How do you roll, how do you wick? 😊

Nos DrĂĄgĂĄim. Mivel sikertelen volt a legutĂłbbi aukciĂł, Ă­gy gondoltam teszek ezzel a tankkal egy prĂłbĂĄt. :slightly_smiling_face: CsupĂĄn azĂ©rt, mert ez egy eredetileg fĂ©mszövettel operĂĄlĂł darab, ami nekem ugyebĂĄr nincs. EzĂ©rt, gondoltam megoldom vattĂĄval, hogy lĂĄssĂĄtok Ă­gy is lehet. És nagyon is jĂłl muzsikĂĄl vele. :slightly_smiling_face: Így akit mĂ©g mindig Ă©rdekel, aukciĂł lejĂĄrtĂĄtĂłl fĂŒggetlenĂŒl, viheti. :smiling_face_with_three_hearts:

Four One Five S61 Genesis MTL RDTA

Itt ahogy lĂĄtszik is, vertikĂĄlis a lefogatĂĄs. És mivel nincs nagy tĂĄv a kĂ©t oszlop vĂ©gei között, ezĂ©rt adja magĂĄt, hogy ebbe nem kell tĂșl sok huzal.

EbbƑl kifolyĂłlag 5 menetet Ă­tĂ©ltem neki, 2.5-ös magon. Így is kissĂ© tĂșllĂłgott. De az nem befolyĂĄsol semmit
 :slightly_smiling_face:

Leizzítottam és kicsit összébbnyomtam.

ElƑször befƱztem a vattĂĄt. FĂ©ltem, hogy laza lesz, mert ezt nem lehet Ășgy kĂ©zzel igazgatni mint egy sima RTA esetĂ©ben. AztĂĄn rĂĄjöttem mert okos vagyok, hogy le kĂ©ne venni az ĂŒveget, hogy legalĂĄbb a vatta vĂ©gĂ©t megborzoljam. :sweat_smile:

VĂĄgtam a tetejĂ©bƑl is, hogy Ășgy nĂ©zzen ki mint Mr. T a SzupercsapatbĂłl. :joy:

Beliquideztem, összeraktam Ă©s felöntöttem azon a pici lyukon jobb oldalt. És nem ment fĂ©lre a liquid! :wink:

Visszatettem elƑbb a bordĂĄt majd a levegƑgyƱrƱt. Ezzel tulajdonkĂ©ppen meg is volnĂ©k. :slightly_smiling_face:

Én levegƑsebb MTL-eket hasznĂĄlok. De ez sem tĂșl szƱk teljesen kinyitott levegƑvel, viszont szƱkĂ­teni mĂ©g lehet egy picit. :slightly_smiling_face:

Ízre, gƑzre WOW! :heart_eyes: Vegyed, vigyed! :grin::wink::heart:

16 Likes