Itt a vége, tankcsere program ![]()
akarom kĂ©rdezni mi ez a szĂ©n darabâ![]()
mĂ©g ebben van egy kĂ©t szĂvĂĄs akĂĄrâ![]()
El nem hinnĂ©d de volt mĂ©g Ăze csak gyengĂ©bb mĂĄr ![]()
Gyors kerdes azokhoz akik hasznalnak Caiman v5- ot. Hogy vattazzatok? Teljesen leengedve az aljaig? Vagy csak rovid vatta es feltoltitek lotyivel, mint egy rta- t?
Szia @nbukta77, én személy szerint leengedem az aljåra! ![]()
Minden csepp szĂĄmĂt! ![]()
Ha jĂł az Ăz, akkor hajrĂĄ, nekem a Latakia Hybrid is ilyen 10/20ml utĂĄn, de valamikor elmegy vele mĂ©g 40ml, ha az Ăz szuper addig kafa!
![]()
Ăn ilyenkor mĂĄr Ă©szreveszem, hogy âlĂĄgyulâ az Ăz, a th hazament, valĂłszĂnƱleg az aktĂv szĂ©n hatĂĄsa mƱködĂ©sbe lĂ©p ![]()
Ăn ennyit nem bĂrnĂ©k tĂŒrelemmel vlgigcsinĂĄlni. 2, max 3 esetleg. Ăgy osztom be, hogy ne egyszerre Ă©gjenek meg. Ărzem az Ă©gett Ăzt, amikor mĂĄr feketedik.
Egyben Ă©n semâŠbekapcsoltam a tĂ©vĂ©t valami filmre, amikor reklĂĄmszĂŒnet volt, babrĂĄltam vele, film vĂ©gĂ©re kĂ©sz lett. ![]()
Milyen szerencse, hogy egy film alatt mĂĄr 3 negyedĂłrĂĄs reklĂĄmblokk van ![]()
(vagy keveset mondtam? 15 Ă©ve nem nĂ©zek tv-adĂĄstâŠ)
5-6?
NĂ©ha megzavarjĂĄk a reklĂĄmokat valami filmrĂ©szlettelâŠ
Egyébként råtapintottål a koncepcióra.
Hat nekem is kene tekerest cserelnem. De ugy dontottem holnapra meg jo lesz. A masik mar elmosva. Majd holnap megcsinalom.
ezt mĂĄr illĆ cserĂ©lni szerintemâ![]()
ĂĄ mĂ©g bĂrta volna csak kevesebb volt mĂĄr az Ăz⊠![]()
Nézegetem a képeket és mosolygok.
Ăn nem szĂvesen csinĂĄlok brikett tĂĄrolĂłt a kazĂĄnombĂłl. ![]()
Kivonatos dohĂĄnyokat szĂvok de max 2-tanknyi levest szĂvok el belĆle de a mĂĄsodik tank felĂ©n Ă©rzĆdik a kokszos huzal Ăze.
Mellesleg könnyebb takarĂtani a kazĂĄnt.
Ăn speciĂĄl jobban szeretem a friss Ă©lĂ©nkebb Ăzeket.
De ez csak az én véleményem.
A harmadik tank leves ha nem olyan ĂzĂŒ amilyet szeretek vagy elvĂĄrok az adott liquid bĆl ezĂ©rt csak pocsĂ©kolĂĄs.
De lehet hogy valaki pont Ășgy szereti az adott Ăzt ha kicsit kokszosabb a huzal.
Nem tudom.
Nem kritikanak szĂĄntam csak egy szubjektĂv vĂ©lemĂ©ny. ![]()