Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Van miből garázdálkodnom :rofl:0.98ohm
15watt kanthal 0.32 2.5 mag

6 kedvelés

nem muszály kissé füstös íze lesz így​:sweat_smile::joy:

4 kedvelés

Szervusz @Zolika

Gondoltam szólok ! :rofl: Mintha a pozitív bekötési oszlopod nem lenne meghúzva , vagy meg van húzva . de nem párhuzamos a negatívval ! Mi ez a hanyagság ? :wink: :innocent: :hugs: :grin:
Az új coil addig nem ad jó ízeket amíg rendesen nem kokszolódik le ! Szóval kár volt újra tekerni ! :wink:

5 kedvelés

Köszönöm :blush:miután megnéztem a fotót már javítottam is magamat :rofl::rofl::rofl:szégyellem magam :grin::grin::grin::hugs::hugs::hugs:

2 kedvelés

Nem kell szégyelld magad ! Több szem többet lát ! :hugs: Meg ne is csodálkozz én négy szemmel nézem ! :rofl: :rofl: :rofl:

5 kedvelés

Olyan “mintha” ez egy GTR lenne felülről ! ?

2 kedvelés

Az lesz az :grin::grin::grin:szeretem,nálam bevált :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 kedvelés

2,5 magon ? :thinking: :open_mouth: Én kettes magon használom ! :wink: Nálam ízben a dvarwot simán veri !

6 kedvelés

Most 2.5 igen :blush:az akadt a kezembe és már szinte este volt mire eszméltem hogy annak másnap melóba kell mennie :rofl:

1 kedvelés

Ezt? Ennyi melót beleraktál most meg elrontanád? Inkább élvezd ki, télen meg fűtesz vele 1 hónapig. :rofl:

1 kedvelés

Akkor az indulásból duplán számít… :grin:

1 kedvelés

Mivel, nem tetszett, ahogy a hildám duruzsolt, így hát pár nap után újra tekertem. Ezúttal SS316L sima szálhuzal, 2.5 magon, 7-8 menet, egyenlőre 10 watton. 1.2-es afc-vel… Ha jó lesz, marad. Ha nem kuka, és új tekerés… :grin:

9 kedvelés

Ez most így sikerült,aztán következő alkalommal jobb lesz,vagy nem. :slightly_smiling_face:

14 kedvelés

Hali mindenkinek.
Érdekes dolgot vettem észre a napokban.
Nemrég vettem a dvarw-ot és a multnap tettem bele egy tekerést ni80 28ga-s sima szálhuzallal. Az eredmény: folyton köhögtem tőle. Aztán le cseréltem SS316L 29ga-s sima szálhuzal-ra. Azóta semmi gond vele. Ezek szerint fém allergiám lehet a nikkelre…? Vagy ennyire érzékeny lehet a dvarw?
A tekerési értékek ugyanazok voltak mindkét esetben. 2.5 magon, 7-8 menet, (ss huzal esetében 10 menet=kb 1 ohm), 1 ohm körüli érték, 9-13.5 watt… Ennél feljebb nem megyek a wattnál mert nekem így jön be…

4 kedvelés

Szerintem az allergia nem azonnali köhögéssel jár. Inkább a jobb porlasztás, erősebb ízvisszaadás, ami kapart…

2 kedvelés

Más kazánnal is előfordult már hasonló, hogy a nikkel tekerés ilyesmit okozott, ha igen akkor sajnos nincs kizárva, ha nem akkor passzolom a dolgot.

1 kedvelés

Most h írod, régebben az ares2-ben is tekertem ni80 huzalt, azzal nem volt gond… Akkor lehet h a levessel lesz a baj. Múlt héten vettem nemetben egy shortfill-t, amihez tettem 1 flaska nicshot-ot. Az kb 3-asra hozza ki… Lehet h azzal lesz a gond? 3-nál erősebben sosem szívok…

1 kedvelés

De ugy köhögtem tőle, mint egy rossz szamár…

3 kedvelés

Ott a pont! Elenyészően porlaszt többet, jobban a Ni80-as szálhuzal az SSnél, mégis ennyire kiütközik használat közben. :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Ideje vennem olyat is, erről eszembe jutott… :grin:Ami Robinak sok(k), az nekem jól jöhet.

5 kedvelés