Keverni tanulok

Sziasztok, keverni tanulok! :grin:
Elolvastam az itt levo irodalmakat a keveresekrol, vettem 100mgos nikotin oldatot, kulon vg kulon pg
De itt jon a hiba, csinaltam egy 70vg30pg alaplevet a paromnak, aztan ami maradt osszeontottem mert akkor lesz egy izbajnok liquid is, na de utana leesett, hogy 220ml volt osszesen :sweat_smile:
Lett 100ml gozbajnok liquid es lett 120ml nemtudom mi mert 80pg es 40vg van benne, ezt most elszurtam vagy lehet vele dolgozni igy?
Illetve ez igy izes vagy gozos lesz inkabb?

2 Likes

A PG többlet Ă­zes lesz. Ha öntesz mĂ©g hozzĂĄVG-t akkor ki lehet egyensĂșlyozni.

5 Likes

Szia Niki,

itt tudod csekkolni mit fƑztĂ©l. :grin:

5 Likes

Egyébként meg ahogy tanult kollégåm @Deepfreeze mondja, ez egy pg többletes cucc, ha ehhez még adsz aromåt, akkor mégpégésebb lesz, de ha a tankod nem igényli a nagyobb vgt, akkor nincs vele baj, max nagyon ízes lesz. :grin:

4 Likes

Szia! Itt valami hiba van szĂĄmszakilag!:smiley: Osztok, szorzok nem jön ki a matek vagy pĂĄr aprĂłsĂĄg lemaradt a felsorolĂĄsbĂłl! Mennyi pg-d, vg-d volt? Mennyi Niki? Milyen aromĂĄt fogsz hasznĂĄlni Ă©s milyen szĂĄzalĂ©kban. És mi a cĂšl?

6 Likes

Osszesen volt 110pg 110vg
Csinaltam egy 100ml-s 30pg70vg-s alaplevet, ez ment is :rofl:
Utana osszeontottem a maradekot, ami 40ml vg es 80ml pg volt (hirtelen gondolat szerint 100mlre emlekeztem mindkettobol)
Aromat energiaitalosat 10% meg mother milket 5% raktam (elosztottam 50-50mlre a gozbajnok alaplevet)
Most izesitettem kicsit az 80-40esbol peach ice teaval, majd meglatjuk mi lesz :grin:

1 Like

Ez Ășgy van, hogy a 10ml aroma azt PG-nek kell venni.
A legegyszerƱbb pĂĄr pĂ©ldĂĄn keresztĂŒl megtanulni.
Az enyĂ©mek 3mg nikotintartalmĂș liquidek.

4 Likes

A Niki mĂ©g mindĂ­g hiĂĄnyzik a törtĂ©netbƑl. SzĂłval Niki nĂ©lkĂŒl is mĂĄr a 70vg/30pg leves sac/kb 60vg/40pg . KifizetƑdƑbb kiszĂĄmolni mibƑl mennyi kell Ă©s Ășgy összeönteni mert a megĂĄlmodott vg/pg arĂĄny Ă­gy nagyon el tud szĂĄllni!

2 Likes

A 80/40 azt jelenti, hogy durvĂĄn 77%-os PG többletes alapleved van. Az majdnem :rofl: ugyanaz, mint a sztenderd Ă­zbajnok 70%-os PG többletes lĂ©. Kicsit folyĂ©konyabb lesz vsz a vĂ©geredmĂ©ny, fƑleg ebben a melegben, de az Ă­zzel nem lesz gond. MĂĄr ha nem olyan tankod van, ami hajlik a megfolyĂĄsra.

2 Likes