How do you roll, how do you wick? 😊

Itt a vége, tankcsere program :joy:

3 Likes

akarom kĂ©rdezni mi ez a szĂ©n darab​:sweat_smile::grin:mĂ©g ebben van egy kĂ©t szĂ­vĂĄs akĂĄr​:grin:

1 Like

El nem hinnéd de volt még íze csak gyengébb mår :sweat_smile:

1 Like

Gyors kerdes azokhoz akik hasznalnak Caiman v5- ot. Hogy vattazzatok? Teljesen leengedve az aljaig? Vagy csak rovid vatta es feltoltitek lotyivel, mint egy rta- t?

Szia @nbukta77, én személy szerint leengedem az aljåra! :slightly_smiling_face:
Minden csepp szĂĄmĂ­t! :sweat_smile:

2 Likes

nekem 10ml crown utĂĄn ilyen,nem tudom elmerjek e mĂ©g vele egy 10 szĂ­vni​:sweat_smile::thinking::grin:

3 Likes

Ha jó az íz, akkor hajrå, nekem a Latakia Hybrid is ilyen 10/20ml utån, de valamikor elmegy vele még 40ml, ha az íz szuper addig kafa! :sunglasses: :sweat_smile:

3 Likes

inkĂĄbb kicserĂ©ltem az a biztos​:grin::sweat_smile:Ă­gy mĂĄr szebb

5 Likes

Én ilyenkor mĂĄr Ă©szreveszem, hogy “lĂĄgyul” az Ă­z, a th hazament, valĂłszĂ­nƱleg az aktĂ­v szĂ©n hatĂĄsa mƱködĂ©sbe lĂ©p :grin:

2 Likes

VĂ©perhĂ©tköznapok

12 Likes

Én ennyit nem bĂ­rnĂ©k tĂŒrelemmel vlgigcsinĂĄlni. 2, max 3 esetleg. Úgy osztom be, hogy ne egyszerre Ă©gjenek meg. Érzem az Ă©gett Ă­zt, amikor mĂĄr feketedik.

2 Likes

Egyben Ă©n sem
bekapcsoltam a tĂ©vĂ©t valami filmre, amikor reklĂĄmszĂŒnet volt, babrĂĄltam vele, film vĂ©gĂ©re kĂ©sz lett. :sweat_smile:

3 Likes

Milyen szerencse, hogy egy film alatt mår 3 negyedórås reklåmblokk van :roll_eyes::grin: (vagy keveset mondtam? 15 éve nem nézek tv-adåst
)

3 Likes

5-6? :thinking: Néha megzavarjåk a reklåmokat valami filmrészlettel

3 Likes

Egyébként råtapintottål a koncepcióra.

1 Like

Hat nekem is kene tekerest cserelnem. De ugy dontottem holnapra meg jo lesz. A masik mar elmosva. Majd holnap megcsinalom.

5 Likes

Ășgy döntöttem most mĂĄr ideje lehet Ășjra vattĂĄzni mert gyengĂŒlt az Ă­z

4 Likes

ezt mĂĄr illƑ cserĂ©lni szerintem​:grin:

2 Likes

å még bírta volna csak kevesebb volt mår az íz
 :rofl:

1 Like

Nézegetem a képeket és mosolygok.
Én nem szívesen csinálok brikett tárolót a kazánomból. :blush:
Kivonatos dohĂĄnyokat szĂ­vok de max 2-tanknyi levest szĂ­vok el belƑle de a mĂĄsodik tank felĂ©n Ă©rzƑdik a kokszos huzal Ă­ze.
Mellesleg könnyebb takarítani a kazånt.
Én speciĂĄl jobban szeretem a friss Ă©lĂ©nkebb Ă­zeket.
De ez csak az én véleményem.
A harmadik tank leves ha nem olyan Ă­zĂŒ amilyet szeretek vagy elvĂĄrok az adott liquid bƑl ezĂ©rt csak pocsĂ©kolĂĄs.
De lehet hogy valaki pont Ășgy szereti az adott Ă­zt ha kicsit kokszosabb a huzal.
Nem tudom.
Nem kritikanak szåntam csak egy szubjektív vélemény. :v:

4 Likes