Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

De hiszen oda is írtam h engem nem érdekel. Hogy tudjam leirni hogy végre higgyetek már nekem…???

4 kedvelés

Nem kell venned Robi.Mindenki azt használ amit akar.Engem felháborít az amikor klón hoz mérik az eredetit Mtl-tankba kerítés drótot raknak és azt mondják szar.Képen látnak valamit és leszarozák.Nincs meg a tudás a használatához de nem tanul….stb.

4 kedvelés

Nem egy csodajószág,de nekem jobb mint az összes többi,pedig tudod van pár más is.
Mostmár magadat kell meggyőznöd.
Valaki feldobta ezt a ferde kijelzőt egy a lényeg mi nem tapasztaltunk ilyet.

6 kedvelés

Én hiszek neked ha nem hinnék nem beszélnénk

4 kedvelés

Azért szeretnek venni 1-2 highend cuccot, h ne kelljen mindig magammal vinni az összes dolgomat melóba, hanem igy elegendő lenne az az 1-2 szett, mert megbízható lenne. Lassan már egy nagyobb táskába sem fér el az amit magammal viszek minden alkalommal…

5 kedvelés

Ezért is vágtam bele ebbe a témába a highend cuccokal. Csak most meg kell várnom a következő fizetést.
Mert a vépelés nekem már az életem része, nem csupán egy hobby.

5 kedvelés

Ennyi az utazókészletem plusz 2 akku,pár kevert aroma.
Igaz nem hetekre megyek de jó ha van mihez nyúlnom ha valami nem kerek.

12 kedvelés

ennyi nekem is…

7 kedvelés

Indulás-érkezés nekem bizonytalan,de ha az út mellett maradok (ami még szerencsére nem volt) akkor is tudok szívni :grin:ennyi bőven elég akár 2-3 hétre is.

8 kedvelés

Az a doboz jó ötlet, nekem is van. A corona v6 doboza.

5 kedvelés

Mellé 2 jó mod és kész.

10 kedvelés

2 bf rda,2 rta megtekerve elfér benne.
Nem is kell több,ezek kisegítenek ha baj van az éppen használatban lévővel :wink:
Te kivonatost szívsz,az hamarabb kokszol igaz,de csere és pöröghet a kilóméter.
Műszak végén van 2 perced ha kell újratekerni valamelyiket.
Rta-d van azokat szereted így arra nem kell költened már.

6 kedvelés

Nekem meg a csavart meghúznom!! :joy: :rofl:

7 kedvelés

Nem ismerem pontosan ki mit írt, de akár (szerintem) erre is gondolhatott a költő.
Nem szimmetrikusan van az USB csatlakozó a talplemez USB nyílásába rögzítve (“ferde”), ezen kép alapján…

De a fénykép is torzíthat és szinte tized milliméterekről beszélünk. Szerintem ez már a “kákán is csomót keres” ultra-high szintje, főleg hogy az alján lévő csatlakozóról van szó (hányszor fordítod fejre a mod-ot használat közben?..) :roll_eyes:
Ez tuti csak kötözködés mert vagy valami más baja volt vele (ami szintén ilyen abszurd lehetett) vagy egyszerű rosszindulat, “bosszú” mert valami sérelem érte ettől a gyártótól, eladótól…

5 kedvelés

Ez nem egy csavarokkal rögzített alkatrész amúgy az alplapon úgymond lóg pár századot mozog is gondolom…

4 kedvelés

Tényleg, igazad van, USB csati általában az alaplapra van forrasztva, így nyilván kicsit nagyobb nyílás kell a házon mert nem lehet század mm-re belőni hová fog esni összeszereléskor

4 kedvelés

Ennyi “asszimmetria” milliós hifi készülékeken is megszokott. Nem ez ferde, hanem a földkéreg…

6 kedvelés

Plusz a kábelvégén van az a lemez még annak is be kell menni oda…

5 kedvelés

Van egy elképzelésem amúgy mi volt a gond de inkább hanyagoljuk a témát.

6 kedvelés

Legalább az enyém-en egyiken sincs!! Nincs is gond!! :rofl: :joy:

4 kedvelés