Sziasztok, most találtam erre az oldalra, nem olvastam végig az összes kérdést-választ-tanácsot, úgyhogy elnézést, ha ismételek!
Szóval a kérdéseim, problémáim:
- Az első e-cigi, amit megvettem, egy vopoo Vinci air. 1 ohm-os porlasztóval tök jól működik, 0,6-ossal hatalmasakat pattog szívás közben. Miért?
- Mivel a vopoo-val szivárgás problémáim is voltak, ami igen kellemetlen, kerestem egy olyan készüléket, amiből nem tud kifolyni a liquid, kicsi, cuki, jól néz ki, és a választásom a joyetech ego aio-ra esett (most hozta meg a futár, élőben is jól néz ki). Mindent úgy csináltam, ahogy kell (azt hiszem), mégis kb 3 slukkal elégettem a vattát. Beleraktam a másik porlasztót, ez még nem égett el, de iszonyatosan szörcsög. Mit csinálok rosszul?
- A legnagyobb problémám az ízekkel van. 50-50 ℅ 6 mg nikotin kész alaplé, aromából mindig hozzáteszek egy kicsit, mert nem érzem az ízeket. Az illata tök jó, de íze nincs. Ez mitől lehet? Most rendeltem kész liquidet (még nem próbáltam ki), ha annak lesz íze, vsz a keveréssel bennem van a hiba. Hiába követem a leírt utasításokat, valamit mégis rosszul csinálok.
Pedig annyira szeretnék leszokni az analóg cigiről, de így nem fog menni!