Köszi csak épp erre lettem volna kíváncsi, ki milyen tekeréssel, vattával használja.
Esetleg milyen liquiddel mert sok esetben olvastam hogy bizonyos rta-k bizonyos ízekkel jobban domborítanak
Sok bele a clapton, ezt arra érted hogy az elnyomhatja, tompíthatja az ízeket? Mert írtam semmi mással nincs gondom, se gőz hőfok, mennyiség stb. Hűvösebb, “szárazabb” gőzt szeretem és ezt adja most
TC-nél van valami ajánlott ellenállás érték, amire törekedni kéne, mert csak a 2,5mag 5 menetet javasolják. A dicodes gyári huzal 29GA igérete szerin 5,5 ohm/m 2,5 mag 5 menet nekem 0,34ohmra jön ki. A Zipipf NiFe30 vezetékek alacsonyabbak 29Ga 3,3 ohm/m. 30Ga 4,1 ohm/m. Ez nem tudom mennyi lenne, de lehet az amit említesz 0,27?
Nincs javasolt, ha a mod tudja kezelni, akkor OK.
Zivipf drótot használok, 0.23-0.27Ω- ra szokott kifutni, menetszám/lábhosszúságtól függően.
Azért a belerakott anyagmennyiség hoz magával egy bizonyos fokú tehetetlenséget is, szóval itt se jó a túl sok( nem tud rendesen kihűlni, az egész tank fog melegedni idővel)
Igen, tud tompítani az ízeken. Az én ízlésemnek/felhasználási módomnak sok a clapton 1.2 levegő mellé. Láncslukkolok rendesen
Ellentmondásos az olvasott és videón látott eljárás a NiFe30 huzal menet leégetése kapcsán használat elött. Annyira tiszta, hogy nem igényel izzítást?
Vörösizzásig ne melegítsd. Csak olyan kékesre, mint a Ni80-at. Vagy izopropilos törlés, tisztításra-zsírtalanításra tökéletes. Mivel TC és nem microcoil, menetzárlatod úgyse lesz
Unalmamban, itt a fülkében, ujra tekertem az oxva arbiter 2 dl kazánomat… mivel időm, mint a tenger vize, igy megcsináltam a híres pattogó tekerést… Vandy vape fused Clapton coil. 26ga(A1)*2+36ga(ni80). 3 magon, 6 menet, 0.42 ohm, 37 watt. Benne a bpmods pro vape cotton 2.5…
Gőz kevesebb van, mint egy szokásos dl kazánban, de az íze maximumon van.
Kotyogó kávéfőző… Ezt reggel én is hallottam és kávé illat…
Reggel távoli alpesi marhakolomphoz hasonló hangot hallottam…ahogy kevertem a nescafémat az üvegpoharamban az ezüstkanalammal
(Délben meg kotyogtunk).
Annak most kezd jó lenni az íze… az még 2-3 hétig simán elmegy…
ez egy nap után ilyen
Még korai…
Mi volt ez tintahal aroma?
Almáspite…Nagyk edvencem…fél literessével szoktam bekeverni…
De ugyanilyen a pisztáciás fagylaltom is…igaz abból csak 200ml-ereket szoktam bekeverni és amikor már jó barna a bekevert anyag akkor a tuti.
Az érési idő végére meg érkezik is a frissen rendelt vatta…
Azért az a forgótáras se kutya
Én is pont azon agyaltam, hogy az mi…