Nálam így néz ki:
Felülről kezdem tekerni, első egy fél, után három egész, majd az elejétől visszahuzok egy karikát.
Most cellucotton rayon van benne, wow, jó íze van, bár ez a vatta valami undorító tapintásra.
Nálam így néz ki:
Felülről kezdem tekerni, első egy fél, után három egész, majd az elejétől visszahuzok egy karikát.
Most cellucotton rayon van benne, wow, jó íze van, bár ez a vatta valami undorító tapintásra.
Mi ez a kazán?
Vapesystem byka v8 standard edition, fém palásttal
Csupán azért, mert k@rva jól néz ki…
De az íze jó…
Igen, egy határozott darab fém.
Olyan mint valami műszál, elég fura, egyáltalán nem természetes vattának néz ki. Inkább, mint valami durva kender, műszálas kender.
Igen ,nekem a kedvencem…
Vettem 3 métert, most már nekem is az lesz…
Cotton bacon mindig várat magára ízben de jól dorombol
Vattázni nem egyszerű. Azért lehetett volna távolabb az a K lik a tekercs szélétől
Ether Boro. MTL teszt 1,5 mm-es levegőzés 32 Ga SS huzal és Barrel Aged Tobacco 20 W. Az ellenállást nem tudom mivel ez a mocsok Meson annyira hamisan mér, hogy TC-ben meg sem hajlandó szólalni. Szerinte 0,77 Ohm, legyen inkább olyan 0,65 vagy ilyesmi.
@Janos_Groszeibl köszönöm a tankot.
Mivel nem volt drip így válogatni kezdetén és pyrex dbnál kötöttem ki elég impozáns lett. Nem mintha nem mutatna jól csak egy kis extra az extra mellé. Csak 60w izzítás.
Mondom meg lesem a tekerdét és pislogtam egy nagyot . Olyan durva huzalt vagy huzal együtteseket használok . Komoly elő készületeket igyényel adatok szemponjából . 30 perc állat nem találtam meg a méterenkénti ellenálását ennek. De tanulok legközelebb egy hangal kevesebb
Vapetoolba beírod, 2 perc és megmondja.
Nem rossz na viszont erre rá kell dobni egy pár percet ki keresni . Magyarán én lenni balf@sz .
Amúgy is érzésre terek meg 3 mag és ha nem hajlik akkorra + fogó húzáshoz
A jó öreg Advken Manta! Volt DL-es korszakom, így megvolt eme szépség nekem is. Egyszer csak nem mérte az ellenállást egyik mod sem. Bármit csináltam vele nem mért, 0 ohm, kuka az egész. Aztán egy utolsó utáni próbálkozás, hogy kivettem a középérintkezőt, és lám… Az volt szétrohadva! Csak érdekesség képpen, ha felmerülne hasonló gond. Használd egészséggel!
Ha ráérzel már gyorsan megy, akármilyen brutál claptont is ki lehet mérni, kicsit ismerkedni kell vele.