Változó szelepszabályzásút vegyél, Mitsubishi vagy Fisher vagy egyéb, inkább japánt ha még választhatsz. Csupán a fenti kényelmi és komfort okokból.
Mitsu K drága sajna a Fishere nem mondott jót haverom Gree lesz..
Felveszlek…tali a szokott helyen.
48.2 km
Ha csak annyi lenne,naponta kétszer rúgnám meg azt az utat
De gondolom NEM GYALOG
Nekem NORD klímám van!
Gyökeres változást én sem várok. Hiszek dolgokban, de nem rövid távon. Életkilátásaimat figyelembe véve: a nagy pozitív változást már tuti nem érem még. A nagy hirtelen még negatívabbat még nem szeretném. Az emberek zömében már jó ideje nem hiszek. Nem is vagyok már emberszerető nagyon. Tisztelet a kivételnek
hja, és néha egy-egy pillanatban azt kívánom, omoljon is össze a francba ez a társadalom, ami most van.
Gree-ből is van talán már a finoman szabályzós. Drágább 25 százalékkal, de nem Suzuki Ignis, hanem Ford.
Nem Dovpo, hanem Dani.
Szökőkútnál ? ott Emese szokott
Szia János
Nekem a.kisszobában gree van és teljesen jól működik
Választás se lesz szerintem addigra át repül egy drón (megbeszélt) és háború…
Szia Éva!
Köszi az infót meg nyugtattál…
De ha lesz is, ugyanúgy 1-2 enter. A békés tüntetés rengeteg embert megmozgatott. De ha ennyi, és semmi megnyilvánulás, el fog halni a lelkesedés, mire a csúcspontra jutnánk.
Mondtam már ezt is,ha tizen évig parizert eszik valaki,sosem fogja megtudni milyen ízű a téliszalámi.
Aki érti,érti
Én nem rosszból adtam tanácsot, 3 éve van ez a finomabb technika, kicsit drágábban. Nekem Syen Bora van, amúgy egész jól működik, de este-éjjel elbírnék egy finomabb, egyenletesebben. Mondjuk Syen Bora-ból is van negyvenvalahány modell, természetesen nem egyformák.
Maga a márka jobb nevű, a Gree is jobb nevű. Adott év adott típusai, azt még át kell szaladni. A mobilon Samsung. Jó. Lehetne A04 is, de isten őrizz.
Jogos. Csak azon hüledezik, mennyien nem is akarják azt tudni, hogy van más is, mint a parizer. Sőt, féltik a kis parizerjüket. Mert a retek szalámisok annyi szalámit begyűjtöttek, hogy rájuk rohad, illetve karhatalom őrzi.
Most esszük tizenöt ? éve a parizert!
Jövőre kóstoljunk meg mást is már !
Ezt magyarázom. Rengeteg embert látok sajnos, aki félti a maradék parizerjét is. Illetve olyanokat, akiknek beígértek némi szalámivéget, ha nyírják a parizereseket. Akik a szalámit védik, azokkal még nem tudni, hogy mi van a fejükben.
Én kóstolnék, illetve még emlékszem az ízére.
A tévé állítólag főleg különböző parizereket reklámoz.
Sajnos valós…