Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

EbbƑl 5 karika 2,5-es maggal 1-1,1 ohm :slight_smile:

3 kedvelés

A sima claptonnak nagyobb az ellenĂĄllĂĄsa,mint a fused-nek.Én ezt hasznĂĄlom,ha nĂ©ha-nĂ©ha claptonozok.

7 kedvelés

Dvarw -ba ebbƑl a tĂ­pusbĂłl,nagy a 2,5 -ös mag . LegalĂĄbbis, nekem nem sikerĂŒlt,jĂłl megcsinĂĄlni.elĂ©ri az oszlopokat.:scream:2-es magon hĂ©t tekerĂ©s?AmĂșgy köszönöm.

2 kedvelés

Azt vålasztom,mi a legvékonyabb.30ga+38ga(0,25mm+0,1mm)

2 kedvelés

Köszönöm, Kipróbålom.

3 kedvelés

Nekem elfĂ©rt a Dvarw-ban is a 2,5 belƑle, de csodĂĄt ez sem csinĂĄlt vele.. :smile: 2-es magon 6 karika 1ohm

2 kedvelés

ElfĂ©rni elfĂ©r,csak nem marad hely az oszlopknĂĄl.Meg nem tetszett.AmĂșgy ezzel szĂĄmomra jobb Ă­zeket ad.De majd emeltek a liqvid szĂĄzalĂ©kon is .Eddig ez eszembe sem jutott.:thinking:
S lƑn világosság :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

2 kedvelés

Köszönöm

2 kedvelés

Itt meg mi történt :eyes: :rofl:

14 kedvelés

Ezért nem vapelek aszfaltozås közben :roll_eyes:

9 kedvelés

Engem a rĂ©gi szĂ©p idƑkre emlĂ©keztet,amikor mĂ©g aszfaltoztam.Szinte az illatĂĄt is Ă©rzem ahogyan a kĂ©pre nĂ©zek.Ahogy a jĂĄrĂł-kelƑk mondtĂĄk igazi “gandesz szag”,bĂĄrmit is “jelencsen”. :saluting_face: :thinking: :yum: :rofl:

5 kedvelés

Goon RDA, duplĂĄn tekerve-vattĂĄzva,a vĂ©gek egy kicsit “felcuffolva”,betƱrve,ahogy kell Ă©s jĂł nekem.

11 kedvelés

Etcsokit szivtĂĄl?:rofl::sob:

6 kedvelés

9 kedvelés

Van olyan dohĂĄnyzom aminek akkor jĂł az Ă­ze szerintem ha egy kicsit kĂłkuszos de ez most tĂșl ment :rofl:.
Blendfeel America tabaco

4 kedvelés

Az ilyen::grin:

De legalább nem látszik,ha kokszos​:grin:

13 kedvelés

EgĂ©sz jĂł szĂ­ne van :sweat_smile: Az ilyen cuccok minĂ©l sötĂ©tebbek, annĂĄl finomabbak. Kell nekik az idƑ.

9 kedvelés

Attól tartok,hogy ez a végén fekete lyukkå alakul.

9 kedvelés

Az Alienben lĂĄttam utoljĂĄra ilyen fekete trutymĂłt. :sweat_smile:

9 kedvelés

Ki is nyĂ­rta a bolygĂłt a Prometheus-ban :roll_eyes::grin:

8 kedvelés