A Kentucky is jó tud lenni de kell hozzá a megfelelő alkalom, nem lehet csak úgy akármikor elő venni
Vettem már pár f@s Journeyt, miért pont ezt nem mertem.
Meg van valamilyen epres (dicsértes)shake cuccuk. Azt se mertem…
A madártej pedig jó. De az ilyen ízeket hazavágja a dryhit meg a koksz.
Kentucky tényleg light de finom dohányossá érett
@Zolika az M-type sokkból sose gyógyulok ki
Szívesen kóstolnék több dohányosat is csak félek tőlük. Lehet hogy ami neked fos volt azt szeretném… ki tudja
Szóval a rumhoz nem sok köze van? inkább a vanilia dominál? Mert ez a bajom hogy nem jön elő az amit várnék tőlük vagy túlságosan jön és inkább rossz
B…b, b, b!
Sokk a rum
Én utána olvasok mindennek ,hajt a kíváncsiság,de amiben füstös van az nem kell ,igaz nem is próbáltam még az M-type meg megosztó,van aki szereti van aki nem ,mint minden arománál
Nem bírom én se az m-typot, izesitettem mindennel, maradt a fúj kategória
Én utánaolvastam ezer helyen, úgy ömlengtek a népek és dicsérgették, azt hittem, ez a szent grál
Be is rántottam egyből 100 ml 18-as adagot…banmeg.
Még a lefolyóból is visszajött… Majdnem “utánakiabáltam”. Pfujha.
Szóval olvasott embernek nincs párja, de kész szájenszfiksön néha, amit összehantáznak egy aromáról
Szerintem ott csesztem el, hogy nem 0.0005 százalékban kevertem.
Jellemezzem ?
Könnyű lágy,befele rum,kifelé fantasztikusan összesimulva a szivar csipetnyi vaníliával az ízek teljesen összhangban vannak mindegyik pont megfelelő arányban van de a húzóerő a rum
Ah kár belé a nick meg az alap
Zolika a marketinges
Ezek jók állítólag
Szebben nem is fogalmazhattad volna, szinte már érzem az ízeket Várólistára teszem ezt is
A kék villamos is jó, állítólag…
A legjobb
Ismerős ismerőse mondta vagy van tapasztalat is?
Kezdő voltál és kis mohó viszont cáfolnálak mert már írtam…van akinek bejön aki odaír az mind próbálta,50 % esély van rá…vagy bejön -vagy nem az ugye 50% ?
Én még nem próbáltam, csak szeretném, de csak az olaszoknál van
Kerdezd meg @Janchee ő próbálta azt hiszem