Nekem valahogy nem ĂĄll rĂĄ a kezem a hĂ©zagosra 28GA szĂĄlhuzallal. Rendeltem most aliexpressrĆl hĂ©zagos tekerĆsegĂ©det, talĂĄn majd azzal sikeresebb leszek. Ezzel a claptonnal talĂĄn egy fokkal könnyebb dolgozni, csak ez meg nem tĂșl gazdasĂĄgos pl egy Bombo-val, mĂĄrpedig tuti nem gyĂŒmölcsösökkel fogok MTL-ezni.
AmĂg megjön a hĂ©zagolĂłs, megtanulhatĂł. Tekerj a szĂŒksĂ©gesnĂ©l több menetet, majd hĂșzd szĂ©t ârugĂłraâ, kicsit összenyomod Ă©s mĂĄr sose lesz hĂ©zagtalan. A görbe Ă©s plusszos drĂłtost meg fejtsd vissza a segĂ©drĆl. KĂ©sz. Harmadikra menni fog!
Rendeltem most aliexpressrĆl hĂ©zagos tekerĆsegĂ©det
mig megnem érkezik @SzG88 a segéd addig esetleg kiprobålhatod ezt
A csavaros megoldåst még régebben 1youtube videoban låttam és tényleg szép hézagos tekerést lehet vele csinålni

vagy amit @Balazs_Samu_Nagy javasolt

Csak kivåncsisågból kérdezem @kovi82 milyen akksival hasznålod a modot 25W-on?
Ăgy prĂłbĂĄlgattam, lĂĄttam mĂĄr rĂłla videĂłt, de nekem valahogy az ss huzal kb visszaugrik alaphelyzetbe, ha meg kicsit sikerĂŒl is hĂ©zagosra, akkor nagyon nem egyformĂĄk a tĂĄvolsĂĄgok a menetek között.. Na meg mikor lehĂșzom a csavarokkal akkor aztĂĄn tĂ©nyleg mindenfelĂ© eltekeredik minden..
18650 3000mAh 3,7V
Ez ami nekem van VTC6
Na, akkor most mĂĄr tudod, ilyen egy nem tĂșl jĂłl sikerĂŒlt rta. A törpe jobb leszâ
Szerintem szĂ©p lett. Csak egy tipp, ha hĂ©zagosan tekersz, befogatod Ă©s leizzĂtod, majd utĂĄna nyomod össze (mĂg mĂ©g meleg a huzal) microcoilra akkor nem lesz ennyi hot spot.
Plusz a hot spot miatt Ă©rdemes tartani sniccer-pengĂ©t vagy szikĂ©t, azzal el lehet rendezni a tĂșl közeli karikĂĄkat finoman.
Nekem eddig mindig elĂ©g volt kerĂĄmiacsipesszel vĂ©gighĂșzni rajta, szĂ©tugrott szĂ©pen. De igen, van ami nem megy ilyen könnyen.
Eddig egĂ©sz jĂł csak mĂ©g nekem is kell tapasztalni de ha azt mondod hogy jobb lesz a dvarw akkor ez bekerĂŒl a fiokba
Ăn most pl. hat szettet pörgetek, hat Ăzzel. Nem kell egybĆl elrĂĄmolni
A dvarwot szeretem, jĂł ĂzƱ, szĂ©p(minimĂĄldesign), problĂ©mamentes faĂ©k. Az arest nem igazĂĄn, nekem picit nagy kazĂĄntĂ©r, konstrukciĂłs bakikkal.
Fiók lesz Miért kérdezed
Ezzel az Ares 2 vel eddig feltƱnt hogy hajlamos szivårogni a liquid ha nem elég a vatta a våjatokban ahovå be kell fƱzni és lehet érdemes egy kis plusz vattåt is betenni a lyukakba
Megmarad Ăzeket kostolgatni ha tĂ©nyleg annyira jĂł ahogy dicsĂ©ritekâ
Nålam a dvarw a sor végén kullog, szeretem, meg minden, de csak jobbak vannak.
Van jobb is a dvarw-nĂĄl? Pl melyikek azok?
nem olyan nehéz jobbat talålni..PL: diplomat