A Kentucky is jó tud lenni de kell hozzá a megfelelő alkalom, nem lehet csak úgy akármikor elő venni 
Vettem már pár f@s Journeyt, miért pont ezt nem mertem.
Meg van valamilyen epres (dicsértes)shake cuccuk. Azt se mertem…
A madártej pedig jó. De az ilyen ízeket hazavágja a dryhit meg a koksz. 

Kentucky tényleg light de finom dohányossá érett 
@Zolika az M-type sokkból sose gyógyulok ki 

Szívesen kóstolnék több dohányosat is csak félek tőlük. Lehet hogy ami neked fos volt azt szeretném.. ki tudja 
Szóval a rumhoz nem sok köze van? inkább a vanilia dominál? Mert ez a bajom hogy nem jön elő az amit várnék tőlük vagy túlságosan jön és inkább rossz
B…b, b, b! 
Sokk a rum
Én utána olvasok mindennek ,hajt a kíváncsiság,de amiben füstös van az nem kell ,igaz nem is próbáltam még 

az M-type meg megosztó,van aki szereti van aki nem ,mint minden arománál
az M-type meg megosztó,van aki szereti van aki nem ,mint minden arománál
Nem bírom én se az m-typot, izesitettem mindennel, maradt a fúj kategória 
Én utánaolvastam ezer helyen, úgy ömlengtek a népek és dicsérgették, azt hittem, ez a szent grál 

Be is rántottam egyből 100 ml 18-as adagot…banmeg.
Még a lefolyóból is visszajött… Majdnem “utánakiabáltam”. Pfujha.
Szóval olvasott embernek nincs párja, de kész szájenszfiksön néha, amit összehantáznak egy aromáról 
Szerintem ott csesztem el, hogy nem 0.0005 százalékban kevertem.
Jellemezzem ? 

Könnyű lágy,befele rum,kifelé fantasztikusan összesimulva a szivar csipetnyi vaníliával az ízek teljesen összhangban vannak mindegyik pont megfelelő arányban van de a húzóerő a rum 
Ah kár belé a nick meg az alap
Zolika a marketinges

Ezek jók állítólag 
Szebben nem is fogalmazhattad volna, szinte már érzem az ízeket  Várólistára teszem ezt is
 Várólistára teszem ezt is
A kék villamos is jó, állítólag…
A legjobb 

Ismerős ismerőse mondta vagy van tapasztalat is? 
Kezdő voltál és kis mohó 

viszont cáfolnálak mert már írtam…van akinek bejön
viszont cáfolnálak mert már írtam…van akinek bejön  aki odaír az mind próbálta,50 % esély van rá…vagy bejön -vagy nem az ugye 50% ?
aki odaír az mind próbálta,50 % esély van rá…vagy bejön -vagy nem az ugye 50% ? 

Én még nem próbáltam, csak szeretném, de csak az olaszoknál van
Kerdezd meg @Janchee ő próbálta azt hiszem