Hali, ilyen tekerèseket vagy huzalokat keresek, ha van valakinek vagy tud valami beszerzési helyet megköszönném.
A Saljut becsapós A&L Oni van benne, az eredeti tartalom kudarcnak bizonyult. Nekem nagyon műdohány-műcseresznye volt, vagy 8 hónapig birkóztam vele, de egyszerűen nem lettünk barátok. Úgyhogy feladtam, elkönyveltem veszteségként
Ha jó cseresznyés dohányt keresel, akkor PJ Poker. Cserébe mondjuk az szépen kokszol. Vagy házon belül journey discovery Cherry Cigar
Akkor benéztem… most próbálom a cherry cigar aromát, na nekem az a műcseresznye próbáltam a PJ Pokert is amit sokan ajánlottak, de ízben nekem kb egyezik, csak a Poker jobban kokszol (plusz jóval drágább)
Na ezért nem javaslok aromát Baromira nem vagyunk egyformák. Csöndben marad, déli végen meghunyászkodva el…
Na ezért nehéz szakma ez a “vaperság”, a szubjektívum miatt. Pont nem vagyunk senkivel egyformák. Nálam a Saljut és a Cherry Cigar is visszatérő vendég. Sajnálom, ha kinek ez vagy az nem jön be. Nehéz előre megjósolni, hogy másnak mi lesz a befutó, én mindkettőt jószívvel ajánlanám annak, aki szereti a piros és vagy fekete cseresznyés ízeket…
De az a szép benne, hogy előbb-utóbb meglesz az is, ami betalált. Még ha az úri közönség nagyrészének pont a szőr feláll a hátán a választottadtól, akkor is
És ilyenkor elégedetten hátradőlve eltűnsz egy naaaagy felhőben
Yes!!!
Jóval sokszorta több aromapróbát és vásárlást csináltam, mire lettek állandók, mint pl. az átlagos párkapcsolati próbák száma.
Szóval minden relatív.
De előbb-utóbb meglesz
(aztán már csak a gyártó változtathat a recepten, vagy megunom, vagy megromlik, vagy… )
Micsoda finom eufemizmus a csajok becserkészésére
Hát abból sem maradtunk meg a kezdeti választásnál (még szerencse némely esetben így utólag visszagondolva, brrrrrr!!!) De ott a gyártó már csak javasolhat, és az sem kötelező érvényű… ellenben se jótállás,se pénzvisszatérítés nincs
Írhattam volna padlószőnyeg cserét is, vagy bármit…az aroma a vape faxerdeje, ez nem vitás.
A lopakodó és csábító “járulékos” költség.
.
.
Mellesleg nehéz ám nem rendelgetni, illetve nem kóstolgatni állandóan. De én sikeresen leálltam mostanában vele.
Bombo…?!
Azon még törpölök
Van még desszertem vagy 3-30 havi. De olyan jellegű is. (De piszkálja attól a csőröm, majd rá kell jönnöm, melyik ízekkel szimpatizáljak…)
@Janos_Groszeibl segíthetsz is, vagy aki még Bombo-tulajdonos.
Olyat vennék inkább, ami karamellás-pisztáciás, vagy ilyen csoki-karamella vonal.
Hasonlítson a Tabak Royalhoz, vagy Tabak Royal Goldhoz.
(Amúgy abból is van még 4 szóval nagy baj nincs…csak esz már a fene, hogy kóstolni valamit…)
Azok nagyon rosszak ezek jobbak.Pisztácia még nem jött szembe bombo-ból.Le írások megfelelnek a valóságnak…
Nutty Supra, meg a Supra Reserve, ezekkel szemezek
https://theliquidcity.com/supra-reserve
https://theliquidcity.com/nutty-supra-reserve
https://theliquidcity.com/cookie-supra-reserve
ezek tuti jók nem az elsőt veszem a csokisakat nem linkeltem mert azokat még nem kostóltam…
A Bombo Culmen Platinum Tobaccos,az dohány,mogyoró praliné csokoládé.Nekem inkább a dohány-mogyi vonal volt érezhető belőle.
Finom,hamar elfogyott.DL-be csak úgy habzsoltam,mint Hakapeszi Maki a csokit.
Ja ez a gond velük hamar elfogynak…
Szerintem a sima Suprával kezdd, azzal nem fogsz melléje