Ma már cotton bacon vattával, heisenberg lötyivel.
Finomabb mint a tegnapi próbálkozásom
Heisenberg az átrágja magát mindenen.
Ja, mostantól ez lesz a heisenberg tank.
Kérem töltse fel az ablakmosó folyadékot
Majd védőkesztyűben óvatosan cseppentsen hármat az M-type felíratú pipettából
A tegnapelőtt újra tekertem az Ares2 és úgy döntöttem egyet másképp tekerek így föntre kerültek a lábak és meglepetésemre eddig még nem tapasztalt ízek jöttek hát nagyon meglepődtem hogy ilyenre is képes ez a tank
Valaki próbálta már így tekerve?
Á azt úgy szokták hosszabb lábat hagynak neki és lejjebb tolják a tekerést közelleb legyen a levegő beáramláshoz .
Én próbáltam lentebb tolva is meg magasabbra emelve is és kb fele az az íz volt mint most hogy fordítva tekertem az ellenállást Az biztos hogy most sokkal jobban adja az ízt mint eddig volt! A pod-ban is ugyan az az ízű leves és egyforma ízeket produkál mindegyik levessel tesztelem
Egyelőre én is keresem a társát. Gyümölcsös ízeket hozza, arra imádom. Ha már itt járunk, desszertes izekhez ki milyen MTL tankot ajánl?
Tripod2 / Steam Crave classic mtl
Ambition Ripley
Aliexpress-es premade micro-coil, talán ezzel eddig a legjobb az Aromamizer. Ni80 GA28 2,5mm 0,95ohm
Hogy 2 negatívum is legyen… Az első két vattázás tökéletesen sikerült (de túl korai volt az öröm ) , majd a következő kettőnél előjött a már sokszor emlegetett feltöltés utáni Afc-n keresztüli pisilés (10-15 slukk után rendbejött, de rohadt idegesítő)… Most kicsit több vattát hagytam, remélem így sikerült elfedni rendesen az árkot.
A másik… Lehet sikerült elnyalni a menetet a tank alján, nagyon nehezen indul meg a rögzítőgyűrű lazításkor ami a builddeck alatt van, illetve a mikor visszarakom is 1,5-2 fordulatig szépen megy a helyére, majd a végén alig tudom meghúzni, szorul… Valószínű túlerőltettem.
Bombo-t biztos nem ebből fogom szívni, mert ez így 1-2 naponta szenvedős lesz…
Szia!
E miatt ne aggódj,én is tapasztaltam ezt a jelenséget.Az O gyűrű miatt szorul a fel,és a letekerés utolsó,illetve első szakaszában.
Inkább a tekercsrögzítő csavarokkal kell nagyon óvatosnak lenni,ott könnyen tönkre lehet tenni a meneteket,a túlhúzással.
Akkor nem egyedi hiba… Néztem is, hogy kamerával ránagyítva sem látok hibát a meneteken… Csak azért gáz mert 1-2 nap használat után alig bírom letekerni, tegnap este 3x tekertem szét majdnem a palást részt mire sikerült leműteni a gyűrűt…
Kend be alaposan vgvel.
Nem egyedi, egy picit megnyúlik az alsó O-gyűrű, és baromira tud szorulni. Viszont azt ott koppanásig össze kell tekerni, úgyhogy a szokásos megoldás segít: pici pg/vg-vel kend meg, onnantól könnyebb az élet. Nekem is megnyúlt, picit szorul is viszont a mai napig a gyári tömítésszett van benne, még nem cseréltem semmit. Vattázást csak finoman, itt a több nem mindig jobb, pici a kazántér, ha felfekszik a belső oldalán, az is tud könnyezni a levegőzőn. Ne felülről tömködd bele, a deck nyitott oldaláról fésüld be, szinte belehuppan a helyére. Ha nagyon nem bírsz vele, középre a tekerés alá be tudsz rakni egy kis vattagombócot, az helyén tartja a két véget, de ha ráérzel, felesleges
Olvastam ezt az oldalról fésülős módszert, de nem igazán jön össze. Az vált be, hogy kb a fele vattát felülről ejtem bele, a másikfele már megy fésüléssel oldalról, a végén pedig felülről óvatosan belenyomkodom az árokba, hogy felfeküdjön szépen az alján. Lehet képről soknak tűnik a vatta, de sima 2,5-es Bp mods ritkítás nélkül o-gyűrű alatt kb 1mm-el elvágva. Most jól sikerült, már 2x töltöttem és nulla folyás, ízben meg kb a szokásos.
Viszont ez a szálhuzal mégsem lesz a kedvencem, első pár slukk egész jó volt, de azóta kevesebb lett az íz. Superfine claptonnal jobbak az ízek.
Ízlés kérdése, nekem sok a clapton. Nem olyan ördöngősség az az oldalról bekotrás, először szarul néz ki meg nem akar helyremenni, aztán egyszer csak hirtelen elfogy és mindenki a helyén van