How do you roll, how do you wick? 😊

Mindenki fejlƑdik!! :grin: :joy: :rofl:

3 Likes

Én is annak Ă©lem meg.. :joy:

3 Likes

Ugye milyen jĂł itt lenni!! Nem csak segĂ­tesz, hanem önfejlesztƑ is!! :joy: :rofl:

5 Likes

Most a szelektĂ­v olvasĂĄst fejlesztem.. :wink:

5 Likes

LĂĄttad a mĂșltkor :grin:alapjĂĄraton bĂ©kĂ©s kölyök vagyok,de nĂ©ha hallatom a hangomat is ha kihozzĂĄk az ĂĄllatot belƑlem :smiling_face:ami ritka !

4 Likes

Én Ƒszinte embernek tartom magam!! Lattam mĂĄr, olyant is mikor lehettĂ©l volna tĂŒrelmesebb!! De az a csĂĄvĂłnĂĄl, Ă©n nem tudtam volna ilyen szĂłlĂ­dan fogalmazni!! Szerintem ott ha Ă©n vagyok, engem is kizĂĄrtak volna nem csak Ƒt!!

5 Likes

A francba le maradtam
 :slightly_smiling_face:

4 Likes

A szókincsem negyedét sem írtam oda,mert néha tudom hol vagyok :grin:itt meg nem megengedett még a gyökerekkel sem.

4 Likes

Akkor az valami HUN volt most meg HUN van
 :grin:

4 Likes

Tudom!! De Ă©n nem tudom, hogy tudtam e volna magam kontrolĂĄlni!! MĂĄr Ă­gy sem nagyon!! JĂł ,hogy csak kĂ©sƑbb kapcsolĂłdtam be!!

4 Likes

Pedig egy kedves ismerƑsöm is kĂ©rt hogy segĂ­tsek,de közben elmorcosodott a törtĂ©net,Ă©n meg felvettem a kesztyƱt :man_shrugging:

4 Likes

KonkrĂ©tan ,ha jĂłl emlĂ©kszem, az elsƑ mondata bun,Ăł volt hozzĂĄd!!

2 Likes

Oké, persze.
Csak elƑjött nĂ©hĂĄny rĂ©gi emlĂ©k :slightly_smiling_face:, nagyon rĂ©gen foglalkoztam vevƑszolgĂĄlati panaszokkal Ă©s eszmĂ©letlen milyen mondvacsinĂĄlt okokat tudnak kitalĂĄlni egyes emberek Ă©s azt mĂ©g jĂł vehemensen, indulatosan vĂ©dik is
 Apa megvett valamit, (Ă©s mint utĂłlag kiderĂŒlt) otthon anya meglĂĄtta, jĂłl leb.szta Ă©s visszazavarta a boltba mondvĂĄn ezt ide be nem hozod :joy:

8 Likes

Amilyen az adjisten
tudod :smiling_face:de Ă©n voltam a nagykĂ©pƱ paraszt.
AmĂșgy igaza is volt ebben :joy::winking_face_with_tongue:

4 Likes

Azt hiszem engem az elsƑ vevƑnĂ©l kirugnĂĄnak :joy:

5 Likes

Nem merĂŒlnĂ©k bele jobban egyszer mĂĄr volt sĂ©rtƑdĂ©s ebbƑl..(vagy többször is) mondjuk nem zavar nem adnak nekem kenyeret.

5 Likes

Engem ,megmondom ƑszintĂ©n zavar!! Én Ă­gy Ă©rzem helyesnek: Ha Ă©n kĂ©rdezek ,megadok minden tiszteletet, mert mĂ©gis csak nekem van szĂŒksĂ©gem tanĂĄcsra!! Ha valaki Ășgy dönt, hogy segĂ­t az is adja meg a tiszteletet, vagy inkĂĄbb ne segĂ­tsen mert nem kötelezƑ!!!

5 Likes

SzĂ­vesen :hugs:

8 Likes

Én befejeztem :grin:

4 Likes

Így nehĂ©z összehozni a hĂłnap dolgozĂłja bĂłnuszt :joy:

4 Likes