Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Inkább RDL-hez ajánlott szerintem. Én 28-ast használok maximum.

3 kedvelés

Ha melegebb gőzöket szereted működni fog vele.

6 kedvelés

A 28ga-sal semmi gond mtl-ben, ismerek olyant aki 26ga-sal mtl-ezik!! Ne azt használd amit valaki mond!! Azzal a huzallal használd a kazánod amelyik neked a legjóbb ízt adja,!! Nekem van olyan kazánom, amelyik 28ga, van amelyik 29ga,és van ami 30ga val használom, mert nekem így jó!!

7 kedvelés

A vastagabb huzalt könnyebb vattázni…Robi kérdésére szerintem az a válasz a Kayfunja azért pattog mert vastag a huzal és kevés a vatta. És igen mindenki azt használ amit akar ahogy Tibor írja.

8 kedvelés

aki ezeket is felújitotta az tudja milyen a vékony huzal… :grin:

8 kedvelés

Ez a GA az mit jelent?

3 kedvelés

a huzal vastagságát ,mértékegység…

6 kedvelés

Értem köszönöm.:slightly_smiling_face: És azt lehet tudni miért a minél nagyobb a ga annál vékonyabb és fordítva?

6 kedvelés

Gauge (gédzs) A Britek hagyatéka mint a láb vagy incs.

8 kedvelés

Mert az angolok fordítva csínálnak ezt azt… :grin:

6 kedvelés

Na a Brittek. Erről mindíg a gyalog galopp cimű film jut eszembe.:sweat_smile: Nekem felfoghatalanul bonyolult és logikátlan a mértékegységük. :roll_eyes:

6 kedvelés

Rossz oldalon ülnek az autóban. Rossz irányba mennek az úton is. :joy:

6 kedvelés

Ez még csak level 1. Képzeld el mikor megkérdezed valaki súlyát és azt mondja: 11 kő. (1 stone = 6.350293kg)

6 kedvelés

Ejj, mi a kő, tyúkanyó kend… :joy:
(MegFontolom a választ…)

6 kedvelés

A lovagi korhoz köthető a bal oldali közlekedés. Az útmenti bokrosból egy váratlan támadás és a kard kihúzásával hozzák összefüggésbe.

5 kedvelés

K@rva volvo töltője tul erős volt neki… 1 év és 8 hónapot szivtam egyetlen akku résszel… amíg aztán egyszer csak szólt egyet a töltőben, es nem töltött tovább… még a parkolora is emlekszem olaszban torino mellett ahol tönkrement…:rofl:

5 kedvelés

NI tisztelt lovagjai! Hoztunk nektek rekettyést. Most már tovább mehetünk?
Helyes kis rekettyés. Különösen a babérbokor bájos. :grin:

6 kedvelés

itt olyan szarokat lehetett kapni elgurult az ajtóban vagy csak eldőlt vége volt kb 10darab volt nálam…

5 kedvelés

Igen. Hasonlóképpen, a legtöbb normann vár lépcsője felfelé haladva az óramutató járásával megegyező irányban kanyarodik, így a védekező katonák le tudtak szúrni a kanyar körül, de a támadók (akik felfelé mentek) nem tudtak hatékonyan visszatámadni. Szóval van itt ráció. :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Mi lehetett ha balkezes volt a lovag… :grin:

7 kedvelés