Nekem valahogy nem áll rá a kezem a hézagosra 28GA szálhuzallal. Rendeltem most aliexpressről hézagos tekerősegédet, talán majd azzal sikeresebb leszek. Ezzel a claptonnal talán egy fokkal könnyebb dolgozni, csak ez meg nem túl gazdaságos pl egy Bombo-val, márpedig tuti nem gyümölcsösökkel fogok MTL-ezni.
Amíg megjön a hézagolós, megtanulható. Tekerj a szükségesnél több menetet, majd húzd szét “rugóra”, kicsit összenyomod és már sose lesz hézagtalan. A görbe és plusszos drótost meg fejtsd vissza a segédről. Kész. Harmadikra menni fog!
Rendeltem most aliexpressről hézagos tekerősegédet
mig megnem érkezik @SzG88 a segéd addig esetleg kiprobálhatod ezt
A csavaros megoldást még régebben 1youtube videoban láttam és tényleg szép hézagos tekerést lehet vele csinálni
vagy amit @Balazs_Samu_Nagy javasolt
Csak kiváncsiságból kérdezem @kovi82 milyen akksival használod a modot 25W-on?
Így próbálgattam, láttam már róla videót, de nekem valahogy az ss huzal kb visszaugrik alaphelyzetbe, ha meg kicsit sikerül is hézagosra, akkor nagyon nem egyformák a távolságok a menetek között… Na meg mikor lehúzom a csavarokkal akkor aztán tényleg mindenfelé eltekeredik minden…
18650 3000mAh 3,7V
Ez ami nekem van VTC6
Na, akkor most már tudod, ilyen egy nem túl jól sikerült rta. A törpe jobb lesz
Szerintem szép lett. Csak egy tipp, ha hézagosan tekersz, befogatod és leizzítod, majd utána nyomod össze (míg még meleg a huzal) microcoilra akkor nem lesz ennyi hot spot.
Plusz a hot spot miatt érdemes tartani sniccer-pengét vagy szikét, azzal el lehet rendezni a túl közeli karikákat finoman.
Nekem eddig mindig elég volt kerámiacsipesszel végighúzni rajta, szétugrott szépen. De igen, van ami nem megy ilyen könnyen.
Eddig egész jó csak még nekem is kell tapasztalni de ha azt mondod hogy jobb lesz a dvarw akkor ez bekerül a fiokba
Én most pl. hat szettet pörgetek, hat ízzel. Nem kell egyből elrámolni
A dvarwot szeretem, jó ízű, szép(minimáldesign), problémamentes faék. Az arest nem igazán, nekem picit nagy kazántér, konstrukciós bakikkal.
Fiók lesz Miért kérdezed
Ezzel az Ares 2 vel eddig feltűnt hogy hajlamos szivárogni a liquid ha nem elég a vatta a vájatokban ahová be kell fűzni és lehet érdemes egy kis plusz vattát is betenni a lyukakba
Megmarad ízeket kostolgatni ha tényleg annyira jó ahogy dicséritek
Nálam a dvarw a sor végén kullog, szeretem, meg minden, de csak jobbak vannak.
Van jobb is a dvarw-nál? Pl melyikek azok?
nem olyan nehéz jobbat találni…PL: diplomat