Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

Nagyon szívesen!Szerintem megéri rendelésenként berakni,egyet-egyet!

6 kedvelés

Az a Chill Pill úgy néz ki mint a pezsgőtabletta :smiley:

1 kedvelés

Azt sajnálom,hogy pont nem volt pl.black cavendish, virginia,vagy oriental.Ami másabb mint a füstös latakia,kentucky.

3 kedvelés

A TNT -k se kokszolnak. Nálam gondolkodás nélköl a Hidalgo a legjobb, azt akár hígítatlanul, a másik kettőt inkább kissé hígítva pöfékelem mostanában.

4 kedvelés

A Hidalgo nekem is is bejött,de ez a három amit küldtem az nem kivonatos,azok mind műdohányok.

1 kedvelés

Sziasztok, elkezdtem felkészülni a tpd3-ra, ha netán valós lesz akkor ne keljen kapkodni :slight_smile:

Ni200-hoz egy gyorstalpaló? Azt mar kideritettem, hogy tc módban kell es nem érhetnek össze a menetek. Van mas is amire figyelnem kell?
Centaurus quest modom tudja alapból, kell meg valamit állítani ha azt kiválasztom?

6 kedvelés

Macerás… Nem biztos, hogy kell ez neked

4 kedvelés

Szelektalva :slight_smile:

Meg ha van valaki itt miskolcon, akinek kellenek ilyen 30ml-es flakonok az szoljon, szivesen odaadom.

15 kedvelés

Köszi, pont ezt talaltam es olvastam el :slight_smile:

Lehet csak az én perverzióm, de ezt még nézni is olyan jó!
Szép betárazás! :wink:

5 kedvelés

Ez meg csak a kezdet :slight_smile: meg vagy 2* fogok ennyit rendelni az even :slight_smile:

4 kedvelés

A flakonokat meg dumálhatjuk
Hurcolósnak imádom őket.
Holnap beszéljünk.

1 kedvelés

Ok. Keress majd privatban, a szinvaparknal lakok.

1 kedvelés

Értem már hogy a legtöbb helyen miért van hiány a készleten, semmit nem tudok rendelni :smile:

3 kedvelés

Egy ilyen üzlet van tőlem 2 km-re… Gondoltam esetleg szóba jöhetne h ellátogassak ma odáig… Biztos találnék benne vmi kedvemre valót… :grin::grin::grin:

12 kedvelés

Na ez mán bót!:joy::joy:

6 kedvelés

Pl. a polcos vitrinek, meg a spotlámpa egész pofás, garázsba el lehetne rendezgetni :joy::joy::joy:

Hátha még az eladó is csinos.

A jobb oldali leghátsó polcsor közepe táján az ott kivonatos, vagy műdohány?

3 kedvelés

Ott nem kell rejtegetni a nikotint sem itt meg pult alól adják :thinking:

3 kedvelés

Felháborító!!!
Ilyen nyíltan, szemérmetlenül és hivalkodó módon kufárkodni elektromos-villany-szigarettás, ördögtől való masinériákkal.

Az ilyen megengedő és felelőtlen hozzáállás vezet majd a szakadék szélére olyan óriáscégeket, akik a hagyományosan és ultrakonzervatív módon, dohányelégetésből származó exrtajövedelmük jelentős részét ez idáig is a szabályzásokra való nyomásgyakorlásra és tiltásra használták fel, ezekszerint teljesen feleslegesen. A kiesett adóbevételt, ami másokhoz vándorol ezentúl, már nem is említve…stb.

• Hol van a tisztelet, ami megilleti az autentikus dohanyfogyasztókat és hol marad az “élni és élnihagyni” hozzáállás??? Mi lesz így a traffikokkal?

• Most kezdhetek aggódni a cigarettagyárak jövőjéèrt???:wink:

11 kedvelés

Engedd meg, hogy aztaqva!!! A lakásunk kisebb mint az a doboz! :grin:
Szép munka! :blush:

3 kedvelés