Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Megcsináltam. Szuperül tette a dolgát. (Ugyanezen 415 RDTA-n. :grin:)

5 kedvelés

8 kedvelés

Pontosan ahogyan mondod ! Csak ez is megosztó volt nagyon , van aki azt mondta nem szereti a fém szövet ízét ! Én még soha nem ettem ! :grin: Soha nem éreztem fémes ízt ! Viszont a vattás tankoknál sokkal jobb ízeket ad !

8 kedvelés

Nekem anno meggyűlt a bajom azzal, hogy ne zárja rövidre a tekerést. (Vagy egy szakaszát).
Nem volt fémíze, ha nem rozsdás vaslapból vagy kerítésdrótból tekertem. De aztán feladtam ezt is, sajna. Mert nem voltam elég ügyes.

2 kedvelés

Szerintem ezt csak azok érzik akik eleve fémallergiától szenvednek. :thinking: Én kimaradtam a Genesis korszakból, üvegszállal kezdtem. Szerintem annak mindenki kiérzi az ízét. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Pedig pont ezen gondolkodtam, hogy leendő kóstolókazánomat üvegszállal kellene megépíteni…akkor nem kellene ízcserénként vattát cserélnem.

1 kedvelés

Pedig nagyon egyszerű megszüntetni a zárlatot csak egy jó mecha mod kell hozzá ! :grin: :wink: :innocent:
És persze tudni kell mit csinál az ember !

4 kedvelés

Nem biztos, hogy nem kell. :thinking: Ha emlékeim nem csalnak, a svéd és német üvegszálak a legtisztábbak. De ezeket volt aki ki is főzte, hogy abszolút tiszta ízt hozzon. Ám nem lehet maradéktalanul kiűzni belőle az előző liquid ízét. Pontosabban én sosem tudtam.

4 kedvelés

Én csak lustaságból használok vattát az üvegszál és a mesh beszerzése már körülményesebb…

4 kedvelés

Jó üvegszál bír x db kiégetést? Mondjuk, üvegszálam nemigen maradt régről…
Bár, ha nagyon benne maradnak ízek, nem erőltetem. Csak kevesebb macerával meg akartam úszni leendő kóstolásaimat.
(16 aromát várok, nem vagyok normális :joy:)

Hát, majd szagolgatom meg nyalom :stuck_out_tongue:

1 kedvelés

én csak ki mostam és izitottam

4 kedvelés

Volt aki főzte, volt aki nem ! De a gyártási folyamat során ami rákerült , azt így le lehetett sterilizálni ! Meg elveszi az alap ízt az üvegszálról !

4 kedvelés

Jól csinálod. :slightly_smiling_face: Van amelyiket nem muszáj, pl ez a svéd és német valóban tiszta. Ha levágsz egy darabot “megkóstolod” (nem ér nevetni) akkor érzed, vagy épp nem érzed, hogy mennyire tiszta e vagy sem. Amelyik kevésbé tiszta annak olyan fura íze van, hasonlít a benzin illatara.

5 kedvelés

Igen a benzin szagra emlékszem az volt a sza@ :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Nekem még most is van kb. 10 méternyi egyes német üvegszálam de én azt is kifőztem mindig ! De meg is tartom nem tudjuk mit hoz a jövő ! :wink:

5 kedvelés

Nekem szinte a kezdetektől fogva voltak , (van) NGP modjaim (modom) , a gyártási ciklus végéig kipróbáltam őket ! Ha jól emlékszem a moon volt a gyártás vége !

2 kedvelés

Nem is tudom miért nem vettem NGP modot :thinking:

1 kedvelés

Az feketében volt a nagyon szép. :blush:

2 kedvelés

Igen a 3 as szériák már feketére voltak anodizálva ! :wink: :blush:

3 kedvelés

A csúcs a készülékeik közül a moon volt, az már teljes ss acélból és réz kapcsolóval valamint a tankszekció 3in1 volt gyárilag ! RDA , RTA, és a genesis !

3 kedvelés