Igen, csak nem akartam a messzi kínaiaktól rendelni.
Ez egy strapabíró anyag…
Azt hiszem megtanultam vigyázni a kemény munkából vett dolgaimra
Jó jó tudom de nyomódik az sajnos . Derlint az önkenő műanyaghoz hasonlítom . Nehéz meg munkálás mindkettőnél , strapa , csak az ütődés egyik sem szereti .
Sajnos máshol nem futottam még össze ezzel a “márkával”. Ennyit tudtam hozzátenni a dologhoz.
ezek valami más komponensű nem sima derlin de persze mindent ki lehet nyírni.
Biztos, hogy keményebb, minta mod-ok többsége. Jó érzés kézbe venni egy ilyen anyagot vagy bármit ami ebből készült. Igen kemény és nagyon könnyű. Bárcsak minden testrészem ilyen lenne…
Neked van ilyen anyagból modod talán még ott is kibírna egy zuhanást…
Általában pl. szerszámok, nem a zuhanással van a gond, hanem a megkereséssel a bozótosban…
akkor értem már a fehér színt…
És ráadásul a “telepen” még nem is koppan
Nálunk ugyan alapfeltétel az erkölcsi bizonyítvány, de azért vannak kisebb hibák…
A zuhanást bármi kibírja. Az érkezés, na az problémás.
Erre meg 0.30-as Silstar fonott horgászzsinórt javaslok rákötni a modra. Van színben passzoló is.
Sziasztok.Most tesztelem az új tekerésemet.ni80-as fused clapton huzal 2-es magon 6 tekerés hézagosan.0,69 Ohm ellenállás.20 watton ,3,72 volt.Sajna a tekerésről nem csináltam fotókat. Majd legközelebb. Ja és visszaraktam az 1.2-es afc-t.
Ja és a 2,5-ös vattát, majdnem kétfelé szedtem.Úgy fűztem be.Nincs dryhit,van viszont gőz,jobb az íz.
Slukkolási tehnikámon is csiszoltam.rövidebbek lettek .Azt hiszem, hogy nekem a kanthalt el kell engednem .Nekem nem jön be.ss-el még próbálkozom.
1kérdés:
Nagyobb ellenállást szeretnék,de a 2,5 magra tekert,már eléri az oszlopokat,Van ennél nagyobb iellenállású ilyen típusú huzal?
Milyen GA szám van a huzalorsón ?
28-29-30 ?
Ott a fotón az orsó,ha nekem címezted.
Azt látom
Ni 80-at kérdezted,nem a fused claptont
Ja,tényleg,elcsesztem.Sorry.mindjárt átszerkesztem.
Van még mit tanulnom
Szerkesztve