Elnézést, és köszönöm!
Nem volt a shopban spool csak előre tekerten sajna ez a huzal, szóval anyival kevesebb az én munkám benne. Egy egy napos vattázás hátul a fekete pulse v2-n és kettő egy hetes vattázás… még elég egészségesen néznek ki. Ja… Reload S RDA klónok.
Továbbá Hali mindenkinek! Kb 1éve találtam rá a Vaperinára és már akkor jókat röhögtem itt néhány (viccesnek is szánt!) hozzászóláson. Ma végre regisztráltam is.
Amióta direkt kérve lett, hogy ne poénkodjuk agyon azz adott témát (maradjunk a lényegnél) azóta kevésbé vannak elszállt, agyament, humoros gondolatok megosztva…amit speciel én eléggé hiányolok…feláldoztuk a szakmai tartalom máglyáján. Így inkább lettünk 90%ban informatívak, de ebben itthon szerintem a legjobbak!
Na azért most is van némi takarítani,csoportosítani való agymenés,írás,poén.Gondolom én.De jó ez így is.
persze, akad…csak már elvétve röhögöm könnyesre magam úgy mint előtte …pedig a nevetés az egészségnek is jót tesz
Visszatérve a korábbi dryhites gondokra, most megépítettem ugyanúgy, csak most cotton clouds vattával rayon helyett és nincs dryhit. De még mindig hangos.
A hangtompítós vatta még várat magára
Olyan ez mint egy család,nőnek fel a gyerekek,komolyodnak,egyre több a tapasztalat,rutin,de az alaphangulat megmarad.
Cseréljünk adok érte mást ,te meg még némi kp.-ét. Nekem csöndben van…
Nem adom, ahhoz túl szép.
Ez igaz szép…és szerintem finom.
Igen, ez is igaz…egy fakír?
A scylla tetszik mióta a tht emlgetted…
Tényleg nagyon TH-ás így nem használom…3as nic alá kéne mennem da akkor meg mi lesz a sok nic.-kel… a hűtőben.
Fakír -hoz sokat kéne hozzá dobnod de nekem jó…
Mondjuk kicsit félek a deckjétől, ilyen van a bishopnak is és azt nem szerettem. Esetleg olyat lehetne,.hogy elküldjük egymásnak, teszteljük és ha mindenkinek ok utána is, akkor lebotoljuk. Kb 20k van köztük árban, annyival jobb a fakír.
Persze lehet így is…(több az mint 20k)80 -100 euró attól függ hol vette az ember…
90 eur az ion, akcióban ennyi volt emporion, a 34k, 150 dollár a scylla, az 55k. Annyi az.
Ha dollárban veszed az ugye usa akkor plusz 27%fa van rajta ha euróban 200euró a vaporism-on…
200eur? Ezt sikerült kihozni a 150 dollárból? Az szép…annyiért mégse kell, annyira nem tetszik.
Mondjuk a csehek sosem voltak szívbajosak…
Ennyiért adják nem én szabom az árakat…