kihasználom míg vissza nem kérik
Ne aggódj,addig marad míg szeretnéd tudod…van mit azon kívül is
köszönöm,tudom van mit toljál addig
Ajjaj. Nem az igazi? Sokan favorizálják pedig. A megfizethetőbb kategoriában. Ráadásul szűkebb dl-re is alkalmasnak tartják. Részben ezért is rendeltem. A kifejezetten dl vonal nem annyira vonz. Remélem azért nem volt kidobás.
A bishop függetlenül attól, hogy első kazán (és nincs mivel hasonlítani, max aio készülékekkel) kifejezetten tetszik.
Zolika léje mindenkinél ott van. Azóta sem mertem megkostolni a vándor epres dohányt.
Azóta sem veszek Tobacco Bastardot
Ellenben vannak (nekem)finom aromáimde tényleeeeg
Jóvammá,én is nyúlhatok mellé
Pedig összességében jónak tűnik
Ja azért vettem én is de fű inkább széna csipet lóherével vanília halványan sejteti magát befele rum csak szóban tartalmaz kifele meg 2 fogmosás + szájöblítő mert nem szabadulsz tőle . Tankot 3 szor mostam el kazán meg csücsül az alkohol van azóta is . Ha vanília rum akkor antimether blackhole