Igy vagyok vele én is…van belőle 3-as is csak mondom ![]()
Nézegettem
Szebb a 4
olyan …elegáns?
Nem olyan mint én ![]()
![]()
![]()
![]()
Szebb ez igaz a 3-as olyan görögös… ![]()
Most nézem a LH oldalon most bezzeg van 4-es
Ez így van a danikal is mind így jártam amikor venni akartam mindig a drágább oldalon volt csak..
Sebaj
megvan,lapozunk,nézünk másik tankot![]()
![]()
![]()
![]()
Ennyi…jöhet egy Caiman RDTA ![]()
Hát …nem tudom…nem jöttek be a sodronyosok vagy csak én voltam béna![]()
ez nem az a Női nevű kategória… ![]()
Igaz
más a FOGÁSA![]()
Én pl úgy vettem a brunhilde mtl rdta-t, és az ares 2-t, hogy napokig, hetekig böngésztem az online shoppokat. És amikor rá akadtam, egy akciósra, akkor nem volt könyörület…
Én nem így szoktam vásárolni… ![]()
Előkerült egy régebbi spulni SS MTL clapton. Ízre nem rossz, bár az SS-nél úgy vélem a mentol avagy coolada kicsit kiemelkedőbb mint a Ni80 esetében, de könnyen lehet, hogy csak beképzelem magamnak.
Viszont ez a “foltosodás” nekem új.
Ja igen, KTS Black-el locsoltam meg, hogy fogyjon már el. ![]()
Szerk.: számítottam rá, hogy több wattot fog kérni, mint a Ni80, de talán picit sokkal többet. 13-14watton pörög a Ni80-as clapton, ez elkért 19-20 wattot. De elkezdett melegedni, úgyhogy kiegyeztem vele 17 wattal. ![]()
Nálam nem veri, csak ebből sem sok van, úgyhogy fogyasztom. Nem rossz, csak nekem a Ni80 finomabb. ![]()
Köszi Szabi, de egyelőre tárgytalan, mert elmosogattam valahová azt a kis bizbaszt, ami az 510 tartja.
Lehet már a halakkal alszik. ![]()
Tartalékot meg nem adnak hozzá…
Jól fest.
De én ezekkel anno sem bírtam. Volt egy első generációs QZI genesis-em. Sosem jött össze zárlat nélkül.
(Én még a drótsodronyos tankokat sem ismerem, illetve nem tudom, mennyire stabilak).
De ma megtaláltam egy 11 éves 10x10 centis fémszövetet a régi dobozomban.
Jó is?
Szervusz András !
Mi a párommal a genesis kazánokkal kezdtünk ! Álmomban is megcsinálom tökéletesre bármikor ! Valahogy kikoptak ezek a mesh szövetes tankok !
Még a fejembe jutott a kokszolás pofon egyszerű , fémszövet kihúz lekokszol , fémszövet vissza és go.
![]()
És akár vattával is mesh helyett ![]()