Nos DrĂĄgĂĄim. Mivel sikertelen volt a legutĂłbbi aukciĂł, Ăgy gondoltam teszek ezzel a tankkal egy prĂłbĂĄt.
CsupĂĄn azĂ©rt, mert ez egy eredetileg fĂ©mszövettel operĂĄlĂł darab, ami nekem ugyebĂĄr nincs. EzĂ©rt, gondoltam megoldom vattĂĄval, hogy lĂĄssĂĄtok Ăgy is lehet. Ăs nagyon is jĂłl muzsikĂĄl vele.
Ăgy akit mĂ©g mindig Ă©rdekel, aukciĂł lejĂĄrtĂĄtĂłl fĂŒggetlenĂŒl, viheti. ![]()
Four One Five S61 Genesis MTL RDTA
Itt ahogy lĂĄtszik is, vertikĂĄlis a lefogatĂĄs. Ăs mivel nincs nagy tĂĄv a kĂ©t oszlop vĂ©gei között, ezĂ©rt adja magĂĄt, hogy ebbe nem kell tĂșl sok huzal.
EbbĆl kifolyĂłlag 5 menetet ĂtĂ©ltem neki, 2.5-ös magon. Ăgy is kissĂ© tĂșllĂłgott. De az nem befolyĂĄsol semmitâŠ
LeizzĂtottam Ă©s kicsit összĂ©bbnyomtam.
ElĆször befƱztem a vattĂĄt. FĂ©ltem, hogy laza lesz, mert ezt nem lehet Ășgy kĂ©zzel igazgatni mint egy sima RTA esetĂ©ben. AztĂĄn rĂĄjöttem mert okos vagyok, hogy le kĂ©ne venni az ĂŒveget, hogy legalĂĄbb a vatta vĂ©gĂ©t megborzoljam.
VĂĄgtam a tetejĂ©bĆl is, hogy Ășgy nĂ©zzen ki mint Mr. T a SzupercsapatbĂłl.
Beliquideztem, összeraktam Ă©s felöntöttem azon a pici lyukon jobb oldalt. Ăs nem ment fĂ©lre a liquid!
Visszatettem elĆbb a bordĂĄt majd a levegĆgyƱrƱt. Ezzel tulajdonkĂ©ppen meg is volnĂ©k.
Ăn levegĆsebb MTL-eket hasznĂĄlok. De ez sem tĂșl szƱk teljesen kinyitott levegĆvel, viszont szƱkĂteni mĂ©g lehet egy picit.
Ăzre, gĆzre WOW!
Vegyed, vigyed! ![]()
![]()
![]()