Külső akkus készüléket nem töltünk modban !
Ha veszel kettő akkut,ha lemerül tudod cserélni egy töltöttel.
Azt szoftverfrissítés célból tették rá,vagy nagy gebasz esetére HA nagyon muszáj tölteni,de előbb-utóbb ki fog lazulni a csatlakozó ha úgy használod.
Jó kérdés, de nem a praktikusság miatt. Az akksi melegszik, nem tud szellőzni, az áramkörök ehhez fikák és az usb sem szereti a kibe rángatást. Persze simán lehet néha használni, ha kell, de nem rendszeresen. Szvsz.
Van itt valahol egy videó, ahol bemutatják mekkorát tud pukkani egy ilyen ipari cella, igazán nevelő hatású.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy nem rossz a fagyasztott szilvás gomboc, de a házi frissen gyúrt tésztából mégis finomabb lesz.
Én szeretek dohányozni és vissza kell fognom magam az elfbárral.
Mert elég rossz sajtó víz hangja van.
Jól láttam 40A a töltés?
Hat a byka az igen csabito, csak talalnek mar itt a kornyeken paypal fizetessel. Mar jonne is.
Ez a beszéd! Aki régen azt mondta nekem hogy szeret cigizni és átállt e re, az bizony egytől egyig imádja a vape-t, a ciginek meg a szagától is rosszul van
A 40A arra kellett,hogy garantáltan eldurranjon, kizárólag a bemutató kedvéért. De ugyanezt tudja egy Li-Ion cella magában is . Egy alap töltőt ~2000Ft-tól már kapsz. Nem töltünk modban. Nem erre van méretezve elsődlegesen az elektronika/ azért, mert tudja, még nem feltétlenül jó is.
Elég korrekten összeszedett kezdő csomag, ritkán jön össze ilyen simán egy helyről.
Az ajánlott liquid Blendfeel - Linea Solo - TEDDY - 12 mg/ml - Liquido pronto 10ml
menyire ( büdös?) kellemes/kellemetlen a szobába?
Én már elég sokféle kivonatos dohányt szívtam,de különösebb illata nincs.Mármint a környezetemben lévők számára.
Egyébként ezt a két liquidet,csak példának raktam be,vannak másfélék is.Ráadásul az a 12mg nikotin is lehet,hogy sok lesz.Amúgy is sokkal gazdaságosabb aromát venni,aztán kevergetni.
Igen itt olvastam.
Konkrétan a sima dohányt én sem érzem.
A karamell-vanília-piros gyümi ami jobban érződik, de az is pár perc.
Ha literes alapfolyadékot vesztek a glikol meddig tartható el?
És a nic-sót honnan veszitek?
Elfelejtettem kenyeret kell dagasztanom a kovász kiabál!
Köszönök mindent!
Valószínű kérek még tanácsot!
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.