Nagyon szívesen!Szerintem megéri rendelésenként berakni,egyet-egyet!
Az a Chill Pill úgy néz ki mint a pezsgőtabletta
Azt sajnálom,hogy pont nem volt pl.black cavendish, virginia,vagy oriental.Ami másabb mint a füstös latakia,kentucky.
A TNT -k se kokszolnak. Nálam gondolkodás nélköl a Hidalgo a legjobb, azt akár hígítatlanul, a másik kettőt inkább kissé hígítva pöfékelem mostanában.
A Hidalgo nekem is is bejött,de ez a három amit küldtem az nem kivonatos,azok mind műdohányok.
Sziasztok, elkezdtem felkészülni a tpd3-ra, ha netán valós lesz akkor ne keljen kapkodni
Ni200-hoz egy gyorstalpaló? Azt mar kideritettem, hogy tc módban kell es nem érhetnek össze a menetek. Van mas is amire figyelnem kell?
Centaurus quest modom tudja alapból, kell meg valamit állítani ha azt kiválasztom?
Macerás… Nem biztos, hogy kell ez neked
Szelektalva
Meg ha van valaki itt miskolcon, akinek kellenek ilyen 30ml-es flakonok az szoljon, szivesen odaadom.
Köszi, pont ezt talaltam es olvastam el
Lehet csak az én perverzióm, de ezt még nézni is olyan jó!
Szép betárazás!
Ez meg csak a kezdet meg vagy 2* fogok ennyit rendelni az even
A flakonokat meg dumálhatjuk
Hurcolósnak imádom őket.
Holnap beszéljünk.
Ok. Keress majd privatban, a szinvaparknal lakok.
Értem már hogy a legtöbb helyen miért van hiány a készleten, semmit nem tudok rendelni
Egy ilyen üzlet van tőlem 2 km-re… Gondoltam esetleg szóba jöhetne h ellátogassak ma odáig… Biztos találnék benne vmi kedvemre valót…
Na ez mán bót!
Pl. a polcos vitrinek, meg a spotlámpa egész pofás, garázsba el lehetne rendezgetni
Hátha még az eladó is csinos.
A jobb oldali leghátsó polcsor közepe táján az ott kivonatos, vagy műdohány?
Ott nem kell rejtegetni a nikotint sem itt meg pult alól adják
Felháborító!!!
Ilyen nyíltan, szemérmetlenül és hivalkodó módon kufárkodni elektromos-villany-szigarettás, ördögtől való masinériákkal.
Az ilyen megengedő és felelőtlen hozzáállás vezet majd a szakadék szélére olyan óriáscégeket, akik a hagyományosan és ultrakonzervatív módon, dohányelégetésből származó exrtajövedelmük jelentős részét ez idáig is a szabályzásokra való nyomásgyakorlásra és tiltásra használták fel, ezekszerint teljesen feleslegesen. A kiesett adóbevételt, ami másokhoz vándorol ezentúl, már nem is említve…stb.
-
Hol van a tisztelet, ami megilleti az autentikus dohanyfogyasztókat és hol marad az “élni és élnihagyni” hozzáállás??? Mi lesz így a traffikokkal?
-
Most kezdhetek aggódni a cigarettagyárak jövőjéèrt???
Engedd meg, hogy aztaqva!!! A lakásunk kisebb mint az a doboz!
Szép munka!