Keveréses kérdés

Változó szelepszabályzásút vegyél, Mitsubishi vagy Fisher vagy egyéb, inkább japánt​:wink: ha még választhatsz. Csupán a fenti kényelmi és komfort okokból.

3 kedvelés

Halihó mindenki, én meg így megyek Jani! :waving_hand: :joy:

7 kedvelés

Mitsu K drága sajna a Fishere nem mondott jót haverom Gree lesz..

7 kedvelés

Felveszlek…tali a szokott helyen.

7 kedvelés

48.2 km :flushed_face:
Ha csak annyi lenne,naponta kétszer rúgnám meg azt az utat :joy::joy::joy:
De gondolom NEM GYALOG :winking_face_with_tongue:

7 kedvelés

Nekem NORD klímám van! :waving_hand: :+1:

6 kedvelés

Gyökeres változást én sem várok. Hiszek dolgokban, de nem rövid távon. Életkilátásaimat figyelembe véve: a nagy pozitív változást már tuti nem érem még. A nagy hirtelen még negatívabbat még nem szeretném. :slightly_smiling_face: Az emberek zömében már jó ideje nem hiszek. Nem is vagyok már emberszerető nagyon. Tisztelet a kivételnek :slightly_smiling_face: hja, és néha egy-egy pillanatban azt kívánom, omoljon is össze a francba ez a társadalom, ami most van.

5 kedvelés

Gree-ből is van talán már a finoman szabályzós. Drágább 25 százalékkal, de nem Suzuki Ignis, hanem Ford.
Nem Dovpo, hanem Dani.

3 kedvelés

Szökőkútnál ? :flushed_face:ott Emese szokott :zany_face:

3 kedvelés

Szia János :blush:
Nekem a.kisszobában gree van és teljesen jól működik :+1:

6 kedvelés

Választás se lesz szerintem addigra át repül egy drón (megbeszélt) és háború…

4 kedvelés

Szia Éva!
Köszi az infót meg nyugtattál…

6 kedvelés

De ha lesz is, ugyanúgy 1-2 enter. A békés tüntetés rengeteg embert megmozgatott. De ha ennyi, és semmi megnyilvánulás, el fog halni a lelkesedés, mire a csúcspontra jutnánk.:roll_eyes:

5 kedvelés

Mondtam már ezt is,ha tizen évig parizert eszik valaki,sosem fogja megtudni milyen ízű a téliszalámi.
Aki érti,érti :man_shrugging:

4 kedvelés

Én nem rosszból adtam tanácsot, 3 éve van ez a finomabb technika, kicsit drágábban. :slightly_smiling_face: Nekem Syen Bora van, amúgy egész jól működik, de este-éjjel elbírnék egy finomabb, egyenletesebben. Mondjuk Syen Bora-ból is van negyvenvalahány modell, természetesen nem egyformák. :slightly_smiling_face: Maga a márka jobb nevű, a Gree is jobb nevű. Adott év adott típusai, azt még át kell szaladni. A mobilon Samsung. Jó. Lehetne A04 is, de isten őrizz. :wink:

3 kedvelés

Jogos. Csak azon hüledezik, mennyien nem is akarják azt tudni, hogy van más is, mint a parizer. Sőt, féltik a kis parizerjüket. Mert a retek szalámisok annyi szalámit begyűjtöttek, hogy rájuk rohad, illetve karhatalom őrzi.

4 kedvelés

Most esszük tizenöt ? éve a parizert!
Jövőre kóstoljunk meg mást is már !

4 kedvelés

Ezt magyarázom. Rengeteg embert látok sajnos, aki félti a maradék parizerjét is. Illetve olyanokat, akiknek beígértek némi szalámivéget, ha nyírják a parizereseket. Akik a szalámit védik, azokkal még nem tudni, hogy mi van a fejükben.
Én kóstolnék, illetve még emlékszem az ízére.
A tévé állítólag főleg különböző parizereket reklámoz. :roll_eyes:

4 kedvelés
5 kedvelés

Sajnos valós…

5 kedvelés