De hiszen oda is írtam h engem nem érdekel. Hogy tudjam leirni hogy végre higgyetek már nekem…???
Nem kell venned Robi.Mindenki azt használ amit akar.Engem felháborít az amikor klón hoz mérik az eredetit Mtl-tankba kerítés drótot raknak és azt mondják szar.Képen látnak valamit és leszarozák.Nincs meg a tudás a használatához de nem tanul….stb.
Nem egy csodajószág,de nekem jobb mint az összes többi,pedig tudod van pár más is.
Mostmár magadat kell meggyőznöd.
Valaki feldobta ezt a ferde kijelzőt egy a lényeg mi nem tapasztaltunk ilyet.
Én hiszek neked ha nem hinnék nem beszélnénk
Azért szeretnek venni 1-2 highend cuccot, h ne kelljen mindig magammal vinni az összes dolgomat melóba, hanem igy elegendő lenne az az 1-2 szett, mert megbízható lenne. Lassan már egy nagyobb táskába sem fér el az amit magammal viszek minden alkalommal…
Ezért is vágtam bele ebbe a témába a highend cuccokal. Csak most meg kell várnom a következő fizetést.
Mert a vépelés nekem már az életem része, nem csupán egy hobby.
Ennyi az utazókészletem plusz 2 akku,pár kevert aroma.
Igaz nem hetekre megyek de jó ha van mihez nyúlnom ha valami nem kerek.
ennyi nekem is…
Indulás-érkezés nekem bizonytalan,de ha az út mellett maradok (ami még szerencsére nem volt) akkor is tudok szívni ennyi bőven elég akár 2-3 hétre is.
Az a doboz jó ötlet, nekem is van. A corona v6 doboza.
2 bf rda,2 rta megtekerve elfér benne.
Nem is kell több,ezek kisegítenek ha baj van az éppen használatban lévővel
Te kivonatost szívsz,az hamarabb kokszol igaz,de csere és pöröghet a kilóméter.
Műszak végén van 2 perced ha kell újratekerni valamelyiket.
Rta-d van azokat szereted így arra nem kell költened már.
Nekem meg a csavart meghúznom!!
Nem ismerem pontosan ki mit írt, de akár (szerintem) erre is gondolhatott a költő.
Nem szimmetrikusan van az USB csatlakozó a talplemez USB nyílásába rögzítve (“ferde”), ezen kép alapján…
De a fénykép is torzíthat és szinte tized milliméterekről beszélünk. Szerintem ez már a “kákán is csomót keres” ultra-high szintje, főleg hogy az alján lévő csatlakozóról van szó (hányszor fordítod fejre a mod-ot használat közben?..)
Ez tuti csak kötözködés mert vagy valami más baja volt vele (ami szintén ilyen abszurd lehetett) vagy egyszerű rosszindulat, “bosszú” mert valami sérelem érte ettől a gyártótól, eladótól…
Ez nem egy csavarokkal rögzített alkatrész amúgy az alplapon úgymond lóg pár századot mozog is gondolom…
Tényleg, igazad van, USB csati általában az alaplapra van forrasztva, így nyilván kicsit nagyobb nyílás kell a házon mert nem lehet század mm-re belőni hová fog esni összeszereléskor
Ennyi “asszimmetria” milliós hifi készülékeken is megszokott. Nem ez ferde, hanem a földkéreg…
Plusz a kábelvégén van az a lemez még annak is be kell menni oda…
Van egy elképzelésem amúgy mi volt a gond de inkább hanyagoljuk a témát.
Legalább az enyém-en egyiken sincs!! Nincs is gond!!