Hát… Csak Szabi ne így tekerje meg és jó lesz. Olyan régi típusú build, hogy szakálla van. De nekem persze mindegy.
Nem tudomnem ismerem ,vagyis nem volt ilyenem így csak kamillázok mint posta galamb a kupáson
Találtam pár képet a régiek között. A GT2 tekeréséről nem találtam meg sajnos, de a Firebird teljesen ugyan az. Ez segíthet.
Kell a build deck palást, hogy megadja a magasságot. Egyébként lefelé is lehet tolni a palástot, pont a tekerés miatt, klónoknál mondjuk nem mindegyiknél lehet, de az eredetinél az RTA palástnak két állása van. Ha bepozicionálod utána kiveszed a tekerősegédet a tekerésből, lenyomod a palástot, bevattázod és mehet vissza a palást alapállásba. Majd beigazítod a vattát az etetőnyílásokba és levágod. KB ennyi. Imádtam a GT2-t, csak 3x vettem újra.
Közben annyit kotorásztam a gépen, hogy ráakadtam.
Itt bevallom sok volt a menet, csak kísérleteztem akkoriban, hogy mit hogyan, de olyan 7 menet simán mehet bele 2.5-ös magon.
Az összkép. Kis nosztalgia.
nincs ebben semmi szűkítő így adta a kolléga,mondom megtekerem neki 3 magon 6 menet 28ga kanthal lett igaz clone tank.Annyi a vattát bele húztam a sapka vagy mi kalap nem megy rá nem lehet rá tekerni na nem is idegesítem magam vele majd beviszem holnap a kollégának én nem küszködök velemajd ő rá teszi ha tudja.
még jó,hogy nem tetszett meg ez a tank majd kínlódjon vele a kollégaugy maradt vattázva az a kupak meg a csavar miatt nem megy bele nem lehet bele tekerni de nem is izgatjóvan az ugy.Majd ő össze rakja magának
Egy kattanást felkell húzni a palástott
Elvileg akkor számításaim szerint 50% esély lesz arra hogy:vagy jó lesz,vagy nem
erre mèg rá próbálok akkor szerintem.mindjárt csak be….tam a táskába
3as magon szar lesz
elhiszem de ehez semmi szűkítő nincs így kénytelen voltam 3 magon bele tekrni a lyukhoz viszonyítva
igaz volt fel kellett húzni egy kicsit nem egy rossz tank de nekem nem kéneköszi a segítséget mindenkinek.
Biztos van jobb de nekem még mindig a legjobb ár/érték arányú vatta a cotton clouds…
Nem csak a vatta miatt lesz jobb íze,hanem a tekerés miatt is.
Bár,én szeretek vele “bíbelődni”
De ez mindenkinél változó
…és egy új dani…ez igen!
Köszönöm és titán valahogy vonzódok ehez a színhez
szépek is…és aki tud tekerni az élvezi az ízeket…
Olyan is volt már hogy sikerült ezt régen vettem már elő így ő a soros