Majd számolj be róla! Nekem is van egy ilyenem, de végül nem építettem meg…
Mielőtt elfelejtem. Ez nehéz mecha kell 4 tekercses
. 1 akku 10 sluk a smokkal. Újra tábla duálban .
Frankó már megérte…
Jó van az vagy fél órát nem láttam napvilágot a konyhában. Akkora lett a köd. Kis kép a konyha ajtó felől a folyosóra
Jelenleg ez van . Hát van gőz de nem dobok hátast mint az előzőtől . Íz hát várni kell mire betörik a szallona de pozitív az állapot
Mit vársz “csak” egyszerű 2 tekercstől?
Kis fém palástal meggyőző íze van de szerintem luftot lőt a gyartó . Pontosan ez a kostoló kazán mert nem lehetséges bf pin használata . Építése macera .
De jó hogy nem vettem
Rövid slukk
ezzel egy 1.5l-es pet palackot full-ra töltesz gőzzel Aztán “öntheted ki belőle”…ami jól néz ki
Fentiekben valaki tudja miért duplikalja be a videót ??
egy idő után csak az egyik marad…volt már ilyen nekem is. Az okát @Donat tudja szerintem
Lehet hogy 3D
Nekem már egynek látszik.
Fém palástal ugye jobb a légáramlas. Mivel szépen alá vattáztam 1-1,5 ml fel vesz . Tekerés bal befogatasi oldalaról ritkítva dulván , jobb oldalaról enyhén. Bal oldalról 3 mm el a deck oldalatól vágva , jobb oldalt deck szélénél vágtam. De csak kostolásra meg bogarászásra vagy gyakorolni kezdőnek , hogy kell falra mászni
Lehet, hogy a végén csak egy maradhat.
Nem műxik
(Pedig csak egy maradhat, hallottam már gyerekfejjel is).
Twisted Dualcore Clapton 24Ga/38Ga Valhalla Miniben! Szuper! Egyszerűbb megcsinálni mint megvenni! 0,18Ohm