Inkább RDL-hez ajánlott szerintem. Én 28-ast használok maximum.
Ha melegebb gőzöket szereted működni fog vele.
A 28ga-sal semmi gond mtl-ben, ismerek olyant aki 26ga-sal mtl-ezik!! Ne azt használd amit valaki mond!! Azzal a huzallal használd a kazánod amelyik neked a legjóbb ízt adja,!! Nekem van olyan kazánom, amelyik 28ga, van amelyik 29ga,és van ami 30ga val használom, mert nekem így jó!!
A vastagabb huzalt könnyebb vattázni…Robi kérdésére szerintem az a válasz a Kayfunja azért pattog mert vastag a huzal és kevés a vatta. És igen mindenki azt használ amit akar ahogy Tibor írja.
Ez a GA az mit jelent?
a huzal vastagságát ,mértékegység…
Értem köszönöm. És azt lehet tudni miért a minél nagyobb a ga annál vékonyabb és fordítva?
Gauge (gédzs) A Britek hagyatéka mint a láb vagy incs.
Mert az angolok fordítva csínálnak ezt azt…
Na a Brittek. Erről mindíg a gyalog galopp cimű film jut eszembe. Nekem felfoghatalanul bonyolult és logikátlan a mértékegységük.
Rossz oldalon ülnek az autóban. Rossz irányba mennek az úton is.
Ez még csak level 1. Képzeld el mikor megkérdezed valaki súlyát és azt mondja: 11 kő. (1 stone = 6.350293kg)
Ejj, mi a kő, tyúkanyó kend…
(MegFontolom a választ…)
A lovagi korhoz köthető a bal oldali közlekedés. Az útmenti bokrosból egy váratlan támadás és a kard kihúzásával hozzák összefüggésbe.
K@rva volvo töltője tul erős volt neki… 1 év és 8 hónapot szivtam egyetlen akku résszel… amíg aztán egyszer csak szólt egyet a töltőben, es nem töltött tovább… még a parkolora is emlekszem olaszban torino mellett ahol tönkrement…
NI tisztelt lovagjai! Hoztunk nektek rekettyést. Most már tovább mehetünk?
Helyes kis rekettyés. Különösen a babérbokor bájos.
itt olyan szarokat lehetett kapni elgurult az ajtóban vagy csak eldőlt vége volt kb 10darab volt nálam…
Igen. Hasonlóképpen, a legtöbb normann vár lépcsője felfelé haladva az óramutató járásával megegyező irányban kanyarodik, így a védekező katonák le tudtak szúrni a kanyar körül, de a támadók (akik felfelé mentek) nem tudtak hatékonyan visszatámadni. Szóval van itt ráció.
Mi lehetett ha balkezes volt a lovag…