EbbĆl 5 karika 2,5-es maggal 1-1,1 ohm
A sima claptonnak nagyobb az ellenĂĄllĂĄsa,mint a fused-nek.Ăn ezt hasznĂĄlom,ha nĂ©ha-nĂ©ha claptonozok.
Dvarw -ba ebbĆl a tĂpusbĂłl,nagy a 2,5 -ös mag . LegalĂĄbbis, nekem nem sikerĂŒlt,jĂłl megcsinĂĄlni.elĂ©ri az oszlopokat.2-es magon hĂ©t tekerĂ©s?AmĂșgy köszönöm.
Azt vålasztom,mi a legvékonyabb.30ga+38ga(0,25mm+0,1mm)
Köszönöm, Kipróbålom.
Nekem elfĂ©rt a Dvarw-ban is a 2,5 belĆle, de csodĂĄt ez sem csinĂĄlt vele.. 2-es magon 6 karika 1ohm
ElfĂ©rni elfĂ©r,csak nem marad hely az oszlopknĂĄl.Meg nem tetszett.AmĂșgy ezzel szĂĄmomra jobb Ăzeket ad.De majd emeltek a liqvid szĂĄzalĂ©kon is .Eddig ez eszembe sem jutott.
S lĆn vilĂĄgossĂĄg
Köszönöm
Ezért nem vapelek aszfaltozås közben
Engem a rĂ©gi szĂ©p idĆkre emlĂ©keztet,amikor mĂ©g aszfaltoztam.Szinte az illatĂĄt is Ă©rzem ahogyan a kĂ©pre nĂ©zek.Ahogy a jĂĄrĂł-kelĆk mondtĂĄk igazi âgandesz szagâ,bĂĄrmit is âjelencsenâ.
Goon RDA, duplĂĄn tekerve-vattĂĄzva,a vĂ©gek egy kicsit âfelcuffolvaâ,betƱrve,ahogy kell Ă©s jĂł nekem.
Etcsokit szivtĂĄl?
Van olyan dohĂĄnyzom aminek akkor jĂł az Ăze szerintem ha egy kicsit kĂłkuszos de ez most tĂșl ment .
Blendfeel America tabaco
EgĂ©sz jĂł szĂne van Az ilyen cuccok minĂ©l sötĂ©tebbek, annĂĄl finomabbak. Kell nekik az idĆ.
Attól tartok,hogy ez a végén fekete lyukkå alakul.
Az Alienben lĂĄttam utoljĂĄra ilyen fekete trutymĂłt.
Ki is nyĂrta a bolygĂłt a Prometheus-ban