Mással már nem is tudom milyen lehet
Azt tudom, hogy tudod ,de az ni80-as al is tökéletes!! A gyümisről nem tudok véleményt mondani ,mert első és utolsó az Al carló almás volt amit szívtam vele. Inkább soha többé semmijen gyümölcsös!!
Azzal nem is azt megette a lefolyó nálam
Próbálgatni kell és meglesz abban a gyümölcsös is.
Ez februárban történt, azóta valahogy nem akarok gyümölcsöst!! Szerintem nagyon sok idő kell,hogy elmenjen az emléke!!
Most ürült ki egy 120ml-s palack. DL-ben finom volt, többek között a Reload-ból.
Ezért más az emberek ízlése!! Még most is érzem!! Első pár slukk jónak tűnt. Utána meg, nem is tudom ,nekem felkavaró!! Nálam a soha többé kategória!!
Az elmúlt 1 hónapban nálam is kiérdemelte ugyanezt a jelzőt .
.
.
.
.
(Ugyanis nem vettem le a polcról…)
ennél már csak akkor lenne jobb ha a polcon termelné/gyártaná is a bombo-t …unalmában
Kevesebbet fogyaszt mint a többi így értettem használom,de mindenkinek más a szive csücske
Én is szeretem, de most pihent
(Meg a labdát nem hagytam ki )
Lehet hogy az AL carlo dl-ben jó
Nálam is kuka lett volna, de az egyik dl fan bevállalta, azóta már sokadjára rendeli
Ha már a napokban szóba került…
Először is gumizás, az utóbbi időben folydogált. Ki tudja, lehet nem is vattázásban voltam béna.
Nem találtam ithon számomra tetsző méretű huzalt, így “dual coil” lesz a kis picikében .
2 szál VV MTL fused clapton (2x32+38ga) parallelben, alatta 3,5mm-es lik
Természetesen a vattázásról elfelejtettem képet csinálni .
Azhad’s Elixirs LATAKIA 10ml előtte, utána, beállt a vattagyilkos, kokszgyárak közé (pl: Bombo, DC)!
Ez még szép is, hajtod te ezt elegendő Watton?
Most jönnek majd az ízek
Ez még csak most tört be! Ki ne dobd!
Jó,akkor elárulom én is miért van most Reload
Így jár az aki vasárnap nem tekeri meg a hétfőre valót és 5.58 kor a melóhelyen szembesül a valósággal
Ez már “hevítős”
Ez már eléggé mocskos