Én nem értem az irigy embereket!! Örülök ha valakinek síkerül elérni és megvennie azt amit szeretne!+! Magammal meg úgy vagyok annyi legyen mindig amennyi kell!!
Na ok de csak az én szobámba kell,az sacc 25 nm Igaz az enyém az egész,de ne a macskám hűsöljön már a másik szobában
Az olcsó klíma a drága, kellő utánaolvasás nélkül. Ha most vennék (4. éve lassan hogy sikerült egyet vennem), akkor japánt vennék, ami le tud szabályozni 60-80 Wh ultra csendes folyamatos tartós éjszakai üzemre, és változó szállítású (szabályozós áramlási szelep) megoldással bír. Na, ilyen még 4 éve nagyon kevés volt.
Miért jó? Egyenletes folyamatos nagyon kisfogyasztású üzem, ohne kapcsolgatás. A modern invertereseknek még mindig van egy on-off szabályzásuk a kritikus tartományban.
Pedig vannak még a cégnél is nálunk.
Miből vetted? Mennyi volt ? Minek az neked ? Egyedül vagy és mégis telik rá ?
Ilyen kérdéseket szoktam kapni.
Csak ők nem látják milyen cipő van rajtam…(mit teszek ezekért a dolgokért)
Gci vagyok és sosem panaszkodom senkinek,hagy irígykedjenek
Pukkadjon meg mind mérgében
Én tetőtérben vagyok 80 nm 7.1KW-os lesz.Igy alapjáraton is jónak kell lenni..
Ezek az emberek sajnos mindenhol vannak!! Én azt szokom megkapni ha veszek valamit, /neked az megint minek ?/!!
én is így szoktam a kollégákkal..
Nem zavar a zaj,ha elalszom felőlem kilophatják a házat is a fejem felől úgyse kelek fel csak a 3.45-ös ébresztőre
Az irigy embereket én sem, de a világ jó dolgainak ilyen aránytalan felosztását viszont piszkosul nem értem. Én mindig olyanokon múlik, akiknek kunyhójuk van meg még egyéb furcsaságok. Mazochista gének.
Van egy kialakult véleményem pl. nekem is arról, ki és mi mennyit ér. Persze ez ugyanúgy nem érdekel senkit, mint ahogy manapság szinte semmi nem érdekel senkit. MA kora hajnalban olvastam egy cikk alatti okoskodást pont, ahol a “drága a lángos” címszó alatt pont a lángosos vállalkozó osztotta a 2500 forintot sokalló egyszeri embereket. Na, ezekre a vitákra kár energiát pazarolni. A kis rétegű megtőkésedett osztály csak addig virízsol, amíg rá nem jönnek, hogy kellene egy stabil réteg ahhoz is, hogy mind folyamatosan eladják azt a drága lángost. Ezek még ott azon makogtak, hogy hát jajj, be kell zárniuk. Morzsoljak el egy könnycseppet? Hogy ilyen fax világ van? Amúgy a tények makacs dolgok.
Jövőre nem akarnak valami bérátláthatósági programot bevezetni, vagymit? Fura lesz.
És még meg is szoktam tromfolni pár dologgal mit veszek még
“Űű holnap fizetés”
Mondom mit kezdjek vele,még ott van a múlt havi is
A be nem vallott jövedelmem az csak az enyém nincs az államnak hatalma felettem
(innen is üdvözlöm a navosokat
)
De. Nyilvánosságra kell hozni pl a cégen belüli fizetéseket…
Lesz egy-két érdekes dolog…
Nagyot fog a nav röhögni rajtunk melósokon
A nagy pénzek alapítványokon keresztül vándorolnak a bér a legkevesebb
Így van. Még osztalék formában
Zoli, nem csak a zajról van szó, hanem a fogyasztásról és az egyenletességről.
Példám: 31 fok van kint, bent 27.5.
Na, én meg akarok 26-ot. Ha olyat veszel, egyenletesen, halkan, mindennemű ki-be kapcsolási küszöb nélkül megcsinálja. Ha inverteres, de sima kapillárisosat veszel, 26 környékén kapcsolgatni fog ki-be, és csak valamennyire szabályoz. Ha közel van hozzád, észre is veszed hogy hol fújja a hűvöset, hol kevésbé. Hol felpörög a kültéri, hol nem. Na, manapság kis plusz ráfordítással vehetsz olyat, ami már ezt nem csinálja. Jót akartam, azért írtam róla. Klímát nem 3 évre veszünk, annyira nem vagyunk nyugat. Nem mindegy, hogy évi 3 hónapig mit érzünk. Hja,aki fűteni is akár vele, annak évi 6 hónap.
Nekem a fűtés rá segítés is tervben van..
Lesz ám. Főleg azok lepődnek még, akik kevésbé sejtik azt, hogy 3 semmirekellő eszkimó a fejük fölött hozzájuk képest mennyibe fáj imádott vállalatuknak. Mert mindenkinek munkát kell adni. Na de 3x annyi tanult, de semmirekellő trógereknek is. Tudod, akik egy lakatlan szigeten 2 nap alatt halnának éhen amúgy. Főleg, ha nincs aki odavigye nekik a kókuszdiót.
Én várom, ha másnem azért, mert lesznek mókás pillanatok.
Nem hiszek a változásban..