How do you roll, how do you wick? 😊

Ma mår cotton bacon vattåval, heisenberg lötyivel.
Finomabb mint a tegnapi prĂłbĂĄlkozĂĄsom

6 Likes

Heisenberg az ĂĄtrĂĄgja magĂĄt mindenen. :rofl:

Ja, mostantĂłl ez lesz a heisenberg tank. :grin:

4 Likes

Kérem töltse fel az ablakmosó folyadékot :joy::rofl::sweat_smile:

2 Likes

Majd vĂ©dƑkesztyƱben Ăłvatosan cseppentsen hĂĄrmat az M-type felĂ­ratĂș pipettĂĄbĂłl :joy:

2 Likes

A tegnapelƑtt Ășjra tekertem az Ares2 Ă©s Ășgy döntöttem egyet mĂĄskĂ©pp tekerek Ă­gy föntre kerĂŒltek a lĂĄbak Ă©s meglepetĂ©semre eddig mĂ©g nem tapasztalt Ă­zek jöttek​:thinking: hĂĄt nagyon meglepƑdtem hogy ilyenre is kĂ©pes ez a tank​:grin:

Valaki prĂłbĂĄlta mĂĄr Ă­gy tekerve?

4 Likes

Á azt Ășgy szoktĂĄk hosszabb lĂĄbat hagynak neki Ă©s lejjebb toljĂĄk a tekerĂ©st közelleb legyen a levegƑ beĂĄramlĂĄshoz . :grin:

Én prĂłbĂĄltam lentebb tolva is meg magasabbra emelve is Ă©s kb fele az az Ă­z volt mint most hogy fordĂ­tva tekertem az ellenĂĄllĂĄst​:thinking: Az biztos hogy most sokkal jobban adja az Ă­zt mint eddig volt! A pod-ban is ugyan az az Ă­zƱ leves Ă©s egyforma Ă­zeket produkĂĄl mindegyik levessel tesztelem​:folded_hands:

4 Likes

Jeremy Strong Yes GIF by SuccessionHBO

4 Likes

Cthulhu AIO Ă©s az elƑjĂĄtĂ©k

8 Likes

EgyelƑre Ă©n is keresem a tĂĄrsĂĄt. GyĂŒmölcsös Ă­zeket hozza, arra imĂĄdom. Ha mĂĄr itt jĂĄrunk, desszertes izekhez ki milyen MTL tankot ajĂĄnl?:sweat_smile:

8 Likes

Tripod2 / Steam Crave classic mtl :grin:

5 Likes

Ambition Ripley

4 Likes

Aliexpress-es premade micro-coil, talĂĄn ezzel eddig a legjobb az Aromamizer. :blush: Ni80 GA28 2,5mm 0,95ohm

Hogy 2 negatĂ­vum is legyen.. Az elsƑ kĂ©t vattĂĄzĂĄs tökĂ©letesen sikerĂŒlt (de tĂșl korai volt az öröm :smile:) , majd a következƑ kettƑnĂ©l elƑjött a mĂĄr sokszor emlegetett feltöltĂ©s utĂĄni Afc-n keresztĂŒli pisilĂ©s (10-15 slukk utĂĄn rendbejött, de rohadt idegesĂ­tƑ)
 Most kicsit több vattĂĄt hagytam, remĂ©lem Ă­gy sikerĂŒlt elfedni rendesen az ĂĄrkot.

A mĂĄsik.. Lehet sikerĂŒlt elnyalni a menetet a tank aljĂĄn, nagyon nehezen indul meg a rögzĂ­tƑgyƱrƱ lazĂ­tĂĄskor ami a builddeck alatt van, illetve a mikor visszarakom is 1,5-2 fordulatig szĂ©pen megy a helyĂ©re, majd a vĂ©gĂ©n alig tudom meghĂșzni, szorul.. ValĂłszĂ­nƱ tĂșlerƑltettem. :cold_sweat:
Bombo-t biztos nem ebbƑl fogom szívni, mert ez így 1-2 naponta szenvedƑs lesz..

6 Likes

Szia!

E miatt ne aggĂłdj,Ă©n is tapasztaltam ezt a jelensĂ©get.Az O gyƱrƱ miatt szorul a fel,Ă©s a letekerĂ©s utolsĂł,illetve elsƑ szakaszĂĄban.
InkĂĄbb a tekercsrögzĂ­tƑ csavarokkal kell nagyon Ăłvatosnak lenni,ott könnyen tönkre lehet tenni a meneteket,a tĂșlhĂșzĂĄssal.

5 Likes

Akkor nem egyedi hiba.. NĂ©ztem is, hogy kamerĂĄval rĂĄnagyĂ­tva sem lĂĄtok hibĂĄt a meneteken.. Csak azĂ©rt gĂĄz mert 1-2 nap hasznĂĄlat utĂĄn alig bĂ­rom letekerni, tegnap este 3x tekertem szĂ©t majdnem a palĂĄst rĂ©szt mire sikerĂŒlt lemƱteni a gyƱrƱt.. :smile:

3 Likes

Kend be alaposan vgvel.

4 Likes

Nem egyedi, egy picit megnyĂșlik az alsĂł O-gyƱrƱ, Ă©s baromira tud szorulni. Viszont azt ott koppanĂĄsig össze kell tekerni, Ășgyhogy a szokĂĄsos megoldĂĄs segĂ­t: pici pg/vg-vel kend meg, onnantĂłl könnyebb az Ă©let. Nekem is megnyĂșlt, picit szorul is viszont a mai napig a gyĂĄri tömĂ­tĂ©sszett van benne, mĂ©g nem cserĂ©ltem semmit. VattĂĄzĂĄst csak finoman, itt a több nem mindig jobb, pici a kazĂĄntĂ©r, ha felfekszik a belsƑ oldalĂĄn, az is tud könnyezni a levegƑzƑn. Ne felĂŒlrƑl tömködd bele, a deck nyitott oldalĂĄrĂłl fĂ©sĂŒld be, szinte belehuppan a helyĂ©re. Ha nagyon nem bĂ­rsz vele, közĂ©pre a tekerĂ©s alĂĄ be tudsz rakni egy kis vattagombĂłcot, az helyĂ©n tartja a kĂ©t vĂ©get, de ha rĂĄĂ©rzel, felesleges :+1:

6 Likes

Olvastam ezt az oldalrĂłl fĂ©sĂŒlƑs mĂłdszert, de nem igazĂĄn jön össze. :smile: Az vĂĄlt be, hogy kb a fele vattĂĄt felĂŒlrƑl ejtem bele, a mĂĄsikfele mĂĄr megy fĂ©sĂŒlĂ©ssel oldalrĂłl, a vĂ©gĂ©n pedig felĂŒlrƑl Ăłvatosan belenyomkodom az ĂĄrokba, hogy felfekĂŒdjön szĂ©pen az aljĂĄn. Lehet kĂ©prƑl soknak tƱnik a vatta, de sima 2,5-es Bp mods ritkĂ­tĂĄs nĂ©lkĂŒl o-gyƱrƱ alatt kb 1mm-el elvĂĄgva. Most jĂłl sikerĂŒlt, mĂĄr 2x töltöttem Ă©s nulla folyĂĄs, Ă­zben meg kb a szokĂĄsos. :blush:

Viszont ez a szĂĄlhuzal mĂ©gsem lesz a kedvencem, elsƑ pĂĄr slukk egĂ©sz jĂł volt, de azĂłta kevesebb lett az Ă­z. Superfine claptonnal jobbak az Ă­zek.

4 Likes

ÍzlĂ©s kĂ©rdĂ©se, nekem sok a clapton. Nem olyan ördöngƑssĂ©g az az oldalrĂłl bekotrĂĄs, elƑször szarul nĂ©z ki meg nem akar helyremenni, aztĂĄn egyszer csak hirtelen elfogy Ă©s mindenki a helyĂ©n van :thinking:

5 Likes

PrĂłbĂĄlgatom majd.. :smiley: melyik O gyƱrƱ szorul egyĂ©bkĂ©nt? A 9-es, ami ha jĂłl lĂĄttam a “bĂĄzis” gyƱrƱn belĂŒl van? MĂĄshol Ă©n nem lĂĄtok o-gyƱrƱt alul összerakĂĄskor.

2 Likes