Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Maradjunk annyiban, hogy nem ismert semmi amit ezekkel a szarokkal a tüdőbe szívnak a naiv felhasználók

5 kedvelés

Ezeket is külön kell választani van ami már elfogadott és bevizsgált … És van amit a többség szív itthon az illegális … Ami lényegében bármi lehet …

Ugyan is ugyan azt a terméket kb 150 különböző cég állítja elő… kicsit úgy kell elképzelni mint a dobozos üdítő gyártást …

A ház mint a doboz … készen érkezik és azt töltik fel 150 féle módon :face_with_peeking_eye:

4 kedvelés

Ez is benne van a pakliban, de rengetegszer már szarul kapják kézhez … Nyilván illegális terméknél a szart elég nehéz reklamálni …

Szoktam mondani így jártatok b+ :joy:

4 kedvelés

Én meg mostantól ezzel az új szerzeménnyel fogok építeni :blush: Bár plasztik a ház, de nem lötyög, zörög, esik szét semmi. Nekem tetszik.

17 kedvelés

Nekem is pont ez van kb. már fél éve, én is szeretem, jó cucc.
És akár még mod-ként is használhatod csak hülyén néz ki arról vapelni :joy:

12 kedvelés

igen…csábító a tartalék mod opció :slightly_smiling_face:

9 kedvelés

Ja és még tartalék akkutöltőként is funkcionál! :index_pointing_up:

9 kedvelés

Egy 16x21700 felépítésű DIY mod tetejének faxa volna pont :star_struck:

6 kedvelés

Szerintem azért nem teljes értékű töltő, mert kb egy “leegyszerűsített mod” elektronikája van benne és mod-ban nem túl egészséges tölteni. De jól jöhet vész esetére, amikor nem a használatban lévő mod-ban akarjuk tölteni a (tartalék) akksit.

Aljában van egy pici tároló rekesz is az akksi mellett, ha így nézzük akár 2in1 is lehet (tároló+mod), már ha nem zavar hogy “idétlenül” néz ki arról vapelni :grinning_face_with_smiling_eyes:
1-2 coil, kevés vatta, pici kínai csavarhúzó, mini csipesz és kész is egy komplett mobil kit, külön mod sem kell mellé :joy:

7 kedvelés

Persze, hogy nem teljesértékű mod vagy töltő…de pl nyugodtabban utazom ezzel mint enélkül. Boro rba építéséhez tökéletes…2 AIO mellé pedig elég csak ezt elvinnem, box mod helyett. Pláne, hogy hagyományos, 510 menetes tankom már nincs is :smiling_face:

6 kedvelés

17 kedvelés

Homályos a felső kép. :sob:
Knife Cut GIF by Scooby-Doo

9 kedvelés

Bocsánat,az a matávossal volt :smiling_face:

15 kedvelés

Most meg a kontraszt, meg a spektrum… :pleading_face::grin:

9 kedvelés

Kaputelefonos :sweat_smile:

6 kedvelés