Ma mår cotton bacon vattåval, heisenberg lötyivel.
Finomabb mint a tegnapi prĂłbĂĄlkozĂĄsom
Heisenberg az ĂĄtrĂĄgja magĂĄt mindenen. ![]()
Ja, mostantĂłl ez lesz a heisenberg tank. ![]()
Kérem töltse fel az ablakmosó folyadékot ![]()
![]()
![]()
Majd vĂ©dĆkesztyƱben Ăłvatosan cseppentsen hĂĄrmat az M-type felĂratĂș pipettĂĄbĂłl ![]()
A tegnapelĆtt Ășjra tekertem az Ares2 Ă©s Ășgy döntöttem egyet mĂĄskĂ©pp tekerek Ăgy föntre kerĂŒltek a lĂĄbak Ă©s meglepetĂ©semre eddig mĂ©g nem tapasztalt Ăzek jöttekâ
hĂĄt nagyon meglepĆdtem hogy ilyenre is kĂ©pes ez a tankâ![]()
Valaki prĂłbĂĄlta mĂĄr Ăgy tekerve?
Ă azt Ășgy szoktĂĄk hosszabb lĂĄbat hagynak neki Ă©s lejjebb toljĂĄk a tekerĂ©st közelleb legyen a levegĆ beĂĄramlĂĄshoz . ![]()
Ăn prĂłbĂĄltam lentebb tolva is meg magasabbra emelve is Ă©s kb fele az az Ăz volt mint most hogy fordĂtva tekertem az ellenĂĄllĂĄstâ
Az biztos hogy most sokkal jobban adja az Ăzt mint eddig volt! A pod-ban is ugyan az az ĂzƱ leves Ă©s egyforma Ăzeket produkĂĄl mindegyik levessel tesztelemâ![]()

EgyelĆre Ă©n is keresem a tĂĄrsĂĄt. GyĂŒmölcsös Ăzeket hozza, arra imĂĄdom. Ha mĂĄr itt jĂĄrunk, desszertes izekhez ki milyen MTL tankot ajĂĄnl?![]()
Tripod2 / Steam Crave classic mtl ![]()
Ambition Ripley
Aliexpress-es premade micro-coil, talĂĄn ezzel eddig a legjobb az Aromamizer.
Ni80 GA28 2,5mm 0,95ohm
Hogy 2 negatĂvum is legyen.. Az elsĆ kĂ©t vattĂĄzĂĄs tökĂ©letesen sikerĂŒlt (de tĂșl korai volt az öröm
) , majd a következĆ kettĆnĂ©l elĆjött a mĂĄr sokszor emlegetett feltöltĂ©s utĂĄni Afc-n keresztĂŒli pisilĂ©s (10-15 slukk utĂĄn rendbejött, de rohadt idegesĂtĆ)⊠Most kicsit több vattĂĄt hagytam, remĂ©lem Ăgy sikerĂŒlt elfedni rendesen az ĂĄrkot.
A mĂĄsik.. Lehet sikerĂŒlt elnyalni a menetet a tank aljĂĄn, nagyon nehezen indul meg a rögzĂtĆgyƱrƱ lazĂtĂĄskor ami a builddeck alatt van, illetve a mikor visszarakom is 1,5-2 fordulatig szĂ©pen megy a helyĂ©re, majd a vĂ©gĂ©n alig tudom meghĂșzni, szorul.. ValĂłszĂnƱ tĂșlerĆltettem. ![]()
Bombo-t biztos nem ebbĆl fogom szĂvni, mert ez Ăgy 1-2 naponta szenvedĆs lesz..
Szia!
E miatt ne aggĂłdj,Ă©n is tapasztaltam ezt a jelensĂ©get.Az O gyƱrƱ miatt szorul a fel,Ă©s a letekerĂ©s utolsĂł,illetve elsĆ szakaszĂĄban.
InkĂĄbb a tekercsrögzĂtĆ csavarokkal kell nagyon Ăłvatosnak lenni,ott könnyen tönkre lehet tenni a meneteket,a tĂșlhĂșzĂĄssal.
Akkor nem egyedi hiba.. NĂ©ztem is, hogy kamerĂĄval rĂĄnagyĂtva sem lĂĄtok hibĂĄt a meneteken.. Csak azĂ©rt gĂĄz mert 1-2 nap hasznĂĄlat utĂĄn alig bĂrom letekerni, tegnap este 3x tekertem szĂ©t majdnem a palĂĄst rĂ©szt mire sikerĂŒlt lemƱteni a gyƱrƱt.. ![]()
Kend be alaposan vgvel.
Nem egyedi, egy picit megnyĂșlik az alsĂł O-gyƱrƱ, Ă©s baromira tud szorulni. Viszont azt ott koppanĂĄsig össze kell tekerni, Ășgyhogy a szokĂĄsos megoldĂĄs segĂt: pici pg/vg-vel kend meg, onnantĂłl könnyebb az Ă©let. Nekem is megnyĂșlt, picit szorul is viszont a mai napig a gyĂĄri tömĂtĂ©sszett van benne, mĂ©g nem cserĂ©ltem semmit. VattĂĄzĂĄst csak finoman, itt a több nem mindig jobb, pici a kazĂĄntĂ©r, ha felfekszik a belsĆ oldalĂĄn, az is tud könnyezni a levegĆzĆn. Ne felĂŒlrĆl tömködd bele, a deck nyitott oldalĂĄrĂłl fĂ©sĂŒld be, szinte belehuppan a helyĂ©re. Ha nagyon nem bĂrsz vele, közĂ©pre a tekerĂ©s alĂĄ be tudsz rakni egy kis vattagombĂłcot, az helyĂ©n tartja a kĂ©t vĂ©get, de ha rĂĄĂ©rzel, felesleges ![]()
Olvastam ezt az oldalrĂłl fĂ©sĂŒlĆs mĂłdszert, de nem igazĂĄn jön össze.
Az vĂĄlt be, hogy kb a fele vattĂĄt felĂŒlrĆl ejtem bele, a mĂĄsikfele mĂĄr megy fĂ©sĂŒlĂ©ssel oldalrĂłl, a vĂ©gĂ©n pedig felĂŒlrĆl Ăłvatosan belenyomkodom az ĂĄrokba, hogy felfekĂŒdjön szĂ©pen az aljĂĄn. Lehet kĂ©prĆl soknak tƱnik a vatta, de sima 2,5-es Bp mods ritkĂtĂĄs nĂ©lkĂŒl o-gyƱrƱ alatt kb 1mm-el elvĂĄgva. Most jĂłl sikerĂŒlt, mĂĄr 2x töltöttem Ă©s nulla folyĂĄs, Ăzben meg kb a szokĂĄsos. ![]()
Viszont ez a szĂĄlhuzal mĂ©gsem lesz a kedvencem, elsĆ pĂĄr slukk egĂ©sz jĂł volt, de azĂłta kevesebb lett az Ăz. Superfine claptonnal jobbak az Ăzek.
ĂzlĂ©s kĂ©rdĂ©se, nekem sok a clapton. Nem olyan ördöngĆssĂ©g az az oldalrĂłl bekotrĂĄs, elĆször szarul nĂ©z ki meg nem akar helyremenni, aztĂĄn egyszer csak hirtelen elfogy Ă©s mindenki a helyĂ©n van ![]()