Mindenki fejlĆdik!!
![]()
Ăn is annak Ă©lem meg.. ![]()
Ugye milyen jĂł itt lenni!! Nem csak segĂtesz, hanem önfejlesztĆ is!!
![]()
Most a szelektĂv olvasĂĄst fejlesztem.. ![]()
LĂĄttad a mĂșltkor
alapjĂĄraton bĂ©kĂ©s kölyök vagyok,de nĂ©ha hallatom a hangomat is ha kihozzĂĄk az ĂĄllatot belĆlem
ami ritka !
Ăn Ćszinte embernek tartom magam!! Lattam mĂĄr, olyant is mikor lehettĂ©l volna tĂŒrelmesebb!! De az a csĂĄvĂłnĂĄl, Ă©n nem tudtam volna ilyen szĂłlĂdan fogalmazni!! Szerintem ott ha Ă©n vagyok, engem is kizĂĄrtak volna nem csak Ćt!!
A francba le maradtam⊠![]()
A szĂłkincsem negyedĂ©t sem Ărtam oda,mert nĂ©ha tudom hol vagyok
itt meg nem megengedett még a gyökerekkel sem.
Akkor az valami HUN volt most meg HUN van⊠![]()
Tudom!! De Ă©n nem tudom, hogy tudtam e volna magam kontrolĂĄlni!! MĂĄr Ăgy sem nagyon!! JĂł ,hogy csak kĂ©sĆbb kapcsolĂłdtam be!!
Pedig egy kedves ismerĆsöm is kĂ©rt hogy segĂtsek,de közben elmorcosodott a törtĂ©net,Ă©n meg felvettem a kesztyƱt ![]()
KonkrĂ©tan ,ha jĂłl emlĂ©kszem, az elsĆ mondata bun,Ăł volt hozzĂĄd!!
Oké, persze.
Csak elĆjött nĂ©hĂĄny rĂ©gi emlĂ©k
, nagyon rĂ©gen foglalkoztam vevĆszolgĂĄlati panaszokkal Ă©s eszmĂ©letlen milyen mondvacsinĂĄlt okokat tudnak kitalĂĄlni egyes emberek Ă©s azt mĂ©g jĂł vehemensen, indulatosan vĂ©dik is⊠Apa megvett valamit, (Ă©s mint utĂłlag kiderĂŒlt) otthon anya meglĂĄtta, jĂłl leb.szta Ă©s visszazavarta a boltba mondvĂĄn ezt ide be nem hozod ![]()
Amilyen az adjistenâŠtudod
de én voltam a nagyképƱ paraszt.
AmĂșgy igaza is volt ebben ![]()
![]()
Azt hiszem engem az elsĆ vevĆnĂ©l kirugnĂĄnak ![]()
Nem merĂŒlnĂ©k bele jobban egyszer mĂĄr volt sĂ©rtĆdĂ©s ebbĆl..(vagy többször is) mondjuk nem zavar nem adnak nekem kenyeret.
Engem ,megmondom ĆszintĂ©n zavar!! Ăn Ăgy Ă©rzem helyesnek: Ha Ă©n kĂ©rdezek ,megadok minden tiszteletet, mert mĂ©gis csak nekem van szĂŒksĂ©gem tanĂĄcsra!! Ha valaki Ășgy dönt, hogy segĂt az is adja meg a tiszteletet, vagy inkĂĄbb ne segĂtsen mert nem kötelezĆ!!!
Ăn befejeztem ![]()
Ăgy nehĂ©z összehozni a hĂłnap dolgozĂłja bĂłnuszt ![]()