Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Ez a lapos pálcák eszembe nem jutottak látszik ki ért hozzá…ez a dl idegen világ nekem.

5 kedvelés

Azt hiszem csere lesz ma ebből. Már kezdi nagyon köpködni a levest a számba… pedig csak alig 1 hetes tekerés…:rofl:

9 kedvelés

Köszönöm az infókat @Zolika @TheSoftParade1968 @Janos_Groszeibl @gangsta_gergo és az iránymutatást! :slight_smile:

5 kedvelés

és a vattaválasztásra is figyelj…40watt felett. Bár ez nem single…de coil-onként 0.5 Ohm alatt már más követelmények vannak a lészállításban

9 kedvelés

Én is csak itt és redditről tanulgatok​:slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Így van. Klasszikus Vapefly Cotton Cloudssal se lehet mellé lőni.

Nyilván ha már jobban megy akkor jöhet a Cloud9 vagy más egyéb jobb márka.

10 kedvelés

Ni80 Framed Staple 0,30 Ohm +Cotton Clouds vatta.
Fat Rabbit Solo szólóban.

12 kedvelés

Én csak single-ben és 40 wattig használtam…azt még elbírta

6 kedvelés

Amin tartózkodik, egy Voopoo Argus XT, smart módban 50 wattra “lőttebe”.
30 wattnál még nincsen melegedés. Ellenben nagy gőz igen. :wink: :saluting_face:
avan jogia smoke GIF by Now Apocalypse

6 kedvelés

Tegnap este, (hulla fáradtan már), megtekertem a kayfun lite plus-t. Kanthal A1 28ga 2.5 magon 5 menet, 1.02 ohm. 13 watt. De már megint köpködi a levest a nyelvemre… A leves, tpa m-type bitter nut. 60vg/40pg… mit rontok el…?

1 kedvelés

Vastag a huzal ,kevés a vatta…

4 kedvelés

A Kanthal A1 28ga vastag lenne? Mondjuk nem is tömtem tele vattával, az biztos. Főleg, ha a vatta is olyan h idővel össze esik, akkor meg pláne… köszönöm @Janos_Groszeibl .

4 kedvelés

Mtl-tankba nem való szerintem.

4 kedvelés

Te milyet használsz? Írtad nemrég h Kanthal-t használsz, de milyen vastagot?

3 kedvelés

Igaz,nem engem kérdeztél.És nincs is ilyen tankom,de ha lenne,akkor 2.5-ös magon,30Ga Kanthal huzallal próbálnám.Mondjuk 5 karika,és bpmods vatta.
A vatta végeit,kicsit feltupíroznám,mielőtt a helyére kerülne.
Aztán 9 Wattal indítanék.

7 kedvelés

Ahogy János barátom írja 0.25mm vastag huzalt használok 90%-ban

6 kedvelés

Nekem is MTL tankba Kanthal A1 26 GA-m van. Most a 26 nem jó? Nekem anno azt javasolták hogy 26 vagy 28 GA és 5 tekerés. A 30GA az vastagabb mint a 26?

4 kedvelés

Kisebb GA = vastagabb huzal.
Nagyobb GA = vékonyabb huzal.

8 kedvelés

Köszönöm szépen!
De akkor szerinted 26 GA nem jó MTL-be?

5 kedvelés

Mivel a 28ga-s vékonyabb mint a 26ga, és még az is vastag mtl-re, akkor a 26ga se annyira jó

4 kedvelés