Bármennyit el tudunk költeni ,igaza van Beának
Az a másik fórumon kiderült azért már,hogy napi 6 szál analóg kiváltásáról van szó. Szerintem ez sem elhanyagolható körülmény. De csak szerintem.
A napi 6 szál az lófütty volt szerintem hozzám képest
Ha olcsón Dl-t keres akkor pico melo 3 kazán ami kicsi, de porlasztós az bőven bejár jópár napig egy akkuval,és nem ökör ár a pori hozzá.
Ízben még nem tudjuk mi a cél.
Ami tényleg dl azt csak nagyobban tudnék ajánlani rta-t.
Mivel nem tudom mi a megbízható ami nem folyik és könnyen szerelhető van biztos háttér csere darab,
így nehéz árat mondani, ha van 100$~ akkor jó,
Én ezt javaslom:
Két kész liquid,hogy ne kelljen várni:
Ez olyan 120 Euro
Az miért van hogy az elfbart jobban szívom mint a szálas cigit?
Minden féle képen szeretnék egy RTA gépet.
Szerintem meg felesleges a cigi ízt kergetni, mert a cigi íze a fűstnek köszönhető. Ez meg nem cigi. Így nincs és nem is lesz olyan íze. Hogy kezdésnek mi a jó? Ízlés kérdése. Ha én kivonatos dohánnyal kezdtem volna még ma is cigiznék. Van pár stabil íz, gyümi, menthol, desszert, dohány és ezek mixe, sajnos ki kell próbálni. Az ízlés egyedi.
Mert újdonság túlízesítvearra a modra amit linkeltünk 24-mm ig nézhetsz Rta-t,ami más kategória összegben,amit elbír a mastercard
Ha bronz tag vagy, azaz már vásároltál ott…egyébként lehet meglepi az ára. Plusz rá kell számolni 7-9 dollárt, súly és méret függvényébe.
Latom , vannak segitok rendesen.
Az elején nem ajánlhatunk még Dicodest By-kával vagyis de,csak az hosszabb lesz picit de idővel megtérül
Ha valaki elszant es biztos nem akar vissza terni analogra lehet jobban megterul egy minosegi mod+rta kombo. En a vilag penzet elcsesztem az elejen az olcsobb dolgokra. Nem azt mondom, hogy szar dolgokra, hanem, hogy olcsobb. Igy mindig vettem az uj es uj cuccokat. Most meg veszem a dragat. . Na nem. En lassan megerkezem. Meg azt kell kitalalnom mi kell meg a taifun es caiman melle.
40+ rta és 40+ mod után hiszek neked.
Mondjuk egy dani mini egy bykával lenne az én javaslatom.
Ő.
Amit ajánlottál Eleaf iStick Pico Plus 75W!
és összeállított Janchee az megfelel.
A töltő miért kell?
Van rajta C csatlakozó.
Hasonló jókat éltem át én is
Most meg csak pislogok hogy azokat amik “pihennek” miért vettem meg annak idején
Modban nem töltünk, nem arra van tervezve.
Miért van rajta?
Egyet kell értenem a minősége miatt drágább,de egyszer talán megtérülő szettekkel,de az én véleményem továbbra is az,hogy napi egy szelet tortáért felesleges venni egy cukrászdát.