Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Én meg kezdek imunissá válni pár ember problémájára… :man_shrugging:

4 kedvelés

Mindenki fejlődik!! :grin: :joy: :rofl:

3 kedvelés

Én is annak élem meg… :joy:

3 kedvelés

Ugye milyen jó itt lenni!! Nem csak segítesz, hanem önfejlesztő is!! :joy: :rofl:

5 kedvelés

Most a szelektív olvasást fejlesztem… :wink:

5 kedvelés

Láttad a múltkor :grin:alapjáraton békés kölyök vagyok,de néha hallatom a hangomat is ha kihozzák az állatot belőlem :smiling_face:ami ritka !

4 kedvelés

Én őszinte embernek tartom magam!! Lattam már, olyant is mikor lehettél volna türelmesebb!! De az a csávónál, én nem tudtam volna ilyen szólídan fogalmazni!! Szerintem ott ha én vagyok, engem is kizártak volna nem csak őt!!

5 kedvelés

A francba le maradtam… :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

A szókincsem negyedét sem írtam oda,mert néha tudom hol vagyok :grin:itt meg nem megengedett még a gyökerekkel sem.

4 kedvelés

Akkor az valami HUN volt most meg HUN van… :grin:

4 kedvelés

Tudom!! De én nem tudom, hogy tudtam e volna magam kontrolálni!! Már így sem nagyon!! Jó ,hogy csak később kapcsolódtam be!!

4 kedvelés

Pedig egy kedves ismerősöm is kért hogy segítsek,de közben elmorcosodott a történet,én meg felvettem a kesztyűt :man_shrugging:

4 kedvelés

Konkrétan ,ha jól emlékszem, az első mondata bun,ó volt hozzád!!

2 kedvelés

Oké, persze.
Csak előjött néhány régi emlék :slightly_smiling_face:, nagyon régen foglalkoztam vevőszolgálati panaszokkal és eszméletlen milyen mondvacsinált okokat tudnak kitalálni egyes emberek és azt még jó vehemensen, indulatosan védik is… Apa megvett valamit, (és mint utólag kiderült) otthon anya meglátta, jól leb.szta és visszazavarta a boltba mondván ezt ide be nem hozod :joy:

8 kedvelés

Amilyen az adjisten…tudod :smiling_face:de én voltam a nagyképű paraszt.
Amúgy igaza is volt ebben :joy::stuck_out_tongue_winking_eye:

4 kedvelés

Azt hiszem engem az első vevőnél kirugnának :joy:

5 kedvelés

Nem merülnék bele jobban egyszer már volt sértődés ebből…(vagy többször is) mondjuk nem zavar nem adnak nekem kenyeret.

5 kedvelés

Engem ,megmondom őszintén zavar!! Én így érzem helyesnek: Ha én kérdezek ,megadok minden tiszteletet, mert mégis csak nekem van szükségem tanácsra!! Ha valaki úgy dönt, hogy segít az is adja meg a tiszteletet, vagy inkább ne segítsen mert nem kötelező!!!

5 kedvelés

Szívesen :hugs:

8 kedvelés

Én befejeztem :grin:

4 kedvelés