Ki mit rendelt? Ki mit kevert?

A Kentucky is jó tud lenni de kell hozzá a megfelelő alkalom, nem lehet csak úgy akármikor elő venni :smiley:

Vettem már pár f@s Journeyt, miért pont ezt nem mertem.
Meg van valamilyen epres (dicsértes)shake cuccuk. Azt se mertem…:grin:

A madártej pedig jó. De az ilyen ízeket hazavágja a dryhit meg a koksz. :roll_eyes::rofl:

Kentucky tényleg light de finom dohányossá érett :+1:

@Zolika az M-type sokkból sose gyógyulok ki :nauseated_face::grin:

Szívesen kóstolnék több dohányosat is csak félek tőlük. Lehet hogy ami neked fos volt azt szeretném… ki tudja :smiley:

Szóval a rumhoz nem sok köze van? inkább a vanilia dominál? Mert ez a bajom hogy nem jön elő az amit várnék tőlük vagy túlságosan jön és inkább rossz

B…b, b, b! :grin:

Sokk a rum​:laughing:

Én utána olvasok mindennek ,hajt a kíváncsiság,de amiben füstös van az nem kell ,igaz nem is próbáltam még :rofl::rofl::rofl:az M-type meg megosztó,van aki szereti van aki nem ,mint minden arománál​:grin:

2 kedvelés

Nem bírom én se az m-typot, izesitettem mindennel, maradt a fúj kategória :joy:

2 kedvelés

Én utánaolvastam ezer helyen, úgy ömlengtek a népek és dicsérgették, azt hittem, ez a szent grál :roll_eyes::rofl:
Be is rántottam egyből 100 ml 18-as adagot…banmeg.
Még a lefolyóból is visszajött… Majdnem “utánakiabáltam”. Pfujha.

Szóval olvasott embernek nincs párja, de kész szájenszfiksön néha, amit összehantáznak egy aromáról :grin:

3 kedvelés

Szerintem ott csesztem el, hogy nem 0.0005 százalékban kevertem.

Jellemezzem ? :rofl::rofl::rofl:
Könnyű lágy,befele rum,kifelé fantasztikusan összesimulva a szivar csipetnyi vaníliával az ízek teljesen összhangban vannak mindegyik pont megfelelő arányban van de a húzóerő a rum :grin:

Ah kár belé a nick meg az alap​:rofl:

Ezekre lennék kíváncsi de nagyon zsákbamacska az egész számomra :smiley:

2 kedvelés

Zolika a marketinges​:rofl::rofl::rofl:

Ezek jók állítólag :blush:

Szebben nem is fogalmazhattad volna, szinte már érzem az ízeket :smiley: Várólistára teszem ezt is

1 kedvelés

A kék villamos is jó, állítólag…

A legjobb :rofl::rofl:

Ismerős ismerőse mondta vagy van tapasztalat is? :smiley:

1 kedvelés

Kezdő voltál és kis mohó :crazy_face::crazy_face::crazy_face:viszont cáfolnálak mert már írtam…van akinek bejön :stuck_out_tongue_winking_eye:aki odaír az mind próbálta,50 % esély van rá…vagy bejön -vagy nem az ugye 50% ? :rofl::rofl::rofl::rofl:

Én még nem próbáltam, csak szeretném, de csak az olaszoknál van​:unamused:
Kerdezd meg @Janchee ő próbálta azt hiszem