Nos Drágáim. Mivel sikertelen volt a legutóbbi aukció, így gondoltam teszek ezzel a tankkal egy próbát. Csupán azért, mert ez egy eredetileg fémszövettel operáló darab, ami nekem ugyebár nincs. Ezért, gondoltam megoldom vattával, hogy lássátok így is lehet. És nagyon is jól muzsikál vele. Így akit még mindig érdekel, aukció lejártától függetlenül, viheti.
Four One Five S61 Genesis MTL RDTA
Itt ahogy látszik is, vertikális a lefogatás. És mivel nincs nagy táv a két oszlop végei között, ezért adja magát, hogy ebbe nem kell túl sok huzal.
Ebből kifolyólag 5 menetet ítéltem neki, 2.5-ös magon. Így is kissé túllógott. De az nem befolyásol semmit…
Leizzítottam és kicsit összébbnyomtam.
Először befűztem a vattát. Féltem, hogy laza lesz, mert ezt nem lehet úgy kézzel igazgatni mint egy sima RTA esetében. Aztán rájöttem mert okos vagyok, hogy le kéne venni az üveget, hogy legalább a vatta végét megborzoljam.
Vágtam a tetejéből is, hogy úgy nézzen ki mint Mr. T a Szupercsapatból.
Beliquideztem, összeraktam és felöntöttem azon a pici lyukon jobb oldalt. És nem ment félre a liquid!
Visszatettem előbb a bordát majd a levegőgyűrűt. Ezzel tulajdonképpen meg is volnék.
Én levegősebb MTL-eket használok. De ez sem túl szűk teljesen kinyitott levegővel, viszont szűkíteni még lehet egy picit.
Ízre, gőzre WOW! Vegyed, vigyed!