Igy vagyok vele én is…van belőle 3-as is csak mondom
Nézegettem Szebb a 4 olyan …elegáns? Nem olyan mint én
Szebb ez igaz a 3-as olyan görögös…
Most nézem a LH oldalon most bezzeg van 4-es
Ez így van a danikal is mind így jártam amikor venni akartam mindig a drágább oldalon volt csak…
Sebaj megvan,lapozunk,nézünk másik tankot
Ennyi…jöhet egy Caiman RDTA
Hát …nem tudom…nem jöttek be a sodronyosok vagy csak én voltam béna
ez nem az a Női nevű kategória…
Igaz más a FOGÁSA
Én pl úgy vettem a brunhilde mtl rdta-t, és az ares 2-t, hogy napokig, hetekig böngésztem az online shoppokat. És amikor rá akadtam, egy akciósra, akkor nem volt könyörület…
Én nem így szoktam vásárolni…
Előkerült egy régebbi spulni SS MTL clapton. Ízre nem rossz, bár az SS-nél úgy vélem a mentol avagy coolada kicsit kiemelkedőbb mint a Ni80 esetében, de könnyen lehet, hogy csak beképzelem magamnak. Viszont ez a “foltosodás” nekem új. Ja igen, KTS Black-el locsoltam meg, hogy fogyjon már el.
Szerk.: számítottam rá, hogy több wattot fog kérni, mint a Ni80, de talán picit sokkal többet. 13-14watton pörög a Ni80-as clapton, ez elkért 19-20 wattot. De elkezdett melegedni, úgyhogy kiegyeztem vele 17 wattal.
Nálam nem veri, csak ebből sem sok van, úgyhogy fogyasztom. Nem rossz, csak nekem a Ni80 finomabb.
Köszi Szabi, de egyelőre tárgytalan, mert elmosogattam valahová azt a kis bizbaszt, ami az 510 tartja. Lehet már a halakkal alszik.
Tartalékot meg nem adnak hozzá…
Jól fest. De én ezekkel anno sem bírtam. Volt egy első generációs QZI genesis-em. Sosem jött össze zárlat nélkül.
(Én még a drótsodronyos tankokat sem ismerem, illetve nem tudom, mennyire stabilak).
De ma megtaláltam egy 11 éves 10x10 centis fémszövetet a régi dobozomban.
Jó is?
Szervusz András !
Mi a párommal a genesis kazánokkal kezdtünk ! Álmomban is megcsinálom tökéletesre bármikor ! Valahogy kikoptak ezek a mesh szövetes tankok !
Még a fejembe jutott a kokszolás pofon egyszerű , fémszövet kihúz lekokszol , fémszövet vissza és go.
És akár vattával is mesh helyett