Engem nem zavar tudom mennyit kell dolgozni akármelyikért !
Akit zavar ,továbblapoz ,ennyi
Vagy törjön a mákosból mint szoktam volt mondani !
Nincs már kedvem ezt magyarázni azoknak akik akik lehajtott fejjel mennek a tömeggel aztán meg sírnak,hogy nincs pénz de othon ül és nyomja a facét.
Hát igen, már akartam mondani, hogy mégis mit képzelsz magadról,.hogy ilyen danikra meg bájkákra költöd a saját pénzed, amikor Afrikában meg éheznek.
Na jó, ma jó napom van, legyen ahogy akarod.
Anyám is sír hogy kevés a pénz, de azért a havi cigire mindig fussa, szóval ki mire veri el, szabad a döntés.
Én is lefényképeznén miben tartom a cuccokat, de vagy 10 helyen van minden szanaszét, a rend az első. Ja, nem.
A legtöbben azért hordják bankba a pénzüket, hogy biztonságban tudják saját maguktól.
Idézet: Sigmund Graff
De közben ott van az utalás lehetősége, ami belevisz a bűnbe.
Idézet: @Lsxtom
Mennyire igazad van
Ezt most is bedobom ide. Kár, hogy nincs kézügyességem/szerszámozottságom, gyártani valami hasonlót.
https://juicyvape.hu/vape-stand-clara-2
Bár pár napja még féláron volt…
Ezek se rossz ötletek:
nem rosszak ezek a vape standak csak kevés már nem férnek bele a vape cuccok valakinek.Külön szekrény kell már
Az biztos, hogy ki lehet “hízni” a legnagyobbat is de szerintem azért jó az ilyesmi is, mert kicsit rákényszeríti a vépört a rendre az éjjeliszekrényem teteje egy random vape placc
Engem egyik sem zavar, de hát… Ha nincs rá keret…???
Nálam lenne ilyen rend pár hét, és meglesz a polcus íróasztalom, felépítménnyel. Na majd akkor lesz akkora vape standom, hogy elé kell ülni
Tényleg nem egyszerű…ha lenne 2 mod, meg 3 tank…
Cipő dobozból dolgozom, nem telik szekrényre, szekrény helyet inkább Báááájjjkkkááá-t meg Mod-ot, aromát vásárlok a szekrény ráér!
ez igaz ez is egy megoldás mondjuk
Azért remélem a cipőt kivetted már belőle?!
UI: ismerős, nekem is vannak ilyesmiben cuccaim.
Itt van a teljes arzenál…ha az elsőből kivenném a Heetset és a 2 telót,akkor minden IS beleférne MÉG
Az éles szeműek kiszúrhatják,hogy ott a kiscetli is,amire fel van írva,hogy melyik tankban mi van.Azt viszem minden nap magammal a munkába(Mert ott nincsenek a liquidek a tankok-modok mellett…azért azokat nem cipelem magammal)
Őszintén …minek ennyi egy napra?
Max 2 mod plusz lötyiakkor tudom meg mi van benne ha beleszívok
Nekem van egy lezser,kényelmes fess kantáros melósnadrágom,átlag 10-12 órában hordom …hasonlítok a kisvakond című mesehősre annak a felső zsebében van ,már amikor nem a számban