T-juice red astairMeg találod minden jobb webshopban…
Smoke Aliennel 220w kit-el kezdtem, 3as levessel. Azonnal letettem a cigit. Aztán zöldfülüként elmentem bulizni, egy aksival, 10ml levessel… gondolhatod mi lett belőle Azóta 3x estem vissza, ijoy captain pd1865, rincoe mechman 228w, 1-2 rta. De nem hozták meg az áttörést. Majd jött az aegis legend, Zeus x rtaval és Zeus subohm tankal. igaz most lesz csak 3 hete, hogy újra vapelek. De a tanuló pénz megvolt, sok akadály, buktató. De már elszántabb vagyok mint valaha
Teljesen ismerős kezdetnek én is hasonlóan csináltam. Este végére mindig előkerült a cigi. Aztán persze eljutottam a nikotinmentesig, de mikor alkohol volt, kellett volna szóval rágyújtottam, de két slukk után meg is bántam.
Egyébként, talán próbáld kicsit egyszerűbb cuccokkal, azzal általában jobban be lehet lőni az igényt.
Na igen így voltam vele, hogy jó nekem az egyszerű. Porlasztó csere és ennyi, de aztán mindig rám jött a mókolhatnék… így hát lett mindkettő ha megunom az építést már elő is veszem a porlasztóst, ha meg azt akkor fordítva. Most az “ízvaksággal” szenvedek, bújtam a netet mi lehetne ellene a megoldás, de a mentolos lötyin kívül semmi se jött be, valszeg marad az, hogy pár napra hanyagolom azt az ízt amit nem érzek.
Reggeli kávé, buli-társaság és a velejárók…tipikus bukta általában. Ezekre kellene valami jó praktika…
Nekem (is) jellemzően a mentol segített az ízvakságon
Kávénál nekem egy jó dohányos íz segített az infamous gold és five pawns black flag risen, na meg a sütis aromák. A társaság és a buli a nehezebbik szerintem, bár a vírus most megoldja
A Zeuszt milyen huzallal használod? Az ízvisszaadással te megvagy elégedve?
Alien V2, dualba. Az elején nem voltam, muszáj volt kísérletezni. Magasabbra tettem a huzalokat és így már nőtt az íz visszaadása . Plusz a 3 mm-es Alient 3,5 “bővítettem. Kicsit maceráns volt ki kísérletezni, de megéri. Biztos van ennél jobb rta.
Sziasztok. Én 1 éve szoktam át Vape-re. Egy (Hangsen) IQ Level nagyon pici POD-al szoktam le előre töltött podok. 20mg-os Liquid-el konkrétan 3 nap alatt le is tettem vele a cigit. Utána nagyon rákaptam kellett valami nagyobb, saját Liquid. Stb. Lett egy Smok Novo… Hát. Nem volt rossz, de többet köszönöm nem. De már azt a podot is felújítottam (bár először a legjobb barátom). Szerencsére nem ültem fel a Zeus+Heisenberg vonatra. Sem Red Ast… Nevét sem tudom. Pinkman meg volt. Többet soha. És semmit ami bogyós vagy málna + eper vagy áfonya Mára Maradt MTL és Dohány / desszertdohány. De az biztos, hogy POD+MTL nagyon magas nikotin. Azzal le lehet tenni a cigit.
Sziasztok, szerintetek van olyan aroma márka amit messziről kerülni kell? Amibe többször belefutottatok, több ízzel próbálkoztatok, de mindegyik csalódás volt? Hamár kezdők buktatói stb. a cím
Hm. Nálam talán a Full Moon volt ilyen. Borzasztóan kokszol mind. És ízre valakinek tetszik nálam nagyon nem vált be egyik sem.
Heisenberg Zeus vonat Szoktam Szlovákiában vásárolni és amikor az előtted álló 5fős épp 18éves mind Heisit kér…hát soha nem értettem…de eskü így bő egy év után már csak kipróbálom a Zeuszba belefutottam viszont,nekem az Aegis minimhez ajánlották anno…de nem sok íze van
Nekem Blue van itthon és nem kokszol semennyire.
Lehetséges. Saját tapasztalat ami volt egy pár db. Egy Silver limited Edition bármit is jelent ebben a formbana. Volt egy két Maori (ami Full Moon) talán 3-4 fajta volt itthon… Mind vagy kuka vagy ajándék lett belőle de persze kinek mi
Igen. Azért írtam, így ebben a formában. Sajnos így 1 év Vape után rá kellett jönnöm (semmi általánosítás! Nyugalom), hogy a Magyar Vaper társadalom szerintem 80%-a Zeus+Dvarw + Heisenberg+Red A. És kész. Kicsit zavaró mert szerintem ezeken bőven vannak jobbak, másabbak. Csak frusztrál amikor valaki kérdez, hogy mit ajánlanak neki: Heisenberg, illetve napi posztok tömkelege: “Mit tegyek a Zeusba?” már végem van…
Nekem is idáig Heisenberg és Dvarw 7 év távlatából… Bár nekem a kezelhetőség miatt a dvarw, a heisenberg meg már egy szar… De ettől függetlenül van ellenpélda is
Szia! Pár napja megjött a Joyetech aio box nekem is. 5 perc után lemerült. És megint 5 perc. Valamit rosszul csináltam?
Szia! Egyelőre azt sem tudom mi az a PG - VG…De most nagyon rajta vagyok hogy kiokosodjam. A kezdő kezdő szakaszban vagyok. Bevallom van egy készülékem, tavaly próbálkoztam vele… De dőlt belőle a folyadék, így elsüllyesztettem.Maradt az analóg büdös bagó…Most hogy újra előszedtem, próbálom beleásni magam az e-cigi relytelmeibe. Kisebb nagyobb sikerrel.