Sok helyen elképedve olvasom, hogy 120-150 W-tal nyomják a DL-t, mert kell a gőz…
Nálam a DL setup ez:
29 ga SS 2,75 mm magátmérővel 6 menet hézagosan.
Eredmény:
TC 186 Celsius 20 W max.
Na! ez DL.

Sok helyen elképedve olvasom, hogy 120-150 W-tal nyomják a DL-t, mert kell a gőz…
Nálam a DL setup ez:
Szerintem az igen jelentős réteg, szájhagyomány útján adja tovább ezeket a dolgokat. Illetve sokan ugyanazokat a setupomat veszik és állítják be, mint a haverok. Így lett az alap itthoni DL védjegye a SMOK szett, 150W, és a Pinkman kombó nem szoktam érteni néha, egy erős dohányos miért DL-lel indít
fiataloknál talán a " gőzokádó sárkány" effekt is bejátszik
Ízek imák szerelmek..
Én valószínűleg azért dl ezek mert először egy baromora szellős kazánt vettem kaptam. Nem emlékszem már mi volt de azt egyből tudőre kaptam. Azóta így megy. Az 50mg–os eldobhatót ne aggódj mtlben szívom
László, László, szív
Nekem az MTL sehogy sem megy .. igazából én sem a gőz miatt DL-ezek pont le tojom mennyi , csak finom legyen .. MTL mint slukk teljesen elveszett .. ahogy szívom automatán megy egyből tüdőre
Nyilván én is MTL-el kezdtem 18mg al.. de valahogy észrevétlenül át alakult egyből tüdőre … A 18mg maradt akkor is ez ment 4,5 évig
A 18-tól nem tudok szabadulni…ez a “sötét korszak” előtt nem tűnt akkora problémának, de jó pár hónapja azzá kezd válni, hosszabb távon.
Pontosan így.
Én MTL-el próbálkoztam először , de nekem az nem adta meg azt az érzést , ami elég lett volna megszabadulni a traffikostól. Valószínűleg extrém béna lehet az íz érzékelésem vagy nem tudom , a legfőbb problémám az , én kb semmi ízt nem érzek MTL-ben. DL-ben az tetszik leginkább , hogy az ízeket pofátlanul az “arcomba” robbantja ( ha szabad ezt így mondani ). A nagy gőzökkel kapcsolatban hazudnék , ha azt mondanám nem tetszik , de nem divatból , magamtól vagyok ilyen h…lye
Minden esetre én örülök , hogy van MTL és DL is , mert ez mindenkinél más és más , hogy mi lesz az amiben megtalálja amit keres.
Csak ismételni tudom magamat: DL furevör!
Ez az igaz út
MTL +1 ….
Az eredeti ószövetség
én még most is az RDL -re voksolok (arany középút)…..0.6 ohm , 18-20watton, 810es driptip, mtl -ként szívva
Engem nem befolyásolnak a kialakult sémák….tesztelek mindent és teszem ami beválik. Pl már nem tudnék mtl -ezni 510es driptip-pel…annyival jobb számomra a 810es. RDL -nél a gőz és ohm mennyisége ugyanúgy meghatározó mint az, hogy direkt tüdőbe szívjuk-e vagy sem. Nos, akkor fogalmazzunk úgy, hogy RDL setup-pot mtl -ként szívva használok
Rmtl …