Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Eskü, ma felhívom őket Mannheim-ban direkt a pipeline-t es megkérdezem…(mert onnan vettem az arcana-t), mert ott az egyik eladónak a neje román származású…de annyira beszélek én is németül h ezt el tudjam nekik magyarázni…

A, első képen a deck arcana logója van együtt a pipeline logóval.
Második képen pedig a pipeline logó van deck-en és kazánon is.
Első képen zárt a levegő, Második képen nyitott.
Mindkét esetben a, 1x3 lyukú levegőzést használtam, és a kazant jobbra tekerve hogy a levegőzés nyitott legyen. Mert balra tekerve záródik a levegő és a lébeömlő is…

7 kedvelés

Nekem jó az enyém ahogy van.:+1:

9 kedvelés

De te profi vagy!! Így meg kell fejtened a titkát, miért van úgy!! :grin:

7 kedvelés

A gyűrű nem mindig forog együtt a deck-kel, amikor az rta-át balra vagy jobbra tekerem. Az enyém is ilyen, de nekem nem okoz gondot hozzáigazítani a lyukakhoz,amikor ez szüksèges.

8 kedvelés

Leon a profi…

10 kedvelés

Jó film!! Láttam!!

7 kedvelés

Az RTA-nál meg a tank és a deck között el tud suhani a levegő az enyémnél…hála Kínai barátaink pontos íllesztésének.De engem nem zavar amúgy is 2x3-al használom ha elő kerül ami igen ritka nem a legélesebb kés a vítrinben .

8 kedvelés

Már elégedett is vagyok!! Megoldottad a rejtélyt!! :rofl: :joy:

8 kedvelés

Ez 90% , hogy a növény hevítős vapbe való .

8 kedvelés

Nincs is azzal semmi gond, csak leírtam, hogy viselkedik az enyém. Gondoltam másé is van ebben a helyzetben. Nekem is jó igy ahogy van, csak mint infót, kérdeztem…

8 kedvelés

Jó ez így.

8 kedvelés

Csak érdekességképpen. Elkértem egy haveromtól az eldobható sorba került eldobhatóját. Így teker és vattáz a jelenlegi kínai eldobható ipar. Ötletem nincs milyen “AdBlue-t” kevernek ebbe a szuper édes mangós liquid-be, hogy húszezer? slukk után sem kokszol.

12 kedvelés

“20000 slukk után” :rofl:

6 kedvelés

Kérdés, mennyit slukkolhatott bele a valóságban…ezeöccá? :thinking: Mert ha tudna 5000+ slukkot êlvezetcsökkenés nélkül, még én is vennék heccből egy banános-latakiásost​:roll_eyes:

7 kedvelés

Én is kétlem, de ez a marketing szöveg. :slightly_smiling_face: Tény, hogy megy egy pár hétig mert USB-C töltés is volt rajta.

5 kedvelés

A lyukas bicikli is megy… :joy: Még egy hiteles slukkszámot nem hallottam senkitől soha.

5 kedvelés

Én nem leszek a vásárlójuk, de körbe nézek milyen a mesh tank kínálat.

5 kedvelés

Olyan számok ezek aminek a fele sem igaz …csak az hiszi el akinek nem volt még slukk számláló eszköze …

Ezeknél a felhasználóknál sztm napi 300-400 slukk megy el … kb 3 hetet használják …
Diákoknál még ennyit sem megy és szintén alig bírja ki a hónapot…

5 kedvelés

Nekem a műltkor 10 napot mondott egy volt kolléga. :roll_eyes:

5 kedvelés

Meglehet, tekintve hogyha jól számoltam a tank űrtartalma max 15ml lehetett. Azt nem tudom hány watton hajtották a mesh coil-t, de egy 18250 650mAh 2.405Wh aksiról ment az egész. Az ellenállását, nem tudtam lemérni, mert fogalmam nincs hol a multiméter, de igazából lényegtelen, csak Kinga posztja után kíváncsi lettem, milyen módon párologtatnak ezek a vackok. Mondjuk az általad ismert adatok alapján ha más típusokban egy ilyen cucc tud 300x21=6300, 400x21=8400 slukkot az sem rossz jelenősebb kokszolódás nélkül.

5 kedvelés