Megcsináltam. Szuperül tette a dolgát. (Ugyanezen 415 RDTA-n. )
Pontosan ahogyan mondod ! Csak ez is megosztó volt nagyon , van aki azt mondta nem szereti a fém szövet ízét ! Én még soha nem ettem ! Soha nem éreztem fémes ízt ! Viszont a vattás tankoknál sokkal jobb ízeket ad !
Nekem anno meggyűlt a bajom azzal, hogy ne zárja rövidre a tekerést. (Vagy egy szakaszát).
Nem volt fémíze, ha nem rozsdás vaslapból vagy kerítésdrótból tekertem. De aztán feladtam ezt is, sajna. Mert nem voltam elég ügyes.
Szerintem ezt csak azok érzik akik eleve fémallergiától szenvednek. Én kimaradtam a Genesis korszakból, üvegszállal kezdtem. Szerintem annak mindenki kiérzi az ízét.
Pedig pont ezen gondolkodtam, hogy leendő kóstolókazánomat üvegszállal kellene megépíteni…akkor nem kellene ízcserénként vattát cserélnem.
Pedig nagyon egyszerű megszüntetni a zárlatot csak egy jó mecha mod kell hozzá !
És persze tudni kell mit csinál az ember !
Nem biztos, hogy nem kell. Ha emlékeim nem csalnak, a svéd és német üvegszálak a legtisztábbak. De ezeket volt aki ki is főzte, hogy abszolút tiszta ízt hozzon. Ám nem lehet maradéktalanul kiűzni belőle az előző liquid ízét. Pontosabban én sosem tudtam.
Én csak lustaságból használok vattát az üvegszál és a mesh beszerzése már körülményesebb…
Jó üvegszál bír x db kiégetést? Mondjuk, üvegszálam nemigen maradt régről…
Bár, ha nagyon benne maradnak ízek, nem erőltetem. Csak kevesebb macerával meg akartam úszni leendő kóstolásaimat.
(16 aromát várok, nem vagyok normális )
Hát, majd szagolgatom meg nyalom
én csak ki mostam és izitottam
Volt aki főzte, volt aki nem ! De a gyártási folyamat során ami rákerült , azt így le lehetett sterilizálni ! Meg elveszi az alap ízt az üvegszálról !
Jól csinálod. Van amelyiket nem muszáj, pl ez a svéd és német valóban tiszta. Ha levágsz egy darabot “megkóstolod” (nem ér nevetni) akkor érzed, vagy épp nem érzed, hogy mennyire tiszta e vagy sem. Amelyik kevésbé tiszta annak olyan fura íze van, hasonlít a benzin illatara.
Igen a benzin szagra emlékszem az volt a sza@
Nekem még most is van kb. 10 méternyi egyes német üvegszálam de én azt is kifőztem mindig ! De meg is tartom nem tudjuk mit hoz a jövő !
Nekem szinte a kezdetektől fogva voltak , (van) NGP modjaim (modom) , a gyártási ciklus végéig kipróbáltam őket ! Ha jól emlékszem a moon volt a gyártás vége !
Nem is tudom miért nem vettem NGP modot
Az feketében volt a nagyon szép.
Igen a 3 as szériák már feketére voltak anodizálva !