Nem ez jóval nagyobb eredeti Dl fl 24 dvarw ebben elfér ,találtam még itthon kerítésdrótot csak a kezembe akadt pakolászás közben.
Csak nem láttam a képen a füleket a csavarok mellett. De ott vannak, csak rá kell közelíteni. Különben egy képen nem látszik a méret.
Igen ez szintén zenész itt is
van még belőle a karácsonyi kávéból ha kellnekem valamiért nem lett a kedvenc de már csak elszívom ha meg vettem.
@Robertino_daf köszi, tudom
De még kell mondanom neked h ügyes vagy, és emiatt tisztekkel is téged a maximumot. (meg mindenki itt amúgy). Jólesik látni h ilyen jól össze haverlodtál az rta mtl vonallal…
Ezt kiprobálom én is.
Lattam a videót de szerintem a tiéd jobban sikerült.
A dvarw mtl ben is műkodik ez a vatázás?
Bizony abban is így szoktam,áthúzom a lyukon,levág birizga és készsemmi cécó
Köszönöm,mindíg próbálkozok
Szuper
En eddig ugy vattaztam ahogy a tobbi átlagos videóban.
De egyszer sem folyt meg és nagyon jo izek vannak.
De ez igy atom biztosnak tűnik ugy hogy legközelebb kiprobalom.
Köszönöm.
Szivesen ,még nekem sem folyt meg ,kivéve …"never forget "de az nem is használt ilyet aki nem felejtette el
Működik az a lényeg
Ez a dwarv dl kazán?
Igen,csak nosztalgiáztam kicsit
Csupán azért kérdeztem, mert kissé furcsállom azt a coilt. Mintha más lenne mint az általam megszokott mtl coil…
Igen ,ez már a kerítésdrót kategória
Sziasztok!!!
Ez az SS316L 29ga-s huzal csodákra képes… Én ezzel töltöttem a ma estét. Törekszem mindig a tökéletesre…
SS316L 29ga sima szálhuzal, 10 menet, 2.5 magon, 1.14 ohm, 12.5 watt. Canna cotton vatta. Iz/gőz, tökéletes. Melegedés semmi…
Én pontosan ugyanezt tekertem a Galaxies - ba. Még ugyanilyenre hézagoltam is. Nagyon- nagyon jó ízek. De nehogy elárulj Kingának, mert ő az 5 menetre esküszik, csak nem értem, miért? A több menet, nagyobb felület = jobb ízek -szerintem. Bár kiszaladtam a műhelyembe megnézni a drótomat, az enyém az 28 GA, akkor vagy van 29 GA is, vagy elírás lehet, de szinte nincsen különbség az ellenállások között. Az enyém is 2,5 -re készült most kivételesen. Úgy veszem észre, a nagyobb tankoknál már nem számít, hogy 2, vagy 2,5 viszont kényelmesebben elfér a vatta. A 2mm magátmérő a törpe Dvarw 16 - nál kötelező, mert ott nincs hely 2,5 - nek. Abban viszont marad a Ni80. De nem kell erőltetni, ezért van több tankom. Ugyanis a változatosság gyönyörködtet.