Ez a lapos pálcák eszembe nem jutottak látszik ki ért hozzá…ez a dl idegen világ nekem.
Azt hiszem csere lesz ma ebből. Már kezdi nagyon köpködni a levest a számba… pedig csak alig 1 hetes tekerés…
Köszönöm az infókat @Zolika @TheSoftParade1968 @Janos_Groszeibl @gangsta_gergo és az iránymutatást!
és a vattaválasztásra is figyelj…40watt felett. Bár ez nem single…de coil-onként 0.5 Ohm alatt már más követelmények vannak a lészállításban
Én is csak itt és redditről tanulgatok
Így van. Klasszikus Vapefly Cotton Cloudssal se lehet mellé lőni.
Nyilván ha már jobban megy akkor jöhet a Cloud9 vagy más egyéb jobb márka.
Én csak single-ben és 40 wattig használtam…azt még elbírta
Amin tartózkodik, egy Voopoo Argus XT, smart módban 50 wattra “lőttebe”.
30 wattnál még nincsen melegedés. Ellenben nagy gőz igen.
Tegnap este, (hulla fáradtan már), megtekertem a kayfun lite plus-t. Kanthal A1 28ga 2.5 magon 5 menet, 1.02 ohm. 13 watt. De már megint köpködi a levest a nyelvemre… A leves, tpa m-type bitter nut. 60vg/40pg… mit rontok el…?
Vastag a huzal ,kevés a vatta…
A Kanthal A1 28ga vastag lenne? Mondjuk nem is tömtem tele vattával, az biztos. Főleg, ha a vatta is olyan h idővel össze esik, akkor meg pláne… köszönöm @Janos_Groszeibl .
Mtl-tankba nem való szerintem.
Te milyet használsz? Írtad nemrég h Kanthal-t használsz, de milyen vastagot?
Igaz,nem engem kérdeztél.És nincs is ilyen tankom,de ha lenne,akkor 2.5-ös magon,30Ga Kanthal huzallal próbálnám.Mondjuk 5 karika,és bpmods vatta.
A vatta végeit,kicsit feltupíroznám,mielőtt a helyére kerülne.
Aztán 9 Wattal indítanék.
Ahogy János barátom írja 0.25mm vastag huzalt használok 90%-ban
Nekem is MTL tankba Kanthal A1 26 GA-m van. Most a 26 nem jó? Nekem anno azt javasolták hogy 26 vagy 28 GA és 5 tekerés. A 30GA az vastagabb mint a 26?
Kisebb GA = vastagabb huzal.
Nagyobb GA = vékonyabb huzal.
Köszönöm szépen!
De akkor szerinted 26 GA nem jó MTL-be?
Mivel a 28ga-s vékonyabb mint a 26ga, és még az is vastag mtl-re, akkor a 26ga se annyira jó