Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Szia,

nem vagyok nagy Boro szakértő, de szerintem amit kérdezel, az inkább attól függ milyen rba hidat (bridge) vettél hozzá. Mert a THC Blaze Boro-t (és annak DNA verzióját) én eddig csak önmagában, mint mod-ot láttam elérhetőnek, alapból ahhoz nincs bridge de még egy üres boro tank se.

8 kedvelés

Oh, igazad van!

Az boro modhoz “tervezett” bridge-t vettem meg: Blaze BORO Bridge | Design By Mike Vape × ThunderHead Creations

7 kedvelés

Szia ! .. Üdv a klubban :joy::heart: nekem RDL -re a legjobban a Vandy vape Superfine vált be … egészen 30 wattig lehet vele Pörkölni :heart: .. én az összes Boro-ban ezt használom 2,5mag 5 karika .. hézagosan ..20 watt körül

Egyedül a Stubby igényli a 3 magot .. de az RDTA Boro tank

10 kedvelés

Nagyon köszönöm a választ!

Ebből a huzalból egy életre szóló készletem van :rofl:

8 kedvelés

Akkor minden adott :heart: számomra a Best Huzal

8 kedvelés

Na végre eljutottam a profile rdta->rda megépítéséhez. 3-as mag a képen látható drót és tekerés száma . Lábat ne kérdezétek levegő nyílásnál a van a mag teteje alatta kb 2,5 mm hézag.

10 kedvelés

Így 1 hónap után … van ma mit rendbe tenni … a parketta takarításbol már elég :face_with_peeking_eye::rofl:

15 kedvelés

Az igen. Mind újra tekeri és vattáza az úr ?

6 kedvelés

Tekerni nem kell mind , de vattázni ..mosni .. tisztítani mindet :heart:

7 kedvelés

Kezdésnek egy friss íz.. merész …

9 kedvelés

Lazacosnak ès Lakatosnak is olvastam :scream::grin:ez bátor

4 kedvelés

Lehet jobb is lenne :rofl: igazából ízre nem rossz … csak nagyon light … bele bacom a másik fél üveg aromát is :rofl:

5 kedvelés

Szia!

Így szép lassan idő múlásával sok olvasgatásal.Legalább tudom mik azok az aromák amiket biztos hogy nem fogok venni.:grinning_face_with_smiling_eyes:Mint a fekete tejjja citromfűvel.Még 30ml van de már nem bírtam.Inkább szívom az egy hete bekevert tiramisut.:joy:

8 kedvelés

Nekem bejön .. igaz csak napi 2-3 órát szívom … úgy szeretem … egész nap biztos nem menne le a tea :joy:

7 kedvelés

És akkor még négy különböző vattázgatás :heart:

11 kedvelés