Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Nálam így néz ki:

Felülről kezdem tekerni, első egy fél, után három egész, majd az elejétől visszahuzok egy karikát.

Most cellucotton rayon van benne, wow, jó íze van, bár ez a vatta valami undorító tapintásra.

4 kedvelés

Mi ez a kazán?

Vapesystem byka v8 standard edition, fém palásttal

1 kedvelés

Csupán azért, mert k@rva jól néz ki…:grinning:

De az íze jó… :grin:

Igen, egy határozott darab fém. :sweat_smile:

Olyan mint valami műszál, elég fura, egyáltalán nem természetes vattának néz ki. :thinking: Inkább, mint valami durva kender, műszálas kender.

Igen ,nekem a kedvencem… :no_good_man:

2 kedvelés

Vettem 3 métert, most már nekem is az lesz…

2 kedvelés

@Janos_Groszeibl tetszetős :grin:

7 kedvelés

Cotton bacon mindig várat magára ízben de jól dorombol :joy:

Bim mint akit nyakon vertek . Nem számítottam sokra de adja egynek elmegy . Tömör gőz próba képen Vitruvainos babá azt a kis rumot nem érzem amit szoktam de gondolom még a vatta miatt. Nem az a kapkodós tank gyorsan melegszik viszont jól hül . Nem hagya magát lánc slukolni mert megfolyt a gőz :joy:.

5 kedvelés

Vattázni nem egyszerű. Azért lehetett volna távolabb az a K lik a tekercs szélétől

angry family guy GIF by HULU

4 kedvelés

3 kedvelés

Ether Boro. MTL teszt 1,5 mm-es levegőzés 32 Ga SS huzal és Barrel Aged Tobacco 20 W. Az ellenállást nem tudom mivel ez a mocsok Meson annyira hamisan mér, hogy TC-ben meg sem hajlandó szólalni. Szerinte 0,77 Ohm, legyen inkább olyan 0,65 vagy ilyesmi.

6 kedvelés

@Janos_Groszeibl köszönöm a tankot.
Mivel nem volt drip így válogatni kezdetén és pyrex dbnál kötöttem ki elég impozáns lett. Nem mintha nem mutatna jól csak egy kis extra az extra mellé. Csak 60w izzítás.

4 kedvelés

Mondom meg lesem a tekerdét és pislogtam egy nagyot :sweat_smile:. Olyan durva huzalt vagy huzal együtteseket használok . Komoly elő készületeket igyényel adatok szemponjából . 30 perc állat nem találtam meg a méterenkénti ellenálását ennek. De tanulok legközelebb egy hangal kevesebb :grin:

Vapetoolba beírod, 2 perc és megmondja.

Nem rossz na viszont erre rá kell dobni egy pár percet ki keresni :sweat_smile:. Magyarán én lenni balf@sz . :rofl:
Amúgy is érzésre terek meg 3 mag és ha nem hajlik akkorra + fogó húzáshoz

A jó öreg Advken Manta! :heart_eyes: Volt DL-es korszakom, így megvolt eme szépség nekem is. Egyszer csak nem mérte az ellenállást egyik mod sem. Bármit csináltam vele nem mért, 0 ohm, kuka az egész. Aztán egy utolsó utáni próbálkozás, hogy kivettem a középérintkezőt, és lám… Az volt szétrohadva! Csak érdekesség képpen, ha felmerülne hasonló gond. Használd egészséggel! :blush:

4 kedvelés

Ha ráérzel már gyorsan megy, akármilyen brutál claptont is ki lehet mérni, kicsit ismerkedni kell vele.