Mással már nem is tudom milyen lehet ![]()
Azt tudom, hogy tudod ,de az ni80-as al is tökéletes!! A gyümisről nem tudok véleményt mondani ,mert első és utolsó az Al carló almás volt amit szívtam vele. Inkább soha többé semmijen gyümölcsös!!
Azzal nem is
azt megette a lefolyó nálam ![]()
Próbálgatni kell és meglesz abban a gyümölcsös is.
Ez februárban történt, azóta valahogy nem akarok gyümölcsöst!! Szerintem nagyon sok idő kell,hogy elmenjen az emléke!! ![]()
Most ürült ki egy 120ml-s palack. DL-ben finom volt, többek között a Reload-ból.
Ezért más az emberek ízlése!! Még most is érzem!! Első pár slukk jónak tűnt. Utána meg, nem is tudom ,nekem felkavaró!! Nálam a soha többé kategória!!
Az elmúlt 1 hónapban nálam is kiérdemelte ugyanezt a jelzőt
.
.
.
.
.
(Ugyanis nem vettem le a polcról…
)
ennél már csak akkor lenne jobb ha a polcon termelné/gyártaná is a bombo-t
…unalmában
Kevesebbet fogyaszt mint a többi így értettem
használom,de mindenkinek más a szive csücske ![]()
Én is szeretem, de most pihent ![]()
(Meg a labdát nem hagytam ki
)
Lehet hogy az AL carlo dl-ben jó ![]()
Nálam is kuka lett volna, de az egyik dl fan bevállalta, azóta már sokadjára rendeli ![]()
Ha már a napokban szóba került…
Először is gumizás, az utóbbi időben folydogált. Ki tudja, lehet nem is vattázásban voltam béna.
Nem találtam ithon számomra tetsző méretű huzalt, így “dual coil” lesz a kis picikében
.
2 szál VV MTL fused clapton (2x32+38ga) parallelben, alatta 3,5mm-es lik
Természetesen a vattázásról elfelejtettem képet csinálni
.
Azhad’s Elixirs LATAKIA 10ml előtte, utána, beállt a vattagyilkos, kokszgyárak közé (pl: Bombo, DC)!
![]()
Ez még szép is, hajtod te ezt elegendő Watton? ![]()
Most jönnek majd az ízek ![]()
Ez még csak most tört be! Ki ne dobd! ![]()
Jó,akkor elárulom én is miért van most Reload ![]()
Így jár az aki vasárnap nem tekeri meg a hétfőre valót és 5.58 kor a melóhelyen szembesül a valósággal ![]()
Ez már “hevítős” ![]()
Ez már eléggé mocskos ![]()